16 d’oct. 2008

ALTRE COP " COIUTUS INTERRUPTUS" ?

S'ha actuat massa ràpid ?

Precinte si o no?



D'una alegria continguda s'ha passat altra vegada al neguit del compàs d'espera, l'empresa Traymas que explota el negoci del dipòsit de ferralla de Can Sant Joan, ha tornat ha presentat un recurs davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya amb data d'entrada en el registre del passat dia 25 de setembre.

Cal recordar que l'Ajuntament va procedir -per segona vegada durant aquest any- a precintar el local el 10 d'octubre d’enguany, i que ho va fer d'acord amb l'autorització de la Generalitat de Catalunya que va decidir l'actuació tot hi saben que no hi ha sentència en ferm dels dos recursos presentats per l'empresa, davant el mateix TSJC i també del Tribunal Suprem (aproximadament el mes de març d’aquest any)

Volem fer unes preguntes, ja que el tema comença a passar de "castaño oscuro" , això sembla una broma de molt mal gust..... Sabia l'Ajuntament amb data 10 d'octubre que l'Empresa Traymas ja havia presentat recurs prèviament el dia 25 de setembre contra l'acció que l'Ajuntament tenia previst realitzar, com procedir al precinte de l’esmentada empresa? . ¿Si és així, cosa que no podem afirmar de forma absoluta, què motiu ha estat realment per fer aquest gest (tancament) ?. Gest que sembla realitzat de cara a la "galeria". Sí, és precinta el dia 10/10 i l'empresa presenta el recurs el 25/9, cal suposar que era coneixedora del que passaria, no? , la qual cosa fa pensar que tant la Generalitat com l'Ajuntament també estaven assabentats, no?

¿A què ve posar el caramel a la boca dels veïns i no informar-los previament d’aquests detalls com el recurs presentat molts dies abans per la pròpia empresa contra el "precintatge"?

Aquest "canchondeo", ens porta a ser malpensats, afirmació que estaríem encantats de rectificar amb molt de gust , si hi ha quelcom que desconeixem( el tema juridic es complicat d'entendre) o anem errats.

Les declaracions d’una part dels protagonistes, el dia 10 d'octubre eren d'alegria continguda -s'entenia fruit de l'experiència negativa viscuda - , doncs, ara en conèixer aquesta nova dada ( recurs del 25/9 ) , comencem a pensar que algú/ns tenien molta pressa per a donar" la bona notícia".
No es podia esperar prudentment uns dies més i actuar sobre fets més segurs? Com ens quedarà la cara a tots si aquest recurs finalment és acceptat? .

Els veïns de Can Sant Joan, estan desitjosos de poder comprovar com finalment la seva lluita ha donat els seus fruits, tenen tot un llistat de coses que cal millorar. Voldrien evitar, entre altres reclamacions, que el "perill" de què es torni a incinerar en els forns de la cimentera Lafarge desaparegui, així com també volien i volen que la ferralleria es tanqui definitivament . Rebre una bona notícia els agrada, però no és de rebut, per contra, rebre una "veritat " a mitges .

La Generalitat o l'Ajuntament , potser els dos , tan desinformats estan?



4 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Nuestro ayuntamiento cada dia que pasa pierde más papeles....
Querer vendernos la piel del oso sin haberlo matado definitivamente, tiene esas consecuencias y esa demostración de improvisación que no favorece su imagen. El departamento de protocolo e imagen del ayuntamiento debería añadir aquello de Montcada i Reixac , verda, neta, bonica, jove, activa, ecológica, viva, educadora, alegre, amable, etc.etc. y afegir: y "estupida"...
Estamos gobernados por aprendices de brujo.
Así nos va.
Un ciudadano más

Anònim ha dit...

No soy ningun especialista en temas de recursos y papeleos judiciales.Supongo que Traymas hace todo lo que puede para evitar el cierre.

Es sorprendente , vista la ultima noticia sobre el nuevo recurso, que nadie se enterara de esto .
Este conflicto y todos sus recursos empleados para cerrar o evitarlo nos indican que hacer estas "fotos con caracter provisional" son a la larga perjudiciales para todos.
¿ Y ahora que? Supongo que la Generalitat y Ayuntamiento mantendran el precinto hasta que el mismo tribunal decida sobre el mismo . ¿Cuantos dias se tardará en saber como queda esto?
¿Alguien podria explicar con detalle como está o puede quedar el expediente ?.
El conflicto que parece no tener fin.
Hablo del recurso ultimo, no de los otros que segun dicen van para largo.

Anònim ha dit...

Para el de las 10:49.
La explicación, a mi modo de ver es muy sencilla,nadamas fijarse con un poco de "malicia" en La Veu (del seu amo) última, nº 329 pagina 6.
Está todo bien relacionado, en un lado, de dicha página...Se suspende acto de valorización de residuos a las cementeras...Justo al lado, se precinta la chatarreria en Cant Sant Joan.
Mi relación con ambos temas se basa en que la directora general de medio ambiente de la Generalitat de Catalunya la Sra. Comellas, una, entre otros, maxima responsable de que la chatarreria no esté cerrada definitivamente, tenia que venir a Bendecir la famosa "valorización" de residuos a Lafarge-Asland junto con el Alcalde y el Sor. Maresma, nadamas ni menos que a Cant Sant Joan?????????.
Como Bien dice otro blogista, estamos gobernados por aprendices de brujos y les ha salido el tiro por la culata.
La gran farsa del dia 16 "promovida" por la patronal cementera, intentandole tender una trampa a la plataforma antiincineración de Montcada para que se sumase a la "bendición" a cambio de "cerrar la chatarreria", no ha colado por ningun sítio, gracias a que la plataforma son personas con principios.
Espero que estos "brujos" no se lancen mas a la piscina bacia que hablen claro y actuen en consecuancia dejandose de marrullerias que tienen los pies muy cortos, al final todo se sabe.
Uno que no se chupa el dedo.

Anònim ha dit...

Hi ha alguna cosa que no quadra , es una mica estrany tot , no?

No m'entra en el cap que arrivin al punt de ser tant irresponsables com suggereix el comentari de les 13.21 h.

No crec , voldria no creure que a conciencia es facin aquestes accions , es cert de van de capa caiguda i amb un punt de descredit, però tot te un limit .
Penso més amb que els sembla "segur" que aixó es tancarà definitivament i s'han volgut avançar una mica més del compte.

Voldria creure que es aixi , l'altre es molt "maquiavelic" , tot i que fan dubtar .