13 d’oct. 2008

AVíS DELS ADMINISTRADORS DE MONTCADA CONFIDENCIAL

HO SENTIM, PERÒ NO PODEM PENJAR CERTS COMENTARIS QUE ENS ARRIBEN, ATÈS QUE ALGUNS ADJECTIUS O BÉ CERTES EXPRESSIONS NO SÓN MASSA RESPECTUOSES SEGONS EL NOSTRE PARER.


VOLEM SALVAGUARDAR ELS PRINCIPIS QUE ENS VAN PORTAR A CREAR "MONTCADA CONFIDENCIAL". SEMPRE ENS HEM MOGUT EN UNS LÍMITS MOLT OBERTS EN EL CONCEPTE DE " LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ" QUE COMPROVEM EN ALGUNS COMENTARIS NO L'INTERPRETEN COM NOSALTRES VOLDRÍEM.

PER AIXÒ, HEM DECIDIT NO PENJAR NI PENJAREM AQUELLS COMENTARIS (6 LA SETMANA PASSADA), COM PER EXEMPLE: EL COMENTARISTA DE LES 17:47 D'AVUI DILLUNS, EL QUAL, ENCARA QUE EL SEU CONTINGUT ÉS PROU INTERESSANT I QUE COMPARTIM QUASI LA TOTALITAT, PERÒ NO AIXÍ AMB LES FORMES I. SAP GREU TENIR QUE COMENÇAR AQUEST AVIS PER ELL, PERÒ NO ES QUEDA MÉS REMEI QUE FER-HO.

LA VOLADA QUE ESTÀ AGAFANT AQUEST BLOG ENS OBLIGA, MÉS QUE MAI, A SER CUROSOS, SABEM QUE ALGÚ ES POT MOLESTAR , I HO SENTIREM, PERÒ AIXÒ NO ÉS CAP BARRA LLIURE, EL CRITERI A SEGUIR L'HEM DEIXAT CLAR MOLTES VEGADES I SOL.LICITEM COMPRENSIÓ I AJUT EN LA NOSTRA TASCA .

APROFITEM PER RECORDAR ALS NOSTRES COMUNICANTS QUE SIGUEU ACURATS ALHORA D'ESCRIURE LES VOSTRES OPINIONS, FEN ÚS DE LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ, PERÒ SENSE CAURE EN PARAULES BARROERES, ETC. AMB ALTRES PARAULES, UNA REDACCIÓ QUE NO ESPATLLI ALLÒ QUE A BEN SEGUR ES POT EXPRESSAR D'UNA MANERA MÉS REGLADA O DIGUEM MÉS EDUCADA.

SI ES FA COM US DIEM, ESTEM SEGURS QUE ELS VOSTRES COMENTARIS TINDRAN MÉS QUALITAT, MÉS CREDIBILITAT I MÉS SEGUIMENT PER PART DE LA XARXA D'INTERNAUTES QUE VISITEN CADA VEGADA MÉS AQUEST BLOG.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM PER LA VOSTRA COL.LABORACIÓ.

ELS ADMINISTRADORS DE MONTCADA CONFIDENCIAL

11 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

eter ha dit...

La prensa es una boca forzada a estar siempre abierta y a hablar siempre.Por eso,no es de extrañar que diga muchas más cosas de las necesarias,y que a veces divage y se desborde.
Alfred de Vigny (1797-1963)

Anònim ha dit...

Repetir el mateix que ja vaig manifestar en aquest blog, crec que fa un any aproximadament , sino recordo malament era per una serie de comentaris que anaven pujant de to.

Teniu tota la meva solidaritat per actuar sota el criteri que considereu oportu . Us heu guanyat els suficients credits per no discutir ara les decissions que us semblin.
Estic segur que hi ha motius que justifican la determinació que heu pres.

Anims i a seguir . No oblideu que aixó, en un espai tant lliure com aquest, es inevitable que passi. En les nostres mans estar el no provocar-ho i en les vostres evitar-ho.
No penjar-ho i punt i el que es piqui que es rasqui .

Anònim ha dit...

Tot el meu recolzament a Montcada Confidencial. Quan les opinions superen la barrera del respecte deixen de ser opinions.

o.

Anònim ha dit...

Aplaudeixo la vostre decisició. Tots els comentaris ben dits són aceptables, però en algún d'aquests blogs, les descalificacions, insults i amenaces vetllades fan que això és torni una premsa "barriobajera", pitjor inclús que la rosa,i aquella a la que s'anomenaba premsa groga que només desvirtuaba els fets com més sagnats millor i i no interessaba la bona informació.
No m'interessen les miseries humanes que es desvetllen sota les opinions.
Montcada Confidencial, gràcies per recordar que el periodisme és elegant, cortés i educat , encara que sigui un article d'opinió.
Només demano una reflexió, insults a l'equip de govern, no són els que aneu votar????

Anònim ha dit...

Comentariste de les 13:11 "que aplaudeix a Montcada Confidencial".
Aclarim, si us plau, la darrera frase:
"Només demano una reflexió, insults a l'equip de govern, no són els que aneu votar? "

Si vostè prgunta a l'audiència sí els hem votat, crec, que el seu comentari perd tota credibilitat, i demostra de quina corda es vostè.
Atentament,

Joan

Anònim ha dit...

El fet de ser de " la corda" o de votar a qui es vulgui, no treu que un no tingui dret a donar la seva opinió.
Esticmatitzar una opinió pel sol fet que no es de la teva "corda" no demostra res més que un de democrata en te poc.
Totes les opinions son "respectables" , si pot estar més o menys d'acord però tenent el mateix valor una que l'altre.


No se quina intenció vol tenir la pregunta del comentari de les 13.11 h. ni entenc suficienment l'aclaració que demana Joan.

Dona el meu punt de vista :
Tant un com l'altre s'equivoquen i no entenen el que es la llibertat d'expressió , un per insinuar que aqui només hi entran els que no voten a..... i l'altre per insinuar que el fet de que es queixi ja es d'uns que no mereixen credibilitat.

Anònim ha dit...

L'anonimat porta aquestes consequencies .
Montcada Confidencial, que segueixo cada dia, a cobert un espai , especie de "servei" informatiu ,que a Montcada feia falta.
Recolço la vostra decissió.

Altra cosa i molt diferent es la linia , per a mi, massa agressiva que porteu en contra del govern municipal .
Jo quan entro a les vostres pàgines ja ser el terreny que trapitjo.
En toc cas , malgrat la vostra singular "objectivitat" , reconeixo que el bloc m'agafat.

Anònim ha dit...

Cierto,hay que seguir unas normas,no de agresividad,aunque a veces debido a los muchos años que conoces a los politicos locales,por sus buenas maneras y sus malos hechos,te domina la frustración y te hace escribir verdades que por sus formas quedas retratado como un violento en las formas no en el fondo,pues todo lo que escribes está argumentado.

Está bien que los moderadores,den avisos,y por supuesto ellos tienen su ideología,normal,si no marcarían una linea como La Veu,por ejemplo.

Si quieres enterarte de la realidad de Montcada te tienes que venir a este blog,si quieres saber lo que se piensa de forma oficial te vas a oir Radio Montcada o a leer La Veu con sus avisos,amenazas veladas a las asociaciones que se portan mal y mandan al sociologo y a los concejales de turno a dar avisos a "los reivindicativos".

Anònim ha dit...

Soy un asiduo seguidor del blog, y es cierto que en ocasiones hay expresiones de cierta contundencia, pero sinceramente después de oir las lindezas que se regalan a diario los del PP y los del PSOE, creo que este blog mantiene el tipo correctamente. No obstante apoyo la inquietud de los administradores.

Anònim ha dit...

No se tiene mas razón por utilizar insultos, todo se puede decir con el máximo respeto, aplaudo la decisón del administrador.

Aprovecho la ocasión para enviar un saludo.

Un asiduo Lector

Anònim ha dit...

Totalmente deacuerdo con la línea de los administradores, a veces hay que poner orden, pero eso no es ni más ni menos que producto del éxito.

Ahora lo que hay que hacer es administralo bien, para que este blog siga siendo una voz importante en nuestro municipio, un lugar de libre expresión y punto de encuentro.

Otro ciudadano más...