6 d’oct. 2008

ZONA 21 I QUELCOM MÉS...

Demà dimarts dia 7, es reuneix a les 10:00 hores, una representació de veïns afectats per les obres de Hercesa amb representats de l'Ajuntament , en la mateixa es parlarà de les queixes veïnals i de les mesures a prendre . Aquesta reunió ve precedida d'alguna que altre nota publica que els veïns de la Zona 21 han fet saber , concretament l'ultima publicada en aquest blog i que era una copia de la que tenen penjada en el seu, cal a dir sobre aquesta reunió que la mateixa va ser sol·licitada molt abans pels veïns i que l'Ajuntament la va acceptar i concretar per unes dates que posteriorment , per motius diferents no es va poder fer.

Fem aquest aclariment, perquè seria faltar a la veritat no deixar constància ( per evitar interpretacions equivocades) que l'Ajuntament va concedir la trobada molt abans que els veïns manifestessin públicament la seva queixa. Cal en aquest cas donar al César allò que és del César, o millor dit, al Climent el que és del Climent.

Un dels punts que volen concretar serà poder saber quan s'asfaltaran els carrers Canigó i Molina i tot apunta que veurem satisfeta aquesta demanda aviat.

Aquests veïns ens envien una nota de premsa de l'Ajuntament , la qual és refereix sobre el procés de modificació del PGM de la zona 21 en la que es farà una nova redacció que haurà de millorar els desequilibris existents a les diferents unitats d'actuació , motiu principal d'un conflicte que hauria de donar, si definitivament, s'accepta per tots, un punt i final a una sèrie d'enfrontaments que finalment perjudiquen a tothom..

Nota de premsa : Obert un nou procés per a la modificació del PGM a la zona 21 de Terra Nostra

L'Ajuntament de Montcada i Reixac ha convocat el procediment de contractació obert per a l'adjudicació de la redacció de la nova modificació puntual del Pla General Metropolità (PGM) a l'àmbit situat al sector est de la zona 21 de Terra Nostra.

Amb la nova convocatòria, l'Ajuntament possibilita el compliment de la sentència que declarava un desequilibri entre unitats d'actuació a l'anterior modificació. Es tracta d'una oportunitat per procedir a la regularització urbanística d'un àmbit de 25,5 hectàrees de superfície on proliferen les autoconstruccions i manquen serveis bàsics.

El pressupost base per a la presentació d'ofertes és de 98.000 euros. El termini per a la presentació de propostes és de vint dies. Un cop adjudicat el contracte, l'aprovació inicial de la modificació del PGM s'estableix que es produirà en el termini de quatre mesos. Posteriorment s'obrirà un període d'informació pública, en el decurs del qual es podran presentar al·legacions.

Durant el procés de redacció del document, s'anirà debatent el mateix a la Comissió de Seguiment de la zona 21, formada per representants de tots els grups polítics del Consistori i dels col·lectius veïnals de la zona.

6 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Crec que és força encertat aquest escrit i sobretot, esperem i desitjem que la nota de premsa es compleixi i s'arreglin els problemes que ens han portat a aquesta situació.

Únicament, per posar-li una mica més d'humor diria que ni al César ni al Climent, sinó que al Barenys lo que es del Barenys, perque crec que la reunió l'ha donat ell de seguida i no cap dels altres.

Anònim ha dit...

Mirar bien como se redacta el documento...conociendo a esta pandilla de trapas, no me fiaría ni un pelo, hay quien vende a su madre por un ático.

suerte

Anònim ha dit...

La clave es la transparencia.
Sin transparencia los propietarios de la zona 21 de terra nostra estan sufriendo por su futuro desde el 2005 (aunque ya decidieron el futuro por ellos desde el 2.004 ).
Hay que exigir transparencia para que nadie decida por los ciudadanos afectados.
Ocultar informacion importante es un arte en manos de algunos que nos representan.
Estar preparados.

eter ha dit...

A veces los que más información sacan de las reuniones son los "teoricamente" informadores.
Información que utilizan para machacarnos después.
La información me resulta más creíble por aquí o por cualquier otro medio.
Qué se reunan ellos solitos (ya lo hacen )y diseñen como salir de la que se han metido.
Ademas........?quién les cree a estas alturas?.
Se necesitan informadores objetivos:!CIUDADANO LIBRE ANIMATE! A galopar.
Visca Montcada

Anònim ha dit...

La reunión fue mas de lo mismo.
Sin novedades importantes.
Nos pidieron paciencia y resignacion. Y nos dieron un calendario de obras nuevo pero nadie garantiza que se cumpla.
O sea, mas de lo mismo.

Anònim ha dit...

Estas reuniones no valen para nada, le damos nuestras quejas y se las pasan por allí... hercesa tiene mucho poder, se saltan la seguridad de los vecinos y de sus propios trabajadores sin importarles lo que pueda pasar y el AYUNTAMIENTO que lo sabe desde el principio de las obras, no ha hecho nada. El departamento de urbanismo lo sabrá.