12 d’oct. 2008

Prudentment, creiem que si !!!!!!!

Dipòsit precintat

La Policia Local ha precintat el dipòsit de ferralla de Can Sant Joan

Satisfacció continguda després que el divendres es procedís a precintar les portes del dipòsit de ferralla , les prudents declaracions es deuen a que el contenciós no esta definitivament tancat del tot. L'Ajuntament a fet efectiva la mesura cautelar dictada per la Generalitat per poder fer el tancament. El recursos presentats per l'empresa Traymas davant el TSJC i Suprem no tenen encara una sentència en ferm( pot tardar anys) i malgrat que els advocats de l'empresa han avançat que no presentaran cap nou recurs i que tot apunta que estem en el camí de no retorn , l’experiència acumulada en aquest "afer" fa que tothom manifesti alegria però prudentment continguda .

Manifestacions : Esperem que aquest sigui el tancament definitiu de la planta de ferralla”, ha explicat l’alcalde, César Arrizabalaga (PSC), qui ha reconegut que s’ha recorregut un llarg camí per clausurar el dipòsit.

Per part de l'AV de Can Sant Joan, el president de l'entitat, José Luis Conejero també ha manifestat la satisfacció del veïnat perquè tot i que encara no hi ha una sentència en ferm. "Com a mínim -ha dit- deixarem de patir durant un temps les molèsties que ens ocasionava la instal·lació".

Les declaracions i foto ( laveu.cat)

1 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

¡Que nadie lance las campanas al vuelo!, que nadie se apunte ningun mérito de haberla cerrado, que todo el mundo se entere que este asunto sigue todavia en manos de los jueces y nadamenos que del tribunal supremo.
Los únicos que se han portado DIGNAMENTE, en este proceso, son los vecinos de Cant San Joan y sus representantes.
Un puñado de vecinos y vecinas han logrado poner en solfa la mentira y la falsa "democracia" que dicen algunos que tenemos, han logrado poner en solfa al equipo de gobierno municipal, al gobierno de Catalunya, al tribunal Superior de Justicia de Catalunya, que no nos sirven para nada. ¿Para que queremos a todos estos estamentos juntos con todo el funcionariado que ello nos representa si entre todos no son capaces de cerrarnos una simple chatarreria para siempre?.
Ha de ser desde Madrid, los jueces de Madrid, que estos señores no saben ni donde está Cant Sant Joan.
Esta es la "democracia, los politicos municipales, el Parlament de Catalunya y el Tribunal Superior de Catalunya que tenemos ¿para que sirven?, ¿a quien sirven?.
Los vecinos de Cant Sant Joan lo tenemos muy claro pasando de todos estos, seguiremos luchando como siempre, hasta conseguir dignificar nuestro pueblo dia a dia sin bajar la guardia, pasando por encima del sunsun Corda si es necesario.
Un vecino afectado muy cabreado.