15 de gen. 2007

EL FUTUR DE CAN CASAMADA

Can Casamada és des del mes de juny de l’any 2006 patrimoni municipal. L’edifici s’està deteriorant a un ritme accelerat sense que l’equip de govern faci res per evitar-lo.

Quina serà la destinació d’aquest singular edifici?

De moment, no hi ha resposta, s’ignora que es farà en aquest immoble. De moment, es pot comprovar, que no s’ha fet res per mantenir-lo en bones condicions i, es córrer el perill de què comenci a caure a trossos, si no s’actua ràpid amb el conseqüent cost econòmic afegit.
Montcada Centre té manca de serveis bàsics, un d’ells és la necessitat de disposar de més escoles bressol.
Els veïns han reclamat que es destini aquest patrimoni públic, fent les reformes que calguin, per convertir-lo en una escola bressol.

Sr. Alcalde: No s’ho pensi més i comenci a posar fil a l’agulla. Seria tota una bona noticia que evitaria -si continua el deteriorament- que algun inversor immobiliari ens vingui a salvar el patrimoni amb la corresponent contrapartida que tots ens imaginem.

M.C. (foto:montcada.org)

3 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Una vergonya de les més grans: fa un parell de mesos vaig passar-hi per davant i la porta que dona al carrer Colon, estava oberta de bat a bat, vaig avisar a la policia municipal, notificant-los el fet perquè prenguessin mesures. Al cap d'uns dies vaig tornar a passar i la porta continuava oberta, reconec que vaig entrar-hi per veure amb els meus propis ulls què hi havia i com estava; vaig "campar" per tota la casa, plena d'objectes com mobles, una tele, etc. evidentment no vaig tocar res i des d'allà estant vaig avisar altre cop a la policia que no va trigar a venir i davant l'estranyesa que van mostrar els vaig informar que la casa era "patrimoni-propietat" del nostre Ajuntament (psicodèlic!!!). Aquesta vegada s'hi va posar una cadena i santes pasqües. Amb això no s'arregla res, per la banda del c/ Montiu es veu millor el deteriorament que va creixent, és el colmo de la deixadesa municipal, de què serveix tanta publicitat de millorar la ciutat, tanta parafrenàlia de grans construccions faraòniques i no tenir cura de res de res del que caldria conservar?. Vagis on vagis, es mostra amb orgull el que hi ha d'antic, d'històric i en aquest poble tot el contrari, com diu aquesta notícia, ni una mica de cuidado de res, només esperant que caigui a trossos per després ens vulguin fer creure que només es podia enderrocar o algo semblant. Tant costa en el moment que es "deixa o abandona o compra o el que sigui" un edifici de posar unes mínimes mesures mentre no es decideix que se'n fa? No se com als responsables no els cau la cara de vergonya.
B.Roca

garrotxa ha dit...

I el futur de la masia del costat del casino a Terra Nostra?
Fa uns anys ja en va caure la meitat i ningú va dir-ne res. Simplement es va tapar el que havia caigut i a una altra cosa.
Ara que sembla que està en marxa el pla de la zona 21 ja veurem com queda. Suposo que serà el primer que tiraran a terra. Tenint en compte que crec que és del s. XIII-XIV seria una pèrdua irreparable.

Anònim ha dit...

VIVA LOS TALIBANES!