31 de gen. 2007

ELECCIÓ D'ALCALDABLE A L'AGRUPACIÓ DEL PSC-PSOE LOCAL


Ressò de l’Assemblea del PSC-PSOE local, celebrada aquesta tarda.

César Arrizabalaga Zabala, actual Alcalde de Montcada i Primer Secretari dels Socialistes de Montcada, ha estat elegit per encapçalar les llistes del PSC a les properes Eleccions Municipals.
L’assemblea ha estat una bassa d’oli i la proposta que feia l’executiva de l’Agrupació ha estat aprovada per unanimitat.

Cal destacar que el candidat ha fet un discurs (1) ple d’elogis a la feina feta. Ha remarcat que la seva acceptació a continuar (3) és, perquè vol acabar tots els projectes que hi ha endegats.

Ha destacat, així mateix, unes valoracions dedicades a la resta de forces polítiques del municipi. De CíU ha dit: que no son cap perill, ja que estan en “quadre”, i que és una coalició que va a menys. Del grup IC-V/EUíA s'ha referit a què no aixequen cap i que ja no representen un perill real, que estan en lluita interna continua, etc, Del PP que son 1000 vots i res més i per finalitzar: els d’ERC no representen, tampoc, cap perill ni ara ni en el futur.

La sorpresa per nosaltres, s’ha produït quan ha dedicat uns minuts per remarcar que l’única oposició li ve donada per un blog (2) que es dedica a criticar-lo com alcalde, però que no li importa, ja que son una colla de ressentits, i ha demanat a tothom, que no facin cas del que es diu en aquest blog informatiu (es refereix a montacaconfidencial.blogspot.com )

També cal a dir, que per la militància sols ha demanat la paraula un militant i familiar de la regidora Anna Rivas, per exposar amb “una encesa lloança” de lo bé que està Montcada amb els socialistes i, concretament, amb la gran direcció del seu primer secretari i alcalde.

Finalment,va quedar clar per a tots els assembleistes que amb César Arrizabalaga al capdavant dels socialistes, seràn i son els millors.... tot va bé, i encara aniràn millor, segons va afegir el seu primer secretari i ara candidat socialista a continuar a l'alcaldia..


MONTCADA CONFIDENCIAL


(1) A títol d’anècdota cal a dir que en el discurs ha repetit la paraula “jo” 44 vegades i la de “nosaltres o similars” tres vegades.

(2) Mai hauríem pogut pensar que el nostre humil blog es mereixi els “elogis” que ens ha dedicat l’actual Alcalde, això ens indica que no anem errats, per tant, seguirem igual

(3) De la promesa feta que només restaria 8 anys a l’Alcaldia, res de res.... hem parlarem al blog en els propers dies, amb tots els retalls de premsa, declaracions i promeses electorals d’ell i del seu partit.



3 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

NORMALIDAD ABSOLUTA, LAS PROMESAS NO SE CUMPLEN, ANTE UN PUEBLO INMOBILIZADO, UNOS POLÍTICOS INMOBILIZADOS, POR UNA PLATAFORMA INDEPENDIENTE DE GENTE DE MONTCADA

ÀNIM CONFIDENCIAL

Anònim ha dit...

montcada ni en tiempos del caudillo dictadura igual por una plataforma independiente de gente de montcada ya urgentisimo

Anònim ha dit...

RESENTIDO Y POMPOSO ERES TÚ CÉSAR Y UN ELEFANTE EN UNA CHATARRERIA TAMBIÉN. SABES QUE LO QUE SE DICE AQUÍ NO SON MAS QUE MINUCIAS Y ESO TE ENLOQUECE?...uh, uh, uh...KINKIS