24 de gen. 2007

INFORMACIÓ PRIVILEGIADA...?



INVERSIONS: BON NEGOCI o INFORMACIÓ PRIVILEGIADA?
LA RASA-VISTA RICA

El dia 12 de Gener de 2007, la Comissió de Govern del nostre Ajuntament va aprovar definitivament l’expedient del sector discontinu Vista Rica-La Rasa.

Per arribar aquest final, l’expedient amb la proposta original ha necessitat de diverses variacions i adaptacions al llarg dels anys. Oficialment tot comença el març del 2002, extraoficialment l’operació era coneguda pel Sr.Alcalde molt abans –finals 1999 o principis del 2000-. La modificació del PGM que havia sol·licitat un o uns inversors privats s’anava adaptant d’acord a les necessitats, principalment, d’una de les parts.

Una foto (avui) de "Vista Rica". Més adient: "Vista Merda"
(foto:montcada confidencial)

Només cal seguir cronològicament els fets perquè tothom es faci una composició exacta del que anava passant.

A tall d’exemple, i n’hi ha molts, fem unes preguntes: Com és possible que es compri una finca, 7 mesos abans de que comencin els tràmits de la 2ª requalificació dels terrenys de La Rasa?…. Com és possible que pagui a preu d’or uns terrenys que en el moment de la compra tenien un valor molt, repetim, molt més baix?.

Part dels terrenys de La Rasa (avui) on properament construiran
pisos, etc. (foto:Montcada Confidencial)
Per nosaltres només hi ha dues respostes:

- O el comprador disposava de una “vareta màgica” que li indicava molt clarament el camí a seguir o és un autèntic “lince” per fer negocis i preveure el futur.

Montcada Confidencial es compromet a explicar amb detall tota la informació dels fets i ho farem com sempre, pas a pas i pam a pam, intentarem fer el mínim de judicis de valor, encara que serà inevitable opinar sobre algunes “casualitats” que en el negoci immobiliari no solen passar mai.

I per acabar l’escrit d’avui, us fem saber unes manifestacions referides al tema que varen fer (el mes de juliol del 2002) dos polítics locals, un estava al poder i encara hi és, i l’altre, que es trobava a l’oposició, havia manat també durant molts anys.

Declaracions de l’un: “Se acabó el que contruyan siempre los mismos (es referia als inversors que havien disfrutat de preferències en governs anteriors), les he jodido el negocio”.

Declaracions de l’altre: “Esta operación inmobiliaria es una de las mayores especulaciones urbanísticas de la comarca del Vallés Occidental”.



continuarà...

1 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Entiendo, que hay en estas operaciones urbanísticas uno o unos promotores immobiliarios que nunca tuvieron tantas facilidades como ahora para hacer aquello que anteriormente intentaron y que les fué vetado por el alcalde Campos. Posiblemente , algún dia cuando alguien escriba las memorias de la epoca 1979-1990, habrá que recoger aquel encuentro, cuyo resultado fue un rechazo frontal por parte del gobierno comunista del momento.
¡Vivir para ver¡
Claudio