1 de gen. 2007

UNA DE TRANSPORT PÚBLIC...

LA LÍNIA D'AUTOBÚS 156


foto:www.montcada.org

“Disposar d’una xarxa de transport públic adequada que faciliti la connexió entre tots els barris del municipi és un objectiu prioritari de l’Ajuntament...” .
Aquestes paraules son un fragment del discurs del nostre Alcalde, pronunciat el 1/12/2006 amb motiu de la inauguració de la nova línia d’autobús 156 que circula pel Pla d’en Coll.

Estan absolutament d’acord que convé potenciar el transport públic?.
Hem de dir que potser en aquest cas s’ha actuat molt de pressa, per no dir de forma improvisada.

Alguna cosa deu està fallant ja que aquest nou servei, segons hem pogut constatar, practicament, no ho està utilitzant ningú. Veure com un dia si i un altre també, l’autobús fa el recorregut completament buit, és una prova evident que això no funciona com deuria estar previst. Un veí del Pla d’en Coll, va controlar el dimecres 20/12 i durant 6 hores la quantitat de persones que varen fer ús del nou servei, amb un resultat de 1 sol usuari. Observar la cara d'avorriment del xofer de l'autobús era tot un poema.


És de suposar que muntar una nova línia d’autobús no és una cosa senzilla, que tot s’ha de fer desprès d’un estudi tècnic i de camp, que indiqui, finalment, la necessitat o no d'aquest nou servei.

Doncs, si és així, cal a dir que aquí s’han equivocat i de molt.

Rendibilitzar aquestes cares inversions, com son les línies d’autobús públic, hauria de ser una de les obligacions dels nostres governants, fer un bon ús dels nostres impostos i fer-ho d'una forma racional és el mínim que se'ls demana.

De moment el 156 sembla una inversió d’autèntic luxe asiàtic. Esperem que en el pas del temps això millori,encara que, es veu bastant difícil.

Transport públic: SÍ, però allà on convingui de veritat.

Montcada Confidencial



2 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Pienso que este servicio se ha colocado para justificar el pago del famoso impuesto, del transporte metropolitano. Con el 156 está más que justificado.

Anònim ha dit...

Que forma mas inutil de gastar nuestros impuestos.
¿ Quien ha pedido este servicio?
¿ No se dan cuenta nuestros politicos de semejante error?

La Entidad Metropolitana ya ha cambiado el autobus, antes era nuevo de trinca en cambio ahora es uno de los mas viejos.

Sr. Cesar Arrizabalaga por que no usa Vd. este servicio publico y comprobará la inutilidad del mismo?

Vecino del Pla d'en Coll