16 de set. 2008

ACLARIMENT de l'ASSEMBLEA de JOVES de MONTCADA I REIXAC (AjMiR)


En relació dels fets succeïts el passat 10 de Setembre, l'Assemblea de Joves de Montcada i Reixac (AjMiR) volen manifestar el següent:

"Amb motiu de la commemoració de l'11 de setembre, l'Assemblea va realitzar un mural sota el lema "Defensem la terra" a una de les lleres del riu Besòs. Per tal de realitzar aquesta activitat, es va demanar, prèviament, permís al cap de la unitat Tordera- Besòs de la Demarcació Territorial de Barcelona, administració responsable dins el nostre municipi i ens de l'Agència Catalana de l'Aigua.Un cop finalitzat el mural, van presentar-se tres dotacions de la guàrdia urbana exigint la identificació de les set persones presents en aquell moment. Tot seguit es va procedir a la seva denúncia, la qual, s'empara en la llei de civisme del nostre municipi i deslegitima l'autorització de l'Agència Catalana de l'Aigua. (Foto a la dreta, Mural motiu de la denúncia)

Entenem que l'Ajuntament no té competències en aquest àmbit per denunciar-nos i, per tant, demanem que:

-Que s'arxivin les multes d'aquesta acció.
-Que s'aturin les persecucions policials vers els i les joves de l'Assemblea.

-Exigim disculpes per part de la responsable de l'àrea interna de l'Ajuntament , Carmen Porro, per permetre l'execució de la denúncia, prohibint d'aquesta manera la commemoració pacífica de la Diada Nacional de Catalunya.

D'aquesta manera, denunciem els fets que s'emmarquen dins l'imperi de la llei que pateix Montcada, i sobretot l'AjMiR, reafirmant així, la lluita sociopolítica que duu a terme dins la nostra vila, així com per la de l'alliberament nacional.

15 de Setembre del 2008.

Assemblea de Joves de Montcada i Reixac."

11 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

ànims gent!! La lluita continua!!

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb vosaltres i demano que l'Ajuntament faci la seva feina, que n'hi ha molta!
Elisa Riera

Anònim ha dit...

Mi solidaridad total con vosotros, no es la primera vez que este ayuntamiento se decanta por el mas absoluto desprecio a la libertad de expresión, haciendo gala de tiempos pasados, no tan lejanos, que algunos se creian olvidados.
Teneis todo mi apoyo jovenes de Montcada un saludo de Joan Segarra.

eter ha dit...

Os necesitamos.
porro:a lo tuyo.
visca Montcada.

Anònim ha dit...

Segons ha dit aquest matí Montcada Ràdio l'Ajuntament no multarà l'AJMIR!

Gràcies a tots i totes aquelles que ens heu donat suport.

La lluita continua!

Anònim ha dit...

A la regidora deberia preocuparle mas los problemas de seguridad y falta de civismo que padece Montcada.
Inseguridad, actividades privadas que no respetan ni las normas ni a nadie(ya sean particulares o algunas empresas)...etc, etc.
Y no se actua con seriedad y se permiten.

Anònim ha dit...

Enhorabona Joves!, teniu la raó i us la volien treure.
Endavant, la lluita ha de continuar per una societat més justa i activa davant dels "tics autoritaris". Volem un ajuntament com cal i no aquests que actuen més com a cacics que com a democrates.
Salut
Ricard

eter ha dit...

Enhorabona.
Visca Montcada.

Anònim ha dit...

Ep¡ Joves UN DEU PER VOSALTES.
ENDAVANT VALENTS!!!

Carles

Anònim ha dit...

El del "aire fresco", en la legislatura pasada perdió la mayoria absoluta, en la proxima, ¡ojalá! pierdan hasta el apellido.
No es de extrañar que este partido le guste intimidar a la gente con "sus policias", un partido que cierra periodicos, ilegaliza partidos, y es capaz de organizar hasta grupos terroristas como el GAL... Y se autotitulan "demócratas",socialistas y "obreros"...Esto es para mear y no hechar gota, ¿hasta donde es capaz de llegar el cinismo de esta gente?.
ENHORABUENA JOVENES DE MONTCADA OS FELICITO.
J.V.

Anònim ha dit...

Endarrere aquesta gent
tan ufana i tan superba!
Bon cop de falç, defensors de la terra!
Bon cop de falç!

Ells i la seva violència ens fan radicals. El seu odi i rancúnia, generen el nostre odi i rancúnia. Ens volen animals, radicals, violents.

No estimen “La Paraula” si no és de lloança; no volen cap opinió si no és la seva;

No cerquen “La Veritat” com una fita i un espai de trobada de la gent bona de tota mena i opinions. L’únic espai que estan disposats a compartir i permetre que sigui “habitable” és el de les seves mentides.

“Amb mi o contra mi”, és l’essència de la seva relació amb les persones.

I qui no estigui amb ells o gosi matisar-los, patirà tots els maltractaments que siguin capaços d’infringir utilitzant el poder que els han donat, ingènuament, les mateixes víctimes.

Bon cop de falç,o com deia Rafael Alberti (cantat per Paco Ibañez), “A galopar, a galopar, hasta enterrarlos en el mar”.

Però, no ens hem de deixar animalitzar. “A galopar”: Parlem-ne, escrivim, llegim, pensem, construïm en positiu el nostre poble, la nostra terra.... perquè si som molts els que emprenem aquest camí i no ens deixen arrossegar al terreny de la mentida i l’insult; si els fem fora del centre de la nostra atenció... es quedaran sense oxigen i moriran (socialment) de solitud. Es la manera de “enterrarlos en el mar”.

Pot ser és lent i fins i tot dolorós (estan malbaratant els nostres diners), però crec que pot ser un dels camins mes eficaços a llarg termini.

Bon cop de falç