30 de set. 2008

ACTIVITATS PROGRAMADES


























A l'esquerra : Concert jove Correllengua, aquest divendres 3 d'octubre , a partir de les 21 h. a la Plaça del Bosc de Can Sant Joan . Organitza CAL (Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana)amb la col.laboració de l'A.V. de Can Sant Joan .
---------------------------------

A la dreta : 1ª Festa Reivindicativa de la FAVMIR ( Fed. Assoc. de Veins de Montcada i Reixac) , aquest diumenge 5 d'octubre , a partir de les 10 h. al carrer Major-Plaça de l'Església. Organitza la FAVMIR amb la col.laboració de l'Ajuntament.
------------------

4 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

¿Porque a todos los poderes públicos les asustan tanto la juventud?.
¿Porque "es delito" el ser joven?.
¿porque en un pais como el nuestro, que los politicos se jaztan de decirnos machaconamente que esto es una "democracia", se discrimina tanto a la juventud, que han de ser el futuro?
¿Porque a la juventud futbolera se le tolera toda clase de tropelias incluidas la xenofobia, el racismo y el nazismo?
¿Porque se tolera tanto el alcohol y las drogas entre la juventud?.
¿Porque esa intolerancia a jovenes que se pretenden organizar, fuera del control de los partidos tradicionales?.
Todos estos ¿porques?, no logro entenderlos, alguien "iluminado" de este blog me lo podria aclarar un poco?.
Joan Segarra.

Anònim ha dit...

Ni el fred ni la pluja aturen la flama del Correllengua
Prop de 200 persones assisteixen al concert de música en català a la Plaça Bosc

Prop de 200 persones, tot un èxit de participació segons la CAL, han participat aquest divendres al concert que ha donat el tret de sortida al segon Correllengua que arriba a Montcada i Reixac. Al festival han participat els grups Ebri Knight, folk-ska català (Matarón), Igitaia, d’ska combatiu (Barcelona), Malestar Social, de punk-rock (Cerdanyola) i la banda de Montcada Ítaca, d’ska-fusió. Els quatre grups tenen en comú que canten en català.

La Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL) vol defesar i promoure la cultura i la llengua catalanes. “L’objectiu és atraure el públic jove ja que l’any passat no es va fer cap activitat específica per aquest col·lectiu”, ha explicat la presidenta de la CAL, Marta Serra. El 25 hi haurà xocolatada amb animació infantil i un tast de productes catalans a l’Abi. “Amb aquesta edició del Correllengua continuem treballant per promoure l’ús social del català i la seva normalització plena”, ha indicat Serra.

La CAL ha volgut donar les gràcies a l' ass. de veins CAnt Sant Joan i totes les entitas i als grups que han fet possible el concert d'aquest divendres a la plaça Bosc.

Anònim ha dit...

A la FAVMIR, una pregunta si pueden contestarmela:

Realmente la Asociación de Vecinos de la Rasa- Mas Rampinyo, está operativa o hábil como a tal?

Bien si lo lee alguno de la actual Junta de dicha Asociación( la verda desconozco si existe, no es pregunta de doble sentido).

Me gustaría saber que días a la semana o al mes se reunen, y que hay que hacer para hacerse socio.

Si tienen algún tel o email de contacto,etc.

Gracias de antemano.

Estri

Anònim ha dit...

Felicitats tios, molt bé.