6 de febr. 2007

ALLÒ QUE ES DIU I NO ES COMPLEIX...







Foto 1: (esquerra) Torre Na Joana (Torre Bombita) Foto 2 (dreta): Can Sans


Paraula de César, promesa feta, però…….

“ … Afrontem deutes com és conservar edificis com la Masia de Can Sants o Vista Rica………”

Paraules pronunciades en l'acte de presentació del Catàleg de Patrimoni Històric, Artístic i Mediambiental de Montcada i Reixac, el mes de gener de l’any 2003.

Sr. Alcalde: Ja han passat 4 anys, ens pensa dir que vol fer i quan ¿

Els referits edificis estan caient a trossos i, sí, es volen conservar, cal fer alguna cosa, i no pas declaracions, no li sembla que ja és hora i, sí, és cert que hi havia voluntat real en aquelles declaracions, per complir, allò que es promet.

Sr. Alcalde: i del Catàleg que ens diu? … s’aprovarà algun dia? Com és què es presentà a bombo i platerets, i mentrestant, aquests dos singulars edificis, entre altres, van desapareixen poc a poc.? Què passa? És potser que molesta a l’imperi del totxo? En certs assumptes de requalificacions de terrenys vostè mostra molt interès, perquè no en aquests edificis ?

3 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

El señor Alcalde, a la vista de lo que esta saliendo y preguntándose en Montcada Confidencial, no es capaz ni tiene la vanlentia de contestar a las muchas preguntas que ese medio le hace. Quién calla otorga.
En definitiva, el señor alcalde hace "oidos de mercader", és decir por uno me entra y por el otro me sale...
Posiblemente esté más atento al sonido de los bolsillos, y de las recalificaciones urbanísticas que tanto estan proliferando ultimamente en nuestro municipio.
No se da cuenta que al final todo se sabrá...Són muchos los constructores y promotores inmobiliarios que se han ajuntado...y se frotan las manos con esa veda "abierta" que en anteriores gobiernos comunistas no existian.
Algunos ciudadanos nos preguntamos, ante la evidencia de los hechos, cuales son los patrimonios de entrada, y cuales los actuales de todos los concejales de hoy y de ayer, en esas dos ultimas legislaturas locales.
Tiene usted muy malos consejeros, eso le conllevará muchos problemas, no lo dude.
José Cantaclaro (Comunista)

Anònim ha dit...

Visto lo visto con la MASIA CAN SANTS Y VISTA RICA, pasara lo mismo que con la TORRE BOMBITA, se abandonara, se se deteriorara, despues se caera, y ya esta listo los terrenos para que con una escusa cualquiera " teoricamente para beneficiar al pueblo" se recalificará, primero la recalificación sera provicionalmente para hacer una cosa, luego se cambia para hacer otra y si con eso no es suficiente se hacen bloques de 14 pisos

Anònim ha dit...

No puc entendre com havent fet promeses com aquesta i de manera pública, clar, l'alcalde pot anar pel carrer i no caure-li la cara de vergonya; no entenc que tingui un despreci tan gran per la ciutadania de Montcada, fent o pensant que no ens n'adonem o que ens enganya amb el cuento de la "sopa-boba"; no entenc com una persona que hauria de ser el primer en vetllar pel patrimoni municipal en tots els àmbits: artístic, cultural, històric, ambiental, arquitectònic,... no sapiga que es la sensibilitat i amb això no tingui ni un mínim de respecte per Montcada, no entenc com pot pretendre encara anar fent campanya i dir que li falten més anys per acabar projectes, bla, bla, bla,... si de projectes només té els de les obres faraonico-monumentals i en canvi els que hauria de tenir des del primer dia va deixant que se li acabin d'enfonsar i no hi posa remei? Tampoc entenc, clar, com tots els que ens estimem Montcada li permetem. No sé com hauriem de fer-ho però tampoc veig massa disposició per enfrontar-nos al faraó (li dic així pel tipus d'obres que propicia). Em sento com allò de:otros vendran y de casa te echaran. I algú pot dir de que serveix el reglament de Participació ciutadana; quins membres en són els responsables; sap el regidor Guijarro que significa participació ciutadana o li hem de fer buscar al diccionari? Es potser que té dificultats d'oida? S'ha molestat, ell que ni viu al poble, en coneixer bé la història de Montcada i els que l'han fet (i no em refereixo a l'epoca mitjana que això ja ve als llibres sinó al s.XX). També en faig responsables i potser encara més, a tots els que es diuen oposició i no belluguen peça, això encara és més dramàtic i no cal que digui el perquè. I amb aquest panorama d'aquí 108 dies hem d'anar a fer el paperet? Paperet de què, per qui? Encara ens han de trepitjar més perquè reaccionem? Les imatges que hi ha al marge de la pagina de Montcada Confidencial, sempre donen una mena d'aire de tranquilitat i armonia i en canvi les que van apareixent de l'actualitat només provoquen sentiments negatius: bruticia, destrossa,... REACCIONAREM ABANS NO SIGUI MASSA TARD? Si tingués poder, ara mateix muntaria una mena de busties per tots els barris on tothom pogués posar per escrit el que voldria per Montcada i que els polítics que figura que ens han d'escoltar poguessin recollir totes aquestes propostes i les recollissin en els seus programes...
Algu que pensa que somniar no costa gaire