6 de febr. 2007

DIA 3 DE FEBRER, ACTE OFICIAL DEL NOSTRE AJUNTAMENT

FOTO:WWW.MONTCADA.ORG


VISITA DEL CONSELLER JOAN SAURA, I DIA DE PORTES OBERTES DE LA COMISSARIA DELS MOSSOS D’ESQUADRA.

De l’acte, cal destacar l’absència de CiU, membre de l’actual govern, …… què originals, oí? . No és el primer cop que passa, quan s’acosten les eleccions convé fer aquests tipus d’absències, és a dir, cal desenganxar-se dels altres. per tornar-se a enganxar d’ací a dos dies… seria desitjable que aquesta política de ganyotes la facin molt abans de les eleccions, sinó no s’ho creurà ningú… no és por tractar als electors d’idiotes.

De l’oposició també va faltar la presencia del PP creiem que per un doble motiu: no suporten la política d'aquest conseller i al mateix temps tenien un acte a Barcelona.

És curiós, com es repeteix elecció darrera elecció els mateixos gestos, convindria ser una mica més innovadors, no? ..... desprès es queixem tots de l’abstenció.

Els comentaris escoltats per part dels assistents, anàvem per la vessant que més amunt hem mencionat, és a dir, s’acosten eleccions i convé, de cara a la galeria, que els polítics de diferents colors no es vèiem massa junts... Però tothom, amb molt encert, afegien que aquesta desunió aviat acabarà, doncs, la política del “pegamento Inmedio” , finalment, s’imposarà una altra vegada. La història sempre es repeteix.

4 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

la verdad es k tampoko veo al gobieno en la foto
kual es la kritica, o es solo tocar los melindros?

Anònim ha dit...

Si , es veu el llautó de CiU.
Algù sap per que no va signar en el llibre d'honor de l'Ajuntament, es una costum, no? .
Es que hi ha Consellers de 1ª i de 2ª divisió ?

Ai, ai, ai ....Un altre foto que no sortira a La Veu, a veure si mica en mica la gent s'oblidarà del Cesar, Deu nostre Senyor.
En la foto hi ha un contrast : El Conseller vesteix informal i l'Alcalde de 21 botons.

Una estilista que va presenciar l'acte.

Anònim ha dit...

Los melindros te los comes tú, parece, pues el azucar te está dejando ciego.

Anònim ha dit...

Leo con pasión de que el día 3 de Febrero han ido varias decenas de personas ( dos como mucho ) para ver el nuevo cuartelillo que ha salido de nuestros sudores.
Se felicitan de lo amíguetes que son con los municipales, ya no mandan las multas a casa se la mandan al banco (para ahorrar tiempo y sellos).
¡¡¡¡Hay un señor que comenta que esto genera seguridad ciudadana¡¡¡
Desconozco de que árbol ha bajado, pero lo que si se es que a los asalta chales, tiendas, joyerías y demás ....cuando los detienen les ponen un abogado y merienda gratis y yo que pago todo lo que quieren, cuando me detienen me ponen la mano en la cartera y sin abogado.
Si no es inseguridad, como mínimo es discriminación.