25 de febr. 2007

COMENÇA EL MERCAT ELECTORAL....QUÍ DÓNA MÉS..?


Les propostes electorals


Propostes que comencen a fer-se publiques per part d'alguns partits polítics de cara a les properes Eleccions Municipals.

Comença la subhasta, això només és el principi:

Socialistes: Sobre urbanisme: atorgar el dret a ser informat “ per escrit” i en un termini raonable de les condicions aplicables a una finca determinada. El ciutadà podrà participà directament en els instruments de planejament urbanístic.

Seguretat Ciutadana/Educació: Es proposa assignar un policia local a cada centre escolar que s’integrarà en el Consell Escolar i vetllarà per evitar l’absentisme, consum de drogues, la violència, entre altres causes.

Populars: Sobre urbanisme: publicar un mapa nacional del sòl amb la informació complerta de l’estat de classificació del sòl accessible a tots els ciutadans. Implementar auditories especials sobre la gestió urbanística que permeti conèixer la planificació local.

Impostos: Baixar fins un 50% el IBI per a les rentes més baixes, joves i famílies nombroses. Incrementar la deducció autonòmica en habitatge, així com una reducció molt important en l’impost de successions.

Corrupció: Entre altres, cal destacar que proposaran que tots els càrrecs electes facin una declaració de béns i activitats a l'inici i també al final del mandat per a veure si s’enriqueixen.

Hem destacat aquestes, n'hi ha més, però com a mostra no està gens malament, no?

Aquestes propostes deixa a cada candidat la possibilitat d’ajustar-les a la seva realitat local.

Ens proposaran en els seus programes electorals els partits locals, propostes que vagin en aquesta línia?
Baixarà l’IBI fins un 50%? … Rebrà el ciutadà per escrit amb suficient temps la possible requalificació d’una finca? El ciutadà podrà conèixer la declaració de béns dels nostres càrrecs electes?

… Seguirem informant.

6 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

propongo que no proponga nada son todos colaboradores de la corrupcion en montcada

Anònim ha dit...

Todo eso está muy bien, pero el problema está EN QUE SON MALAS PERSONAS y eso no se puede cambiar.

Anònim ha dit...

20 AÑOS DE POLÍTICA DE MIERDA.
Y EL QUE NO SE LO CREA QUE RECUERDE.

Anònim ha dit...

M’ofereixo per estar en qualsevol candidatura local, com a independent. Amb experiència, sense carnet polític, amb varis Masters, el més recent, sobre: “como vivir del cuento y vender la moto”
Demano: Dedicació parcial, amb una bona assignació, despatx i ordinador per poder veure pàgines d’esport i eròtiques, etc. També un suplement dinerari per si estic a l’equip de govern, que serà el més probable o bé un complement o plus per estar a l’oposició, patir i suportar els 18 o 20 regidors que segur tornarem a tenir en aquest magnífic, honorable, noble i il·lustríssim ajuntament.

Xavi “el independent”

Anònim ha dit...

Aquestes propostes son positives , que baixin els impostos, més transparencia en el tema urbanistic, etc, etc... tot es maravellós, però....... perquè la gent s'ho agafa amb indiferencia?
El desprestigi en la classe politica es mes que notable , de qui es la culpa?
Que su facin mirar, ja que mai aceptan un error, mai son culpables de res i els votants que fan?
Dons, passan d'ells.

Un vei que no votarà

Anònim ha dit...

Mire yo no le voto ni que me regale un terreno!