8 de febr. 2007

AVÍS ALS NOSTRES INTERNAUTES

Hem rebut diferents “e-mails” referets a la problemàtica endegada arrel de la separació de les seves funcions d’un jutge del Tribunal Constitucional, concretament, el Sr. Pérez Tremp, que hauria de prendre una decisió sobre el recurs d’inconstitucionalitat, que va presentar el PP, sobre el nou Estatut de Catalunya.

Montcada Confidencial des de bon principi va prendre la decisió de parlar només de la política municipal. Principalment, el nostre objectiu, és oferir punts de vista des de perspectives diferents a la política informativa que porta el nostre Ajuntament, així va quedar reflectit en l’escrit de presentació que varen fer el mes de novembre del passat any 2006.

El conflicte endegat en el Tribunal Constitucional és d’una importància cabdal. De la resolució del recurs i de la decisió resultant, pot fer canviar l’aplicació del nou Estatut de Catalunya, amb unes conseqüències - si son negatives al text actual- que difícilment la ciutadania de Catalunya podria acceptar i molt menys desprès de la seva aprovació mitjançant el Referèndum.

En deferència als internautes que ens envien els seus correus, us assenyalarem un parell d’adreces per aquells que vulguin aprofundir sobre aquesta problemàtica d’actualitat.

Moltes gràcies

Montcada Confiencial

Setmanari “ Directa” : www.setmanaridirecta.info
Idem. “Berria”: www.berria.info i també www.vilaweb.cat



0 COMENTARIS (clica i escriu els teus):