2 de febr. 2007

PRESENTACIÓ DE L'ALCALDABLE DE CÍU


URGENT :1/02/07; 21:25 h.
Crònica (resumida) dels nostres corresponsals i col.laboradors:

Amb un Auditori Municipal ple, va començar l’acte, que ha estat presentat pel president de CiU local senyor Joan Carles Paredes, i amb la presencia de Felip Puig, portaveu de la coalició al Parlament. Al principi de la presentació s’ha fet un homenatge a Asensi Fernández (87 anys) , fill de Montcada i primer alcalde de Les Planes.

Joan Maresma ha començat el seu parlament dient que es troba ple d’il·lusió i honorat per encapçalar la llista a les properes eleccions municipals, ha mencionat el gran canvi que s’està produint a Montcada i s’ha atribuït el mèrit en gran mesura, principalment a CiU , recordant als congregats que gracies a la bona gestió econòmica, s’ha pogut fer realitat la transformació del poble, però que encara volen arribar més lluny i per fer possible la continuïtat de la transformació endegada convé que CiU continuï en el govern municipal pel proper mandat.

En el seu llarg discurs cal destacar que no ha fet referència a cap força política local, tot el contrari del que va dir ahir el candidat socialista amb motiu de la seva presentació com alcaldable, on aquest, va criticar a tots els seus adversaris amb un to de prepotència que avui no s’ha vist en el discurs del candidat de CiU. Cal ressaltar la seva humilitat i modèstia en totes les seves expressions.

Joan Maresma ha finalitzat l’acte fen 12 propostes, algunes de clàssiques com: més aparcaments, fer els PERIS , zones verdes, parcs, etc, però destaquem algunes altres:
- Parc Fluvial als rius Ripoll i Besos
- Un tanatori a Montcada
- Un subsidi a la gent gran amb necessitats.
- Tolerància zero al incivisme
- 2 Blocs de 100 pisos anomenats Casa de la Vida (per gent gran) i Casa de la Llibertat (per joves)
- Fer-se càrrec l’Ajuntament de l’Impost Metropolità de Transports.
- Recomprar la finca de la Cerveseria Dos Torres.

També va dir: que ell no vol ser l’alcalde de les grans obres, i sí, dels petits detalls que preocupen a la ciutadania. Així mateix va prometre que per la propera legislatura local, l’any 2011, serà ell qui presenti al nou candidat de CíU....serà veritat?
Montcada Confidencial

6 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Trovo encertatada la cronica, , a trets generals es el que va passar, peró em va donar la sensacció que explicava una especia de conte magic plé de bones intencions i pensan sempre no molestar al qui mana de veritat.
No sè com explicar-ho , tot estava correcte , tot era molt net i pulit , però i mancava mès contundencia en les paraules, en les propostes, perquè els que escoltaven s'ho creguesin .
Un candidat a Alcalde ha de donar la sensació de voler ser-ho i ahir Joan Maresma ho va dir, però amb la boca petita.
Tot bé Joan , ... però ?

Anònim ha dit...

Va mancar una alternativa clara i diafana al PSC , tot girava en deixar clar que ell vol estar en el govern futur, el guanyar les eleccions ( cosa dificil, es cert) ni en va parlar.
Tot va ser semblant al acte del 2003 . En quan a les promeses , la sensació es que era una especie de Carta als Reis en la que un diu que es portarà bé i a canvi de que li portin alguns regals de la llarga llista de sol.licituts.

Un votant nacionalista

Anònim ha dit...

Per qué CIU s'equivoca?
S'ha de renovar el Sr. Maresma fa molt temps que no té res a fer Montcada, estic segur que amb una renovació CIU treuria 5 regidors mínim per que ha de treure tres en el millor dels casos.

El Sr. Maresma no s'equivoca, CIU Sí i sobretot els seus joves van molt errats i no estimen Montcada, ja que no lluiten per ella.

Anònim ha dit...

El Sr. Maresma está soñando. NO HAGAN RUIDOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Anònim ha dit...

blabla

Anònim ha dit...

La politica ha tocado fondo.
Ya no nos prometen bajadas de impuestos, inversiones millonarias de multinacionales,derechos civiles para todos, miles de viviendas publicas,sanidad sin colas, grandes infraestructuras,
policias para persiguir a delincuentes, menos horas de trabajo.
Sera por que llevan muchos años mintiendo y ya lo han gastado todo.