15 de març 2008

AVÍS ALS VEÏNS DE CANT SANT JOAN

Segons ha pogut saber Montcada Confidencial la zona que deixa lliure l'empresa Traymas (més coneguda com el dipòsit de ferralla de Can Sant Joan) i que són de propietat de l'Administració d'Infraestructures Ferroviàries (Adif), serà ocupada amb tota probabilitat per ubicar una bona part dels serveis de manteniment d'aquesta empresa que actualment ocupen una part dels terrenys de l'estació de Sant Andreu Comtal.

Així ho ha fet saber la direcció d'Adif en una reunió que va tenir amb el Comitè d'Empresa dels treballadors de la zona de Barcelona Nord.

La data de trasllat es preveu que sigui en el transcurs d'aquest any i l'empresa ha avançat que també es traslladarà una part important dels magatzems que estan actualment a zona de Sagrera (material ferroviari de tots tipus entre altres, una gran quantitat de travesses "creosotades" que es guarden en el dipòsit d’aquest lloc) .


El trasllat és degut a què la zona on estan actualment es veurà afectada per les obres del TAV.

Recordem que aquest espai quedarà lliure en els propers dies degut a la marxa forçosa que s'ha vist obligats els propietaris del dipòsit de ferralla, desprès d'una lluita veïnal que varen protagonitzar els veïns de Can Sant Joan.


Si es compleix tot el previst, l'activitat en la zona es veurà incrementada i caldrà demanar o desitjar que en qualsevol cas no augmenti la contaminació acústica, uns dels motius pel qual l'Empresa Traymas va tenir que marxar.

3 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Muchas gracias a montcada confidencial por la información de primera mano.
¿Estas informaciones las tendria que dar el equipo de gobierno ,no?.
Tendremos que estar !!ALERTA!! los vecinos-as de Cant Sant Joan, porque aqui solo nos quieren para traernos MAS MIERDA, tendremos que poner al gobierno municipal otra vez en solfa y que se pongan a trabajar,de debó, y si han de jodernos mas la renfe o adif, o la madre que los parió a todos, ha de ser con contrapartidas y la primwera ha de ser, de una vez por todas, LA PLAZA DE LA PIEDRA, eso solo para empezar, porque de lo contrario creo que bamos a tener FUEGOS ARTIFIALES PARA RATO.

EL QUE AVISA NO ES TRAIDOR, "es tonto". JE JE JE JE.

Anònim ha dit...

La Sagrera se reordena, se revaloriza y se dignifica a base de decenas de millones de euros, pero antes hay que sacar la mierda.... y los responsables de renfe habrán pensado !! qué mejor sitio que Montcada, Barrio de Can Sant Joan, donde ya tienen la mierda del asland.

¿ Porque no decimos basta de una puñetera vez?

Anònim ha dit...

!!OJO AL DATO!!!
Los trabajadores del servicio de mantenimiento No quieren ir a parar a Montcada, el motivo es debido :
A que consideran que el lugar escogido es una zona muy contaminada ( referencia a la fabrica de cemento).
La queja adquiere cada dia mas resonancia y lo haran llegar a la dirección.

De momento no ha trascendido a los medios de comunicación pero los trabajadores estan dispuestos a todo para evitar lo que consideran seria un peligro para su salud.