5 de març 2008

ESTAMPES URBANES

UNA CANTONADA PLENA D'OBSTACLES.... MOLTA FEINA TINDRAN ELS EDUCADORS O AGENTS CIVICS.
MÉS QUE UNA PARELLA CALDRÀ UN EXERCIT...¡¡¡ PER POSAR ORDRE A TANTA DISBAUXA.
LES PETITES COSES....ABANDONADES....?
TÚ QUÈ CREUS...?

3 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

jo crec que més que les petites coses, és Montcada la que està completament abandonada. Només cal fer un cop d'ull al recull de fotografies que es van penjant aquí. Això és una vergonya! Tant pagar impostos per a què?

Anònim ha dit...

efectivament, no es una cantonada, es tota montcada la que esta feta una merda!!!!!!!

Anònim ha dit...

Es que no cal fer més de cent metres perquè trobis "matèria" per fotografiar, més clar: perquè estigui deixat, brut, empantanat o el que sigui. Jo camino cada dia i mai he vist cap Policia patrullant o potser ho fan de nit, però és que amb la colla que són només que una vegada al dia passessin per tots els carrers de Montcada (que s'ho distribueixin per barri) es podria fer un llistat de les necessitats de neteja o de recollida o del que sigui. No hi havia un guàrdia de barri? O és que era una de les moltes coses que es comentava que es faria i com la majoria encara no s'han fet?
Per començar, només passant pel carrer Major, la meitat de dies les escales mecàniques no funcionen i entre els carrers D.Fins i Sant Antoni, allà on hi ha els bancs, hi ha sempre una "alfombra de pipes".
Maria Sentis