15 de març 2008

COMUNICAT AMPA i CONSELL ESC. / IES M.MIRÓ

La Comissió de seguiment per a la construcció del nou institut creada per l’AMPA i el Consell Escolar de l’IES Montserrat Miró i Vilà manifesten el següent:


Al cap de gairebé 3 anys que la Generalitat, vista la precarietat del centre, anunciés la construcció d’un institut nou, estem satisfets de la decisió presa per l’Ajuntament de cedir uns terrenys, que finalment han resultat ser les pistes d’atletisme.

Lamentem, però, els gairebé 3 anys de retard amb què arriba. I és que l’Àrea Territorial de l’Ajuntament ha mantingut, fins ara, que la superfície de les pistes era de 5.000 m2 aprox., insuficients per a un centre que ha de tenir 4 línies d’ESO i 3 de batxillerat. Ara s’ha verificat que les pistes passen dels 9.000 i que, per tant, s’adeqüen a les dimensions que exigeix la Generalitat (8.000-10.000 m2) per construir un centre d’aquestes característiques.

L’Ajuntament, per poder efectuar la cessió del domini dels terrenys a la Generalitat, ha de formalitzar una sèrie de requisits que a hores d’ara encara estan pendents.

La voluntat de la Generalitat és que el curs 2010-2011 el nou Institut ja entri en funcionament, per a la qual cosa és imprescindible que l’Ajuntament faci efectiva la cessió com més aviat millor.

Montcada i Reixac , 13 de març 2008

4 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

El daño medio-ambiental, es mas un producto de la soberbia y el egoismo humano, que otra cosa.
La soberbia del ser humano, que se siente un demiurgo, (un dios menor, como poco )
Demiurgo
Una de las representaciones del Demiurgo es la cara de león: Una deidad con cabeza de león encontrada en una gema gnóstica, en «La Antigüedad explicada y representada en figuras» de Bernard de Montfaucon, la cual puede tratarse de una representación de Demiurgo.
En filosofía, el demiurgo es la entidad que, sin ser creadora, es impulsora del universo imprimiéndole movimiento.
Literalmente: maestro, artesano; en sentido figurado: creador, hacedor. En la filosofía idealista de Platón y en la mística de los neoplatónicos, creador del mundo, hacedor del universo; es uno de los atributos de la divinidad.

Anònim ha dit...

A veure si ho entenc. L'IES Montserrat Miró diu que cal que l'ajuntament formalitzi una sèrie de requisits davant de la Generalitat, per altra banda, el PSC, a través de la seva pàgina web afirma que s'inagurará d'aci a dos anys i escaig.
No estaran venen la pell de l'òs abans de matarlo-ho ?
Algú m'ho pot dir.
Gràcies
Maria M.O.

Anònim ha dit...

Hi ha uns tramits que l'Ajuntament ha de fer i rapid.
La Generalitat necessita , crec abans de 2 mesos , que tot el "papeleo" quedi resolt, en cas contrari no por fer les previsions pressupostaries i tot retrasaria el projecte un any més del inicialment previst 2010-11 a 2011-12.

Unknown ha dit...

Abans eren 5.000 m2 i ara de sobte són 9.000 m2. No sabia que els terrenys creixien per obra de magia.

Se'ls ha preguntat als veïns si volen un IES al davant de les cases?. Les cases del passeig Costa Brava van ser comprades amb el planol de zona esportiva al davant, no un IES. Qui ens torna els diners que ens van costar de més per la seva maca ubicació.

Els veïns no som dany col.lateral??, que ens hem assebantat de la notícia a través de "La Veu".

I per que no construeixen el IES al mateix lloc on hi es?, i que es vagin apanyant amb barracons prefabricats com es fa en tants llocs. Ja em dira'm que pinta un parc públic allà, amagat, que no anirà ni deu, només els drogadictes. I la pista d'atletisme la treuen per tenir que ficar-la en un altre lloc??.

No se qui es el responsable, però s'ha quedat agust.

Es patètic.