18 de juny 2008

ADIMIR















Ahir l'entitat ADIMIR (Associació de discapacitats físics, psíquics i sensorials de Montcada) va omplir de gom a gom la sala institucional de la Casa de la Vila. La massiva presència del veïnat, una clara i inequívoca manera de voler demostrar el seu recolzament i reconeixement, amb aquesta entitat modèlica, la qual una vegada més, ens demostra que està per la feina ben feta, una entitat que té ara 8 anys d’existència.

Durant l’acte es va fer una projecció i presentació d’un vídeo. Aquesta visió a través de les imatges i les paraules van resumir tot allò que aquesta entitat està fent; un conjunt d’activitats i una dedicació adreçada als valors humans que aquesta entitat defensa amb amor i tossudesa. En definitiva, un moviment solidari amb un creixent constant dels seus postulats identitaris, la qual cosa demostra que el seu treball incideix significativament a diferents ámbits, com el que estan desenvolupant actualment sota la llegenda:

"Integrar és respectar, i normalitzar, és igualtat".

Van voler transmetre'ns la voluntat de continuar amb la necessària sensibilització i conscienciació de la societat, per tal d'aconseguir més implicacions i compromisos, tant de l'administració com de la societat en general. Tot l'acte va resultar molt emotiu, especialment els parlaments de Carme Soto (Presidenta) i Mª Jesús Aparici (Vicepresidenta) que junt amb altres membres de l'entitat varen adreçar als presents unes paraules carregades totes elles d'un sentiment d'agraïment a tots aquells/lles que han fet i fan possible que continuï la tasca desenvolupada per ADIMIR, i amb el desig que aquesta sempre sigui creixent.

FELICITATS I PER MOLTS ANYS !!!! GRÀCIES PER L'EXEMPLE I LA LLIÇÓ DE SOLIDARITAT QUE ENS DONEU !!!
-----------------------------------------

Fins el dia 29 de juny es pot visitar a la sala d'exposicions de la Casa de la Vila els treballs que han fet els escolars en el projecte de contes fets per Adimir.
Lorena Beteta de l'IES La Ribera va guanyar el guardó del primer premi de recerca amb un treball sobre les discapacitats sensorials.

3 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

nkrna ha dit...

Moltes Felicitats a ADIMIR, la feina ben feta no te fronteres.

Anònim ha dit...

Quiero primero felicitar a ADIMIR por su trabajo. Es gratificante comprobar como con pocos medios pueden llegar a tantos sitios.

Creer en lo que se hace y el compromiso permanente de tirar para adelante da siempre buenos resultados.

En dos palabras IM PRESIONANTE .

¿Os imaginais hasta donde podrian llegar si dispusiesen de más presupuesto?

Anònim ha dit...

Buen trabajo ADIMIR, felicidades
Manolo "zapatero"