2 de juny 2008

EXISTEIX EL MUNICIPI DE MONTCADA I REIXAC ?

Aparentment sí, el municipi existeix, el difícil és trobar-li-ho segons per on vinguis.



( cal clicar sobre les fotos)





Si arribes des de Cerdanyola (Can Canaletes) i vols passar per sobre l’AP-68 buscant algun indicador de Montcada i Reixac, no t’escarrassis, no hi ets. Això sí, trobaràs un que diu Can Cuiàs, i clar has de saber si ets de Badajoz o de Vic o de Castelló que Can Cuiàs és un barri del municipi que busques. I si no ho saps, no passa res, segueix altres indicacions que diuen Montcada i et trobaràs en mig de polígons i rius i unes obres que tallen un poble. Quan arribis allà, demana-ho.

Si el que fas es arribar per la N-150, de Sabadell a Barcelona o a l’inversa, i vols anar a Montcada i Reixac, tindràs la sort de trobar un indicador que diu Mas Rampinyo, i clar, com que tens una flamant guia CAMPSA o del RACC, doncs ho tens fàcil, t’atures, fulleges i sorpresa! Mas Rampinyo no hi és! T’atures, amb risc d’una impressionant claxonada i esperes que passi algun nadiu que et digui per on es va a Montcada i Reixac. I si els que tens al darrere et fan fora, doncs segueix fins a Sabadell i, com que tenen fama d’amables, demana-ho allà. Això si, no entris a Sabadell amb el camió trailer.

Però fins ara parlem de problemes que potser representen una dificultat de comunicació amb els ajuntaments veïns o amb Obres Públiques o Trànsit o Ordenació Territorial, però resulta que si arribes de la carretera de La Roca amb el teu GPS acabat d’estrenar, on has programat, abans de sortir de destí això si, el centre de Montcada i Reixac, vas a parar tot cofoi al pont sobre el Besòs. Però, ostres! Arribes a un poble amb un rètol rovellat que diu: ONTCADA i EIXAC. I t’entra el dubte. Serà el mateix poble on vull anar? M’havien parlat tant d’un complex esportiu de gran envergadura i d’una mega biblioteca en construcció que ha de ser modèlic, que estic convençut de que el GPS no em funciona bé i m’he equivocat de municipi.

Aquest darrer cas potser no és un problema de comunicació amb altres administracions.

Què deu ser?


ROC MUNTANER

------------------------------------------------------------------


Comentari M.C.:

5 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Roca Muntaner : La teva ironica critica posa realment el dit en la llaga, el poble que cuida aquestes " petites coses" es un poble que s'autoestima .

Son moltes les petites coses que formen un tot , cuidar-les en una obligació dels nostres governants i nosaltres respectar-les .

Gracies

Anònim ha dit...

Completament d'acord!!! i tantes altres "petites coses", deu ser que els responsables porten ulleres d'augment i tot ho veuen "gran", clar que si fos així serien problemes i ben grossos!. Bé, algú em podria dir qui és l'autor/autora de la magnífica "parrafada": de MiR verda, neta, bonica, jove...? és que mira que hi ha adjectius, però és que no en trobo cap que s'acompleixi; quina llàstima.
M.Sentis

Anònim ha dit...

La denuncia esta molt be, i la recolzo totalment, pero jo dic, com pot haver-hi gent que perdi el temps en fer aquestes denuncies que no serveixen absolutament per res.
I em comprometo publicament a empassar-me aquestes paraules si veig que el nostre (nostre?) ajuntament pren mesures i s'apliquen correccions en aquests flagrants casos i en tants mes.
Ho dubto! Passen de tot! I segueixen obtenint vots, tant els partits que estan en el govern com els que estan a l'oposicio. Perque si no, aquestes denuncies perque no les presenta la "famosa" oposicio? Ho sabeu? No? Dons perque l'unic que els interesa es aconseguir les cadires dels que manen ara! Sols aixo! No importa qui mana. Tots son iguals.

Anònim ha dit...

Hola buenas noches !!

Acabo de llegar a casa después de mi larga jornada laboral, Y NO PUEDO DESCANSAR !!!

Normalmente, viajo en transporte público, y hoy viniendo hacia mi casa 11.00 PM aprox. cruzo la antigua nacional 150, y veo una enorme máquina excavadora haciendo no se qué, supongo que un gran agujero, le pregunto al encargado si va a durar toda la noche y me dice que sí.

Sr. Arrizabalaga, donde duerme usted ?. Yo los tengo a 50 metros de caso, mañana el despertador me suena a las 6.00 A.M., por el amor de Dios tengo que descansar !!!

Dónde duerme usted Sr. Arrizabalaga ?. Ni tiene verguenza ni la ha conocido !!!

ME MEREZCO DESCANSAR !!!

SR. ARRIZABALAGA BASTA YA !!! ESTOY HASTA LAS NARICES DE USTED !!! ES UN INCOMPETENTE DE MUCHO CUIDADO !!!

TENGO EL DEECHO CONSTITUCIONAL DE DESCANSAR !!! YO MAÑANA TRABAJO !!!

USTED DESAYUNARA CON "CUATRO MITJANES" Y ASI DURANTE TODO EL DIA Y POR LA NOCHE DORMIRA !!!

YO SOLO QUIERO DESCANSAR !!!

Anònim ha dit...

Montcada i Reixac verda, neta, bonica, jove, activa, oberta, comercial, plural, ecológica, alegre, educadora, comunicativa, tecnológica, amable, esportiva, viva, dinámica, solidaria, MUNICIPALISTA, LLENA DE CHORIZOS, "SOCIOLISTOS", INCINERADORES, EMBUSTEROS,PELOTAS, VIVIDORES, LAPAS, REQUETÉS...