26 de juny 2008

LA POLICIA LOCAL ES MANIFESTA







Aprofitant el Ple del mes de Juny, la Policia Local - una trentena- es va manifestar de forma silenciosa dins de la Sala del Consistori i de forma molt sorollosa al carrer, es van repartir uns fulls on expressen els motius de les seves queixes.

La plantilla de la Policia Local de Montcada la composen actualment 53 membres.

Amb democràcia no és la primera vegada que es manifesten- per algun que altre conveni, i han fet notar la seva discrepància- però amb aquesta magnitud es pot dir que és el primer cop, ja que en el fons denuncien la manca de direcció política de l'actual equip de govern.


Reproduïm la nota que es va repartir.

Ampliarem la notícia i fotos en una propera entrega.


L’EQUIP DE GOVERN TRENCA EL CONVENI
La contractació de Manuel Perez com a nou directiu de la Policia Local, ens porta una reorganització del servei.
El govern pot imposar-se, per llei, en temes organitzatius, però això no l’eximeix de seguir els tràmits que la propia llei els marca i que s’estan saltant, ni que nosaltres no donem la nostra opinió i exercim el dret a oposar-nos-hi.
Basìcament el seu nou model consisteix a crear el policía “de barri” que implica partir la jornada a set policies i privatitzar el servei de trucades telefòniques.
L’Assemblea de la Policia Local, va decidir per unanimitat, no aceptar cap tipus de negociació fins al pròxim conveni.No sense raò, el conveni és el marc per a discutir temes de jornada i la resta de condicions salaralials i socials que s’han de plantejar conjuntament per a crear una policía local que sigui referent de professionalitat i eficacia , més enllà dels papers o la fotografía de la “tallada de cinta” per vendre-li a la población com ho están fent de bé .
A la reunió que vàrem mantener amb qui representava el govern municipal( només tècnics i cap polític) , ja varem poder apreciar la importancia que li donen a una reorganització en un col.lectiu de treballadors tan important com és la Policia Local, quan ens van anunciar que en el Ple de juny pretenien aprobar una modificació de plantilla per partir la jornada a set guàrdies des del mes de setembre.
La Coordinadora ja ha presentat al-legacions a aquest projecte, alhora que ha traslladat a tots els grups polítics representats en el Consistori, la seva oposición a un projecte que vulnera el conveni, que no respon a les necessitats reals de la población de Montcada, que pretén privatitzar una part del servei de la Policia Local, que menysprea la formació dels seus efectius, que no té en compte les reivindicacions del col.lectiu i que es pretén imposar vulnerant el conveni amb l’única intenció de “cobrir l’expedient” i poder vendre als ciutadans que el Govern Municipal es preocupa per la población.
Paral.lelament a aquestes mesures , també es farà un comunicat de prensa per a informar als mitjans de comunicación d’aquest fets i manifestarem la nostra protesta en el pròxim Ple Municipal.
Totes les vulneracions dels pactes amb els treballadors, tindran la seva resposta.




5 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

¡Ya era hora!: De que la guardia urbana de Montcada se diera cuenta al servicio de quien estan.
No al servicio de la población sino de una "casta" de impresentables que se parecen cada dia mas a los de tiempos pasados, no tan lejanos.
De ahora en adelante tendreis que hilar muy fino cuando el pueblo se manifieste, de estar siempre con el pueblo, que es el que os paga, y nunca intentar interrumpir una nmanifestación, lo mande quien lo mande, de esta forma de actuar estaremos siempre con vosotros, aun así, estamos a favor siempre de buestras revindicaciones.
Si necesitais ayuda de alguna clase pedirla, ya sabeis donde encontrarnos, todos conocemos a las personas solidarias.

Anònim ha dit...

A LA CALLE EL DIRECTOR DEL ÁREA INTERNA PEDRO SARRIÓN.

A LA CALLE EL COMISARIO POLÍTICO MANUEL PÉREZ.

DIMISIÓN DE MARESMA Y CÉSAR.

Ellos se llenan los bolsillos y los demás sufrimos las consecuencias.

NO PARAREMOS, ESTO SOLO ACABA DE EMPEZAR !!!!!!

Y TODO AQUELLO QUE SEA DE INTERES PARA EL CIUDADANO, POR NOSOTROS NO QUEDARÁ.

Anònim ha dit...

Que bien lo haceis

SABADO NOCHE 3 AGENTES DE SERVICIO UN COCHE PATRULLA PARA TODA LA POBLACION
POLICIAS DE PROXIMIDAD 7

GANAIS POR GOLEADA.

CIUDADANOS ESTAIS PROTEGIDOS!!!!

Anònim ha dit...

Ya es hora que la policia local, como ocurre en otras poblaciones empiece ya, a soltar lastre a los medios de información.
Hay ayuntamientos en que se levantan de vez en cuando las alfombras para sacar y barrer la porqueria.

Curiosus

Anònim ha dit...

Si solo se preocupan de justificarse con los chabales ,donde tienen que meterse de verdad media vuelta y para otro lado