11 de juny 2008

ÚLTIMA HORA: ZONA 21 - RESOLUCIÓ QUE PORTARÀ CUA...!


L'Associació de Veïns de la Zona 21 han tingut coneixement d'una Resolució de la Sala del Contenciós Administratiu nº 3 de Barcelona on ha resolt declarar com "NULIDAD" la figura del Planejament feta servir en la Modificació del PGM de la Zona 21.


Els veïns pensen demà dia 12 de Juny presentar un escrit en el registre de l'Ajuntament sol·licitant la Nul·litat de tota l'actuació que es va planificar, adjuntaran la còpia de la resolució que han signat els Magistrats Sr. José Juanola Soler, Sr. Manuel Taboas Bentanach i Dª Ana Rubira Moreno.


El recurs el va presentar la Immobiliària Promodad, SA el 1 de març del 2004 contra la Conselleria de Política Territorial que va aprovar la modificació definitiva del PGM de la Zona 21. Promodad SA considerava excessives- entre altres coses- les càrregas que tenia que pagar d'urbanització de les seves finques (situades en la Unitat d'Actuació nº 4). Aquest recurs coincideix en coses amb el que varen presentar l' AA.VV també l'estiu del 2007, pendent encara de resolució.
Destaquem unes línies de la resolució:


"…… Y estimando la demanda articulada … estimamos la NULIDAD DE LA FIGURA DEL PLANEAMIENTO REFERIDA EN LOS PARTICULARES DE DELIMITACIÓN DE UNIDADES DE ACTUACIÓN "


Això vol dir i així s'entén que queda ANUL·LAT tot el Planejament i una de les moltes conseqüències, és que s'hauria de paralitzar les obres que HERCESA està portant a terme en la Unitat d'Actuació 1.


La data de resolució és del 22-11-07, i des de fa mesos és de suposar que ha de tenir coneixement l'Ajuntament, cosa que si és certa, explicaria el diferent to que s'ha fet servir per part del Consistori en les dues reunions mantingudes el passat mes de gener i abril del 2008.


Seguirem informant……. ja que el tema portarà cua, entre altres, depenent de com vagin les reaccions, poden començar tot una sèrie de divergències entre la Generalitat i l'Ajuntament i, per altra banda, els perjudicats i/o beneficiats, veïns i Hercesa.

7 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Si es verdad y creo que si, que hay una sentencia anulando el planeamientgo urbanístico de esa Zona 21, con más razón para SOLICITAR YA UNA AUDITORIA URBANÍSTICA.
ESTO CLAMA AL CIELO¡¡¡¡¡
POR LO QUE SE VE, LAS COSAS NO SE HAN HECHO TAN BIEN COMO PROCLAMA EL SEÑOR ALCALDE. AL FINAL LE VA HA CRECER LA NARIZ COMO A PINOCHO.

Cantaclaro

Anònim ha dit...

Això només ha de ser el principi... la sentència diu clarament que s'ha d'anular el plantejament urbanístic de la zona 21, i d'això ja en fa 8 mesos.... i mentrestant els d'Hercesa continuen construint sense que ningú els pari.
Haurem de reclamar indemnitzacions per les molèsties i destrosses dels nostres carres?

Anònim ha dit...

La próxima será la de los terrenos donde se ha instalado la Valentine haciendo el negocio del siglo. ¿ que pasará sr. Alcalde cuando se suspenda la modificación del Plan Parcial de Can Milans?. ¿Cuanto dinero nos costará a los ciudadanos la según Usted brillante actuación del Sr. Toni Jiménez imputado por delitos de soborno y prevaricación?.

Anònim ha dit...

Gracias, muchas gracias señores que lo hicieron tan bien. Soy vecino de la zona 21 y estoy sufriendo sus "buenos haceres"
Són ustedes impresentables¡¡¡¡
Pinochos, sacarinos y lapas.
Que hemos hecho señor para merecer esto¡¡¡

Andres

Anònim ha dit...

Sr Alcalde pregunte al sr Romo y Jimenez que hicieron en el 2004 con la zona 21 y luego nos lo explica a todos.

Anònim ha dit...

Cesar y Maresma, vuestro aire fresco huele igual que el de la depuradora.

Anònim ha dit...

Montcada i Reixac verda, neta, bonica, jove, activa, oberta, comercial, plural, ecológica, alegre, educadora, comunicativa, tecnológica, amable, esportiva, viva, dinámica, solidaria, MUNICIPALISTA, LLENA DE CHORIZOS, "SOCIOLISTOS", INCINERADORES, EMBUSTEROS,PELOTAS, VIVIDORES, LAPAS, REQUETÉS...