29 de juny 2008

AJMiR : DEBAT SOBRE LA TORTURA




Ahir dia 28 de juny l'AJMiR (Assemblea de Joves de Montcada i Reixac) es va dur a terme una jornada en contra de la tortura, amb motiu del dia internacional en contra de la tortura.


L'acte va consistir en el passi del documental: "Silenci, aquí és tortura". On diferents persones explicaven les tortures a les quals havien estat sotmeses pels cossos de seguretat de l'Estat Espanyol amb la complicitat de tot l'aparell judicial.


Tot seguit, Ramon Piqué, president de la Associació en Contra de la Tortura i professor de la UAB, va fer una explicació didàctica i clarificadora de les tortures que es realitzen a l'Estat Espanyol.


Al finalitzar el debat es va dur a terme un intens debat entre la quarantena d'assistents a la xerrada. El col•loqui va girar entorn a la necessitat que té un Estat d'utilitzar la tortura i les mesures que és podrien prendre per evitar-les.


Per acabar la nit, es va realitzar un sopar de germanor entre tots els assistents a la xerrada i un concert d'en Josep Maria Cantimplora, torturat també per la Guàrdia Civil.

----------------------------------------

Nota : Per llegir més ampliament la notícia es pot entrar a : http://aj-mir.blogspot.com/

0 COMENTARIS (clica i escriu els teus):