16 de maig 2007

César Arrizabalaga s'empipa.... Fira del Comerç i Artesania a Can Sant Joan

César Arrizabalaga s’empipa en veure que no l’entrevistaven (Tele MiR)

El diumenge passat a Can Sant Joan es va celebrar la Fira del Comerç i Artesania. Aprofitant l’ocasió, els de “Tele MiR” , varen muntar un petit estudi per enregistrar als caps de llista que es presenten a les properes eleccions, es tractava de fer-lis unes preguntes.

Els de la Tele van adreçar prèviament, un “e-mail” a tots els polítics (candidats) per convidar-los a participar en aquesta mena d’entrevista. Així, doncs, mitjançant aquest correu electrònic, van esperar les corresponents confirmacions, que posteriorment es concretaria amb cadascú dels candidats l’hora d’aquest enregistrament. Tots varen contestar a la invitació, menys el Sr. César Arrizabalaga. Per evitar suspicàcies, Tele MiR van tornar a enviar un altre correu, en aquesta ocasió al regidor Carlos Guijarro (PSC). No van rebre cap resposta oficial. Els organitzadors van entendre que el PSC no els interessava la proposta.

El Sr. Alcalde i cap de llista dels socialistes es va empipar, doncs, en comprovar que ell no seria entrevistat, desprès de renegar i depreciar (1) el que ell considera que només son 4 gats (és referia als de la Tele MiR), va moure cel i terra per ser entrevistat, al mig d’això ens comenten que es va presenciar una discussió pujada de to entre ell i el President dels Comerciants de la zona, Sr. Rafa Domínguez -ignorem els motius- i que al final, aquest, va fer de mitjancer.

Per fi, d’un estira i arronsa, César Arrizabalaga va ser entrevistat. La imatge del seu “fidel” assessor, el Sr. dels “trajes de Zara” era tot un espectacle, doncs, va voler comprovar i controlar tot el que s’enregistrava sobre el seu cap de llista.

Un parell més de detalls per explicar: César Arrizabalaga va dir a més d’un que el va escoltar, que ell estava en Can Sant Joan no per fer campanya electoral ¡¡¡, doncs, estava, segons ell, només com Alcalde (Déu n’hi do!... anava acompanyat per quasi tota la llista del PSC) i per altra banda, no va voler o bé va “passar olímpicament ” de fer acte de presència a la parada, que com cada any, insta-la l’A.V del barri, presència que sí, varen fer tots els demés caps de llista.

Durant aquest esdeveniment de la Fira, els comerciants varen retre un homenatge a la Regidora de Comerç (CiU) Antònia Bofill, la qual es va emocionar en rebre la placa de reconeixement a la seva tasca.

Adreça de TeleMiR : http// telemir.blip.tv

(1) L'Alcalde es pensava que l’entrevista seria una trampa, ja que recordava la inauguració de les escales mecàniques.


11 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

http://www.telemir.blip.tv

Anònim ha dit...

je,je,je si le hizierón la entrevista, me pregunto ¿ la camara tendría un gran angular para sacarle´toda la cara? je,je,je, me imagino la situación, pero al de los trajes de zara vestido con la imagen del adivina quien és???? je,je,je
y si iba acompañado de toda la lista, me imagino que Can Sant Joan se inundaria por momentos de un alto nivel intelectual,je,je,je
Sophia

Anònim ha dit...

Ay ! Ay ! Ay ! que me sabe a Calisay !!

"Pla especial de Millora urbana de l'illa situada entre els carrers Santa Fe i AnselmClavé, el passatge Santa Fe i la plaça Espanya".

Esto no es el Mercacom de Mas-rampinyo ?.

Si es así, quizás esté equivocado, en cuanto a la ubicación, el día 3 de Mayo de 2007 se tomaron los acuerdos de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona (DOGC 4883 de 15/05/2007).

Contra estos acuerdos cabe el recurso de alzada y el contencioso-administrativo.

Y ya se han iniciado las obras hace un mes ?

No entiendo nada, que alguien me lo explique !!

Gracias,

PD No tiene nada que ver con la noticia, pero no sabia donde exponerlo.

Anònim ha dit...

he visto los videos y César tiene razón... El acto no se debería haber aprovechado para hacer campaña electoral... Pero entonces pq fueron todos los suyos detras de él?

Anònim ha dit...

Yo estaba por allí y pude escuchar como el alcalde despotricaba de esa tele y de la asociación de vecinos con el argumento de que "éstos son 4 desgraciados": yo estaba al lado y lo oí todo pero a el GRAN DIOS CÉSAR le da igual... su ego y otras cosas le nublan la vista !

Anònim ha dit...

Quina forma més lamentable d'acabar una entrevista César!!!

Ets bastant inútil.

Anònim ha dit...

Al que le sabe a Calisay .

Asi van los permisos y la disciplina urbanistica. No se guardan las formas en casi ningun expediente ( me refiero a grandes constructoras).
Se parte de la base que al existir mayoria absoluta dificilmente el expediente puede irse para atras, si hay algun detalle o algo no correcto, se arregla rapido con un nuevo texto refundido.
Repasar el expediente del tema La Rasa-Vista Rica y se puede ver que alli todo el mundo comproba y vendia meses , muchos meses antes de ser aprobada la operacion. Las obras se aprobaron definitivamente en Febrero 2007, el constructor ya trabaja en la zona 4 meses antes.

Asi nos va. Es la Ley del tocho, amigo mio.

Anònim ha dit...

Señores de la oposición, referente al tema Mercacom, qué más necesitan ?

- DOGC Núm. 4883 de 15/05/2007.

Departament de Politica Territorial d'Urbanisme i Obres Públiques.

Edicte de 3 de Maig de 2007, sobre acords de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona referents al Municipi de Montcada i Reixac (Pàg 16694)

Lo tienen muy fácil ......señores de la oposición.

Hagan su trabajo !!!

Anònim ha dit...

YA SABEMOS... No hay oposición, por eso el 27 de Mayo de 2007, todos votaremos a diferentes partidos que no sea este PSC, de tal forma que podamos crear la OPOSICIÓN.

Anònim ha dit...

Ni hay que votar al PSC ni a CIU. Vecinos, piensen un poco, los que sacaron mayoría absoluta fueron los del PSC y CIU les regaló sus votos sin ninguna necesidad. EUiA también pero eran muy poquitos.

¿QUIÉN QUEDA?... Y no se dejen llevar por las siglas!

Anònim ha dit...

efectivamente si hay que crear una oposición firme

NO HAY QUE VOTAR PSC NI CIU

Es la única forma de arreglar este gran entuerto que dura demasiados años.