30 de maig 2007

UNA VALORACIÓ SOBRE ELS RESULTATS ELECTORALS A MONTCADA

Conseqüències i futur.


Montcada Confidencial ha pogut saber, que a la sortida de la reunió de l’Executiva del PSC, celebrada el dilluns passat a Barcelona, on es va analitzar els resultats electorals, un membre de la mateixa, va comentar en petit comitè, a un grup de periodistes, que els resultats a Montcada no eren els que ells esperàvem, segons les previsions estudiades, doncs, estaven convençuts que Arrizabalaga repetiria amb majoria absoluta o bé en el pitjor dels casos, treuria un mínim de 10 regidors, la qual cosa no ha satisfet les expectatives posades a Montcada. Dins de la conversa, va afegir que estudiaran amb més detall el que ha passat, com també ho faran amb els resultats de Badalona, ja que en aquests dos pobles hi ha unes dades que no han seguit la tònica general, això ha comportat quelcom més que valorar els resultats amb aquell clàssic cansament del votant i per certes dosis de desgast polític, que penalitza a qui està governant. Concretament, a Montcada, no s’explica com l’abstenció no s’ha repartit d’una forma més proporcional a la resta de partits, això fa pensar que ha d’haver quelcom més.

El PSC té per costum, després de deixar refredar els resultats, d’actuar amb suggeriments de futur per incidir en la conveniència de canviar el cap de llista a mig mandat, sempre i quan, el temps vagi confirmant aquestes necessitats i que han estat sospesades en una primera anàlisi per part de l’Executiva Nacional i de les possibles causes que ha fet que aquestes agrupacions, hagin experimentat una important davallada electoral.

A Montcada, els resultats electorals no han sorprès a ningú, millor dit, a quasi ningú, César Arrizabalaga ha justificat la baixada en vots i regidors a l’abstenció, perquè molta gent no ha votat al PSC o millor dit, a ell, perquè aquests votants potencials no han cregut necessari fer-ho, vaja! que no els hi calia anar a votar. Aquests, segons Arrizabalaga, han manifestat posteriorment que s’han penedit d’aquest excés de confiança i no haver anat a votar. En totes les declaracions que ha fet, en cap moment, les seves paraules, han insinuat ni un principi “d’autocrítica” cosa que encara que sigui amb la boca petita s’hi acostuma a fer. El que sí ha fet, és culpar, a banda de l’abstenció, que ell ha estat víctima d’una campanya demagògica, de gent rancorosa, ressentida i covarda (clàssiques paraules d’una persona que es troba en una fase de desconcert i que difícilment entén el que passa)

César Arrizabalaga es va cansar d’afirmar que el dia 27 els montcadencs posarien a tothom en el seu lloc. Els resultats electorals han confirmat al PSC com la força més votada i també l’augment de vots i més regidors a la resta de formacions polítiques. Els vots han tornat a dibuixar una situació en la que no existeix majoria absoluta (a excepció de l’últim mandat, sempre havia passat), els ciutadans han enviat un missatge clar i contundent, doncs, no accepten, majoritariament, les formes i com s’ha governat durant aquests darrers quatre anys.

El poble de Montcada també li ha dit a César Arrizabalaga que ell ha de ser el primer que ha de prendre la iniciativa, per ser Alcalde i desprès formar govern, però també li han deixat clar que, si no és possible, hi ha unes altres alternatives.
Els acords programàtics jugaran un important paper per a Montcada, cal tenir en compte la “variable” de les relacions personals i la modèstia acompanyada d'humilitat, la qual cosa seria un factor que podria decantar el govern cap un lloc o un altre

Per cert, amb referència a futurs pactes o alternatives, la “cosa” s’està bellugant, hi podria passar de tot, la propera setmana, segurament desprès de la ressaca de la Festa Major, poden començar converses serioses entre les diverses formacions polítiques, totes les hipòtesis estan obertes.

Hi pot haver canvi d’alcalde? … poc probable, però …..? de moment: PSC+CiU és la possibilitat que amb més força es defineix en el mapa polític, encara que l’altra possibilitat, és a dir, la de 2 anys un i 2 anys un altre (sense el PSC) aquesta possibilitat també pesarà sobre la taula de les properes negociacions, així com la repetició del govern tripartit tal com s’assenyala des de les direccions dels partits que conformen el Govern de la Generalitat.

Així, doncs, el ball l’obrirà el nuvi César Arrizabalaga (PSC) convidant a la núvia ( CiU), segons ell mateix ha manifestat, descartant en principi, a la resta de les formacions polítiques, excepte, -ell està segur- que les direccions polítiques d’aquesta formació obligaran a ICV/EUA de Montcada a recolzar-lo. Amb respecte a les formacions ERC i PP seran, per diversos motius, obviades en aquest ball de futurs compromisos.

Seguirem molt a prop, aquests interessants moments de la política local.

60 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Despertaferro! ha dit...

Em repeteixo:
Recordeu allò de: El pueblo unido jamás será vencido!
Bé, potser no ho recordeu perquè uns quants anys de caciquisme borren la memòria a més d'un, però si no he llegit malament, com apunta un anònim, sembla que ara hi ha una oportunitat de canvi, tot i que, ho reconec, sigui una aliança una mica esperpèntica.
Si sumem IC-V + CiU + ERC = 10, (no afegeixo el PP, perquè, amb tots els respectes, seria massa esperpèntic)
Socialistes = 9 (si no els dóna suport el PP, que si ho fes ja em semblaria "el no va más")
Havent fet aquesta aritmètica, a mi em surten els números del canvi. Només falta que tingui suport dels tres partits, on sé de bona tinta, que hi ha gent que hi estaria d'acord. Ara bé, crec que els cal una empenta per derrocar el caciquisme, cal que aquest poble apàtic, fart i abstencionista (amb raó, sens dubte)surti al carrer i demani el canvi, que es manifesti contra el caciquisme, el poder ranci que ens governa i cridi, una vegada més, allò tan bonic de: El pueblo unido jamás será vencido!
Que demostri qui mana de debó!
Per tant, proposo que el dimarts 5 de juny a les 20:00 hores, sortim tots al carrer davant l'Ajuntament. Res de colors, res de partits, només la gent que vulgui el canvi i, llavors, que ens escoltin!

Anònim ha dit...

¿Pero que esperaís? ¿ Que Cesar haga autocritica?. Venga no seais ilusos, es imposible. Su ego le nubla la vista.

Que bien describia a este personaje un articulo colgado en este blog sobre "el narcisismo". En un apartado se citaba" Un narcisista solo acepta de fuera el estimulo positivo, el negativo lo rechaza y acostumbra a reaccionar de forma virulenta contra los que el cree que son los causantes".

Me da la sensación que en estos momentos se encuentra en esta fase.

¿Modestia y humildad? , ni le pasa por la cabeza , al contrario les dira a todos , les recordará que dispone del 39% de los votos y que esto demuestra que tiene "toda" la razon , él nunca aceptará que 61% restante tiene mas "razones".
Un " Narcisista " dificilmente cambia su forma de ser aunque por motivos tacticos o de estrategia "intente usar otros metodos", mas tarde o temprano la cabra tira al monte otra vez.

Deseo para Montcada que el futuro gobierno sea mas humano, reflexivo y menos prepotente que el último.

Suerte.

Juan Carlos

Anònim ha dit...

En primer lugar felicitaros por el artículo,sois necesarios en esta Montcada que se avecina.Felicidades.

Ojala os equivoqueis,de corazón ojala os equivoqueis,por el bien de Montcada.

Bueno,ahora dejo los preambulos,si el mercachifle de Maresma,y sus renovados concejales se unen al Gran Ególatra,sus votantes tenían que ir en manifestación a su local y decirle de todo,y el slogan de "todo por Montcada"que le quiten la careta,ojasla me equivoque,pero el gran Ególatra le reprochará que lo ha tenido con sueldo fijo estos ultimos años y que ahora le tiene que devolver el favor.

Sobre la coalición,lo expúse hace tiempo y me tildan de rencoroso,las ejecutivas a nivel del Vallés Occidental,se sentarán,lo que yo me digo es que despues de leer la ultima "La Veu"donde el primero de la lista decía que lideraría la oposición ¿que hará? y ¿que dirá el aparato local? ¿dejarán con el culo al aire al "bon chicotet" de Jose María.

En una me despedí,despues del 27,de momento el Vasco no tiene mayoría absoluta ¡que alegría¡

Ahora,estoy frito por saber las alianzas,y como salga lo que vosotros en este articulo exponeis y lo que yo barrunto por experiencias anteriores de los que manejan los partidos locales han pasteleado,sería terriblemente nefasto,más de lo mismo otros cuatro años.

Gracias por vuestra libertad de expresión.

Anònim ha dit...

estic d'acord "despertaferro".

Ara bé , deixa passar alguns dies més , no? .

Cal , entec jo, que tot es calmi una miqueta.

Segurament es coneixeran molt més les intencions i posicions de les formacions politiques.

No descarto la mani, peró de moment una miqueta de calma "chicha".

Anònim ha dit...

Al post de les 17.38 .
Sobre executives i obligacions a seguir per a les Agrupacions locals ara hi ha un fet diferent , no es obligatori seguir aquestes directrius .
Cada agrupació local te autonomia i molt més quan no afecta la decissió que prengui al "poder" supramunicipal com per exemple la Diputació.
El PSC sols a prohibit pactar amb candidatures xenofogues, deixant obert tot el ventall de possibilitats per a formar govern.

Dificilment a Montcada es repetiria el que va pasar l'any 1995 quan J.A.Garcia Soto (PSC) volia ser Alcalde amb els vots de CiU i l'executiva nacional del seu partit ( concretament J.Mª Sala) ho va prohibir.
Com diu l'escrit un punt que pot ajudar a clarificar el futur es les relacions personals i aqui Cesar Arrizabalaga te molts deficits acumulats, que aixó sigui decissiu es un altra cosa.
Com a principi i també com senyal de força dels grups de l'oposició, el millor seria que el PSC governi en minoria, l'aprovació del proper pressupost ( mes octubre-novembre) seria una prova per saber si Cesar Arrizabalaga ha canviat de veritat.

Anònim ha dit...

¿peró alguien piensa que el César va hacer algún dia alguna autocritica? eso es imposible, le va mejor culpar al bloc...yo le recomendaria un libro muy bueno que se llama "La conjura de los necios", porque es como su protagonista, un gordo egolatra facha y rastrero, que se cree el mejor del mundo y que cree que todo el mundo esta en su contra.
Venga hombre, comprate el libro y te veras reflejado, porque la gran abstención es debida la mala politica y al imperio del tocho que te has creado, y a la camarilla de lameculos, que estan muy cansados de ti, pero disimulan por los sueldos que ganan....
Y ten claro otra cosa, todo lo que aquí se ha escrito es verdad, y ha sido documentado, sino ya te hubieras encargado de denunciar para cerrar el bloc.....
Ignatius

Anònim ha dit...

Depende, de qué depende, de según como se mire todo depende .......

Si los políticos de este pueblo no entienden por qué se ha producido tanta abstención, que se lo hagan mirar.

El Sr. Josep María, dijo "o lideramos el gobierno o lideramos la oposicón"
El Sr. Maresma "Jo vull ser Alcalde"
La Sras. Marta y García, una por empatía personal y la otra por claras diferencias políticas, quedarán en la oposición.

Si ahora vuelven otra vez a reunirse los mismos, sería la tomadura de pelo democrática, más grande jamás contada .....

Si realmente queremos que el pueblo vuelva a confiar en los políticos, no más mentiras, no más engaños !!!

El Sr. Arrizabalaga es como es, y nadie lo va a cambiar, para lo bueno y para lo malo. Y se ha demostrado que no ha reconocido, ni reconoce, ni reconocerá sus errores políticos, y la única forma es o, mandarlo a la oposición o, dejarlo en minoría y que el resto de fuerzas políticas cumpla y se comporte como verdaderos políticos de oposición.

Y esperemos que las próximas elecciones, se recupere la credibilidad en la Política y que no tengamos que avergonzarnos de la abstención.

Anònim ha dit...

La idea de la mani és fantàstica, i fins hi tot no estaria malament fer algungest per festa major , com posar-se una enganxina blanca a la samarreta. una enganxina ( de les de etiqueta) , aixó és fàcil i pot ser divertit i entenidor , sense sigles , sense simbols... estem a temps de moure la historia.
Aixó es fàcil de que cadascu ho aconsegueixi , papereria, tot a 100 . etc.

Anònim ha dit...

potser es bo aixó de la enganxina , jo personalment no se quin pacte prefereixo , pero una acció d'aquestes pot fer pensar a tots els partits ( especialment a un ) que aixó no pot continuar així.A mes una enganxina blanca és fàcil d'aconseguir.
Estaria bé.

Anònim ha dit...

Ja anavant essent hora de què el poble es pronunciés i prengués la paraula enfront de la prepotència i el caciquisme que han governat el nostre poble durant els darrers quatre anys. Montcada no es mereix això i ara és el moment de què aquells que reiteradament han volgut conquerir l'alcaldia des de ja fa anys, demostrin que encara estan interessats a fer-ho i què poden fer-ho com una alternativa clara de futur que renovi l'ambient enclaustrat del nostre Ajuntament que ja fa massa temps que desprèn una olor que ni la colònia és capaç de dissimular. L'aritmètica i la bona voluntat tenen la darrera paraula en benefici d'una ciutadania que es mereix molt més

Anònim ha dit...

Ahi va la mia:

Jose Mª Gonzalez y Joan Maresma ( dos años cada uno en el frente de la Alcaldia) Marta Aguilar al frente de la Area Social ( Servicios Sociales, Educacion, Deportes, Joventut. Cultura, etc) . Tanto Jose Mª como Maresma se reparten alternativamente tambien la poderosa cartera de Urbanismo.
Todo esto explicando al PP e invitando a la colaboracion en todos los grandes proyectos o decisiones que afectan a Montcada. Dejando libertad de voto en cuestiones de indole mas personal o puntual.

Carlos .

Anònim ha dit...

PARA EL SR. MARESMA

ESTÁ CLARO QUE USTED VA A PACTAR CON PSCESAR, ESO YA LO TENIA ACORDADO CON ÉL, PERO FALTA LA COMEDIA DEL RAZONAMIENTO-CONVENCIMIENTO CON SUS MILITANTES, A ÉSTOS ES FÁCIL QUE LOS LIE,SR. MARESMA PERO TENGA CLARO UNA COSA SI PACTA, ESTOS PRÓXIMOS CUATRO AÑOS NO VAN A SER TAN PLACENTEROS PARA USTED, SOMOS CADA DÍA MAS LOS VECINOS Y VECINAS DISPUESTOS A SACARLE LOS COLORES A DIARIO, LO VAMOS A DENUNCIAR POLITICAMENTE POR FALSO Y POR MERCANCHIFLE, AMARRESE LOS CORDONES. NO SE LO TOME A BROMA NO ES COSA DE TRES CHALAOS.

Despertaferro! ha dit...

Això de l'enganxina em sembla perfecte! M'hi apunto!

Anònim ha dit...

Por la salud mental de todos los ciudadanos y ciudadanas de Montcada , Cesar Arrizabalaga no debe ser el nuevo alcalde.
La gran politica , no politiquilla de barra de los Romo, Hermoso y Arrizabalaga, debe brillar en nuestro municipio: Joan Maresma, Josep Gonazalez , Marta Aguilar , Eva Garcia , a vosotros y vosotras los ciudadanos y ciudadanas de Montcada os han dicho basta de caciquismo, basta de despilfarro de los impuestos , basta de agresividad, basta , basta, basta.......

jaime ha dit...

lo logico es que el PSC pacte con ICV-EUiA y con ERC y no pactar con la derecha como CiU

Linx ha dit...

ICV-EUiA, no pactarà amb César, per aclarir alguna cosa.

Liderarà l'oposició segur, però que molt segur, ja que, els sociolistos no accediran a les propostes de ICV-EUiA. Això que quedi molt clar, els homes de César no han tingut cap oposició, i la gent vol un canvi, i les eleccions així han dictaminat.

PSC + CIU, està pactat, però ells mateixos!!

Sort i al toro!!

Linx

Anònim ha dit...

Enganxina blanca el dia 5 i bona proposta la del Carlos... jo m'hi apunto! Però em sembla que no ens escoltarien
M.Sentis

Anònim ha dit...

Yo también me apunto a lo de la pegatina en blanco. a ver que cara pone si ve que mucha gente va con ella...je,je,je.....
Sophia

Robin de los bosques ha dit...

No se como alguien puede dudar que no pactara ICV-EUA con Cesar, si en la anterior legislatura los tres impresentables que salieron de esa coalicion se rebajaron a lo mas bajo que alguien puede caer, a lamerle el culo al Cesar i Maresma, habiendo estos ultimos condicionado a que acallaran a la multitud, que segun Cesar eran de EUIA.
Por favor daremos un voto de confianza a ICV-EUIA, pero si alguna vez pacta ICV-EUIA con PSCesar, ya hablaremos en la calle.

¡Ave Cesar! y que te jodan

Anònim ha dit...

Estuve escuchando las declaraciones posteriores a los resultados electorales, por el señor César Arrizabalaga, en una emisión de Montcada Ràdio.
Una vez más quedé perplejo de la calidad politica del alcalde. No escuche ni un atisbo de critica sobre el efecto, -más acentuado, si cabe, en este municipio- de la abstención y la bajada espectacular del voto socialista. Pasar la "patata caliente" a las respectivas direcciones políticas, me parece que "es fugir d'estudi". Otra de las manifestaciones que demuestran su catadura ética y política, es manifestar "ahora" que la oposición -casi inexistente en el Consistorio- se traslada en la calle, y según él, esto es negativo. Y le pregunto, quién a promocionado esa "oposición tan afeitada" . Es que no podia gobernar con sus 12 flamantes concejales ? Desde mi punto de vista compró, complicidades para engordar, aún más, el equipo de gobierno sin ninguna necesidad, empobreciendo el debate consistorial y alimentando bolsillos a costa de los contribuyentes.
Eso como se llama en política ?
Ahora, tras los resultados y la realidad tan cacareada por él, "que las elecciones pondrán a cada uno en su sitio" pues bien, se ha cumplido su`presagio, ahora qué?
No hemos escuchado para nada un discurso accediendo a que veamos en usted, un politico coherente y responsable y critico. Posiblemente ante esta situación muchos de su alrededor prefieren callar para guardar el grano. Eso no puede durar mucho. Todo castillo caé, a menos que los peones se den cuenta de las excentricidades del amo del castillo, y sepan reparar a tiempo los desperfectos causados por esa clase de "talante".
Lamento que la Agrupación Socialista, y las opiniones de algunos militantes permanenzan con bozal, o bien esten en el congelador. El PSC me merece todo el respeto del mundo, és un partido històrico dónde muchos de sus militantes sufrieron y murieron por defenderlo.

Ricardo Ramos Jiménez

Anònim ha dit...

Ja també estic per un canvi de jovern, donada la situació en la que estem cal un govern de CONCENTRACIÓ per "salvar els mobles", sigui com sigui però que les demés forçes arrivin a un acord de legislatura, ara ja ho puc dir jo sempre avia votat socialiste, però ara he votat un anltre força d'esquerres.

Salut,
Óscar.

Anònim ha dit...

Ricardo, puede que no esten tan callados. mirate este blog (http:danielpalominopaz.blogspot.com) que descubri hace dias intentando entrar a este blog por goglee . Es de un militante del PSC que pensaba que era un nuevo cachorro de César pero veo que tiene su propia opinion sobre los pactos. puede ser una esperanza? lo que dice en su blog es un poco iluso pero creo que refleja que hay varias opiniones dentro de la agrupacion y por eso que parece que el tema esta abierto.. digo yo

internauta del turo

Anònim ha dit...

yo creo que insinúa hacer tripartito, no??? o pactar con iniciativa¿?

Anònim ha dit...

¿QUÉ SIGNIFICAN LOS GOBIERNOS LOCALES EN DEMOCRACIA?
Pues es muy sencillo, los gobiernos locales constituyen el ámbito público más cercano a los ciudadanoss/as. A pesar de ello, la politica tradicional ha tendido a desarrollarse en ámbitos estatales y nacionales, reservando a la esfera local papeles secundarios, muchas veces por la desconfianza de la gente que lidera dichos gobienos, Hoy día se intenta tranformar este esquema y jugar más a favor de los gobienos locales.
En pleno siglo XX, y dentro de un contexto globalizador, nuestra sociedad se muestra cada vez más hetereogenea, las identidades se refuerzan, las antiguas centralidades se erosionan y la ciudadania, capeando gobienos locales con caríz fascista, persiste en demandar un compromiso público fuerte para tener en el mnicipio un bienestar colectivo.
Desde este enfoque, lo que sse demanda desde la sociedad, es que estos gobiernos sean capaces de diseñar modelos de ciudad sostenibles, con unos determinados valores y con unas preferencias ideológicas, de fondo y muy marcadas en la población
Las aportaciones que los ciudadanos /as esaperan, no son politicas de marqueting igualando a las empresas multinacionales, más bien, es la consolidación de lo que se llama "el estado del bienestar"
Es decir, cuando se realiza un programa electoral, la gente del pueblo demanda en dicho programa, politicas asistenciales, donde dentro de ellas se incluyen una buena gestión de tranferencias, una atención social individualizada y colectiva, un servicio de acogida, alojamientos para las personas sin recursos, un programa social domiciliario para colectivos muy especificos.
es imprescindible también, realizar programas preventivos,y aqui podríamos incluir centros infantiles, acividades diversa para niños, dinamización del tiempo infantil, casas de acojida para mujeres maltratadas, prevención social colectiva, etc, etc.
Es imprescindible también los programas asistenciales, como los enfocados hacía la salut mental, etc.
Y por último, una serie de programas preventivos promocionales, para que las oliticas sociales de los municipios tuvieran una evolución de alcance y se formara una buena estructura.
Yo aqui, y dentro de mis limitaciones, no he visto nada de esto en al programa electoral del PSC de Montcada i Reixac, quizás sea, porque sencillamente no entienden nada de lo que yo aquí expongo, de ser así, estariamos ante una pandilla de analfaberos funcionales, cuyo unico objetico seria introducir de manera permanenete en el municipio la Estructura del tocho.....
Sophia
PD: todavia sigo en Montcada..je,je,je, y quizás me quede 4 años más gobierne quien gobierne, si el kaiser no cumplio su promesa de estar 8 años, yo que no soy nadie ¿la tengo que cumplir?je,je,je

Anònim ha dit...

Si hubies ética politica, ninguna formación pactaria con PSC. Y estos gobernarían en minoría.

Anònim ha dit...

El kaiser mucho pregonar y pedir coherencia a todo@s y él el menos que la cumple. Menudo fantasmilla que está hecho. Y no me vea como chupa.

Anònim ha dit...

Sabeis algo del rumor de que el carlitos guijarro, el chico del gran kaiser, quiere hacer un gesto de transpariencia viniendose a vivir a Montcada. ¿Sabeis algo de eso? ¿es solo un rumor o va en serio?

Anònim ha dit...

Sophia me la llegado información de que tienes al gran kaiser que se sube por la paredesa antes tus comentarios. Sigue así. Saludos.

Linx ha dit...

Aquests de la JSC, són uns llepaculs del César, però, com realment el César fa PUDOR DE MORT, es canvien de posicionament. Aquesta gent la tinc clitxada!!!!

El César sap que no només ha perdut regidors, ni que ha perdut vots, ni que ha perdut molts calers a la camapnya, ni que ha perdut la MAJORIA ABSOLUTA, lo més important que ha perdut és la seva posició dintre del PSC-Montcada, ha perdut molt de crèdit i pot veure com els qui ha fotut fora, tornen i tornaran per donar-li una bona puntada de peu!!!!

I encara més, li dona molta por, i això seguríssim, que el partit que estigui com segona força i que hagi pujat més, sigui ICV-EUiA, és qui realment el pot destronar després del seu mateix partit, és ha dir, els seus pitjors enemics són tot just al costat. Si fos pel César EUiA estaria a la llista de partits il.legalitzats.

Linx opina, al intro i fora.

Anònim ha dit...

¿ el kaiser se sube por las paredes por mis comentarios???? je,je,je, que bueno.... pues kaiser visteté de Spiderman, que quizás hasta me pongas.....
ummmmmmm!!!!je,je,je
Sophia

Anònim ha dit...

Linx, hay una cuestión en su comentario, que dice que IC-V EuA, liderarán la oposición seguro, pero que muy seguro, YA QUE LOS SOCIOLISTOS NO ACCEDERAN A LAS PROPUESTAS de ICV-EuA ......

Me está "vendiendo" que si acceden a las propuestas entrarán en el gobierno ?

Por favor necesito esta aclaración de Linx.

Saludos,

Anònim ha dit...

Y MARESMA Y LOS SUYOS SIGUEN CALLADOS:

YA ESTÁ ECHO NO SE HARÁ PÚBLICO HASTA QUE NO ACABE LA RONDA DE COMEDIA-CONSULTAS QUE HA ORGANIZADO EL VASCO. MARESMA NUEVAMENTE PACTANDO CON PSCESAR, JUBILACIÓN ASEGURADA, A LOS SUYOS EL ARGUMENTO ES QUE MONTCADA NECESITA ESTABILIDAD, CARAY QUE JETA. HAY OTRAS FORMAS DE ASEGURAR ESTABILIDAD, CLARO QUE SIN SUELDO NI JUBILACIÓN SÓLO CON ÉTICA POLÍTICA, UN PACTO MUNICIPAL DE OBJETIVOS CON EL RESTO DE FUERZAS POLÍTICAS Y QUE GOBIERNE EL VASCO. O NO SR. MARESMA.

QUE DIRÁN AHORA LOS QUE CREIAN EN LA HONESTIDAD POLÍTICA DE MARESMA....

Anònim ha dit...

Espero que César no torni a ésser l'alcalde pel menyspreu que ha mostrat cap als ciutadans de Can Sant Joan ERC, CIU i IC-EU formen govern, fora jà el alcalde que més va als saraos varis i menys s'implica al treball de debò.
Menys personalisme i més programa.

TRISKY ha dit...

LO SULLO ES QUE GOBIERNE EN MINORÍA Y SE TRAGUE SUS MARRONES.
PERO MUCHO ME TEMO QUE CiU NO LO VA A PERMITIR.
ICV-EUA SOIS LA ESPERANZA PARA ACABAR DE MACHACAR LAS MALAS MANERAS PERO LIDERANDO UNA OPOSICION DE VERDAD Y CON LA VERDAD.

Anònim ha dit...

¿Es posible el cambio?
¿Esta Montcada en la situación que los indicadores marcan alerta?
¿Hace falta una regeneración politica en nuestro Ayuntamiento?
¿Es posible,DE VERDAD, que haya acuerdos programaticos y creibles en caso de algun acuerdo alternativo?
¿ Es mejor que continue Cesar Arrizabalaga?
¿ Se piensa en Montcada o se piensa en tu formacion politica en caso de pactar?
¿ Todas las decisiones se toman en Montcada?

Cada fuerza politica que analize y se conteste a si mismo estas preguntas.
Por el bien de todos es importante no jugar en estos temas, las elecciones han pasado, ahora la decision esta en vuestras manos.

Juan G.

Linx ha dit...

Aclaració de Linx:

Tots els partits tenen reunions, tots els partits parlen, fins i tot el César ha parlat amb Marta Aguilar, això no vol dir res. ICV-EUiA sap perfectament que és l'alternativa i en aquest moment no crec que tingui pel cap pactar, però si que per no ser mal educat, li demanarà tot i més com la botiga. Clar, això és com dir que no es vol pactar, però d'una forma que sembli altra cosa, com tots els partits que parlin amb César. La Marta li pot dir, jo l'Alcaldia i el company urbanisme, i ja està. Entens?

Però és evident que això està tot dit i fet, la SOCIOCONVERGÈNCIA, serà la gran coalicó del nostre poble, prfrfr....Aquests els veurem d'aquí a 4 anys,


Linx

Linx ha dit...

Més aclaracions,

La gent no pensa que la COALICIÓ DE ICV-EUiA, CiU I ERC, estaria en minoria i per això inestable, ja que el perill del PP sempre el tindria a prop.

Però el tema més impotant, és, que algú creu que el Maresma està per destapar tot lo que hi ha a l'Ajuntament? Que ningú oblidi que el sr. Maresmi ha sigut home de César i és igual de responblable que ell, ja que ha estat en tot. Per aquest motiu ha estat per la defensa del govern anterior a la campanya.

Reflexió
Linx

Anònim ha dit...

EMPIEZA LA CAZA DE BRUJAS

LA RESPUESTA DEL VASCO ANTE EL BATACAZO ES QUE LA CULPA LA TIENEN LOS TRES O CUATRO SOCIALISTAS QUE NO PIENSAN COMO ÉL Y TIENE LA OSADIA DE LLEVARLE LA CONTRARIA!! PERO QUE SE HAN CREIDO!! EXPULSIÓN.

LO QUE NO SABEMOS ES SI TAMBIEN EXPULSARÁ A LOS VECINOS DE BIFURCA ,LA RIBERA, FONT PUDENTA, TERRA NOSTRA MONTCADA CENTRO, ETC. ETC. QUE HAN TENIDO LA OSADIA DE NO VOTARLO.

!! PERO QUÉ SE HA CREIDO ESTA GENTE!!

Anònim ha dit...

la JSC unos lameculos de César!!!

Anònim ha dit...

A Linx :
Decirte primero que eres muy activo, tus comentarios son interesantes y dan que pensar.

El futuro esta abierto- me refiero a los pactos-, nada esta cerrado, es más yo aplaudo que se intente en serio una alternativa, eso si, fiable, factible y seria ( no con animos solo de echar a alguien)y con intenciones duraderas .
Te recuerdo que el año 1999, PSC-CiU (en Montcada) era un pacto casi inedito en Catalunya, Pasqual Maragall-Jordi Pujol eran los que se disputaban el poder, los pactos de este tipo no eran bien vistos .
En Montcada , con todas las reticencias que pueda haber, diferencias ideologicas, etc, etc, no es impensable, ni imposible hacer un cambio.
Solo falta pensar en MONTCADA y su futuro, si se hace en clave Montcada, los acuerdos pueden ser factibles.
IC/EUA+CiU+ERC es posible y yo añadiria que el PP puede no molestar o mejor dicho colaborar, desde fuera, si el programa que se pactase fuese realista , pisando de pies en el suelo ( ellos el tema impuestos y seguridad lo valoran mucho), conviene recordar que Teodoro Garcia el año 1999 voto a favor de Cesar en la investidura de Alcalde ,lo hizo sin pedir nada a cambio ya que consideraba en aquellos momentos era lo mejor para Montcada, ahora , porque no, puede pensar algo parecido, evidentemente los tiempos no son iguales y logicamente su aportación no saldria de gratis,pero no pediria imposibles .

JMM

Anònim ha dit...

Al linx ese que habla en tercera persona como Dios:

Lee el blog del Palomino.

Anònim ha dit...

Bien, Maresma puede "dorar" la píldora como quiera, pero lo que tiene que tener muy claro es que la gente le dió un margen de confianza, no por lo que había hecho, sino por lo que podía hacer sin aliarse con Arrizabalaga. (Jo vull ser Alcalde)

Cuidadín, cuidadín ..... que se le puede acabar "el momio".

Anònim ha dit...

LA CAMPAÑA DEL PSC LOCAL

Mucha propaganda (papel)
Mucho perfume
Mucho CD
Mucha revista, diseño y buen papel para imprimir unos candidatos sonrientes, conscientes que alcanzarian los 12, 13, 14, 15 y alguno aún dijo que hasta 16 esc años...?¿
Hay madre¡ que inesperiencia o que calenton electoral invadió a una agrupación que siendo veterana y con experiencia, haya caido en los cantos de sirena. La falta de debate político, y coaccionado por un primer secretario, ha levado a esta agrupación socialista finalmente, a aceptar y acatar los costes, las esgtrategias mal diseñadas y una propaganda ostentosamente provocativa, a llevar a esos resultados. Aquello de ordeno y mando lo ha invadido todos y a todos/as.
Me imagino que ha estas alturas, tras la lecturas de los resultados, se habran dado cuenta en Nicaragua, sede la Ejecutiva Nacionalm que a Montcada, en la agrupación socialista pasa algo.... Iceta o el señor Zaragoza si algo les importa la permanencia y el buen nombre del PSC, deberan ejercer las necesarias medidas de corrección para enderezar una agrupación que está, en terminos marineros, escorada a la altura de sus amuras de estribor.
Creo que no es bueno que en una agrupación, de cualquier color, el alcalde sea a su vez su primer secretario, eso es controlar y acaparar desasiados cargos.
Sin pretender meterme en la casa del vecino, los militantes socialistas deberian, entre otras acciones políticas, incidir para que haya un nuevo y primer secretario que sepa redefinir las lineas de un partido que esta perdiendo ostensiblemente su rumbo político y social.
Las facturas en politica se pagan muy caras.
Un discrepante

Anònim ha dit...

Dentro del PSC estamos organizandonos para dar una alternativa creible. Una esperanza de futuro para una agrupación sometida al imperio de las asambleas familiares.
Aunque a corto plazo no podamos cambiar el rumbo , se que el final del tunel esta cerca.
Animo a todos los militantes y las militantes disconformes con la gestión del compañero Cesar Arrizabalaga a organizarse y dar una alternativa basada en el dialogo, el consenso , la valoración de la militancia , la honestidad, la ética , y los principos socialistas.
No es posible que el grupo municipal este compuesto por personas del Clan : "que hay de lo mio". Ellos dificilmente haran una politica socialistas porque no son creibles.
En un ambiente de hostilidad , de descalificaciones personales , de agresividad contra la disidencia es complicado dar el paso para adelante , pero ya se esta dando.

Anònim ha dit...

jajajaja... ¿quién es la alternativa? ¿quién se está organizando? jajajaja...
Nicaragua os borrará de un plumazo, no se puede hacer nada contra el que gana las elecciones.
Hasta que no perdáis, mientras seáis la fuerza más votada, y mientras ganéis la alcaldía, Nicaragua aceptará lo que pase en esta agrupación, no se meterán.

Anònim ha dit...

Buenas noches,

Pienso, que en el PSC de Montcada, necesita, abrir las ventans y que entre aire nuevo. Hay que procuarar que entre la sociedad civil, no solo MILITANTES, hay que convencer de un proyecto, hay que convencer que hay otras formas de hacer política, hay que convencer de que no todos los políticos son iguales, hay que convencer de que los inmigrantes tienen derecho al voto, hay que convencer de los presupuestos participativos, hay que convencer de que la política es cosa de todos, hay que convencer ........

Tenemos que invitar a la sociedad civil, a participar en las decisiones que les afectan .......

Tenemos que hacer partícipes a todos los ciudadanos de la problemática real que se encuentra nuestar sociedad ......

Hay que devolver al pueblo la confianza en la Política, y esto se hace solo con TRANSPARENCIA, EFICACIA Y EFICIENCIA, por parte de todos ....

Ahí me tendreis a vuestro lado ....


Brubaker

Linx ha dit...

Mira com els he vist, ha faltat una referència a la JSC, per aconseguir reaccions. Jo he visitat i visitaré el blog Palomino com altres que hi han, ja que, com diuen, la campanya també es fa a internet. Aquests diuen que hi han formacions (altres) que fan campanya a aquest blog. Jo dic, que segur, ja que ells estan ficats. EL LINX SAP MOLT, i no sóc DEU, això el César.

Realment no he fet cap comentari per obtenir reaccions, solament és una percepció. Hi han motius, diferent és, que amb la seva debilitació voleu tallar-li el cap al César o proposar pactes d'esquerres. Cosa molt hipòcrita, per part de PSC-JSC, ja que han donat pals a punta pala a ERC sempre, i a ICV-EUiA a la campanya, i diuen pates d'esquerres?....A DIOS ROGANDO Y CON EL MAZO DANDO.

Apa, bona nit i petons. A.... i felicitats per les eleccions, no?
A clar el poble s'ha comportat molt malament amb César. A... i li dieu que no es posi així, que no deixi el càrrec, que això de deixar-lo és una escalfada.


Linx (aquest Linx sap moltes coses)

Anònim ha dit...

Vamos a ver:

¿Etica,coherencia,transparencia?en el PSC de Montcada con "el vasco aire fresco"?el vasco con sus diecisiete millones solo quiere al lado "tontines,lameculos"solo tienes que ver los cinco primeros de la lista,los dos nuevos(los más pelotas con la familia Arrizabalaga)más el Guijarro (el tio más cinico y que no vive en Montcada)y la dos que lleva un monton de años sin mojarse y jugando a todas las barajas,el Vasco y señora se saben tranquilos y reyes del cotarro.

¿los de las juventudes? unos niños que a la voz del vasco,se asustan,se cuadran,avidos por promocionarse,pero niños,si no no irían en la lista,les hubiera hecho lo que a la Lorenzana ¡menudo es el vasco y señora¡.

A dicha familia le hace falta el que los metió en el imperio del "toxo" ¿etica,coherencia,transparencia? ¡anda ya¡ articulo 33.

Lo que si quiero ver es al alcaldable de toda la vida,el Maresma,cuando pacte POR SERVICIO A MONTCADA ¡y un guebo¡ por servicio a su cartera,que pensarán sus votantes,los de la lista,lo que diga el Joan,desaparecerán por el foro,y se quedará con las nenas de marras,más el machaka de turno,y¡hala¡cuatro años más solucionados¡¿habrá aprendido algo más que las nociones de Excel y Power Point para los proximos plenos?.

¿Pactara la coalición? si pactan, por etica,si es así,el primero de la lista tenía que irse o sería otro perrro faldero,al que nos tiene acostumbrados la coalición en los ultimos ocho años,y que no se enfaden los de la coalición,¿o nombro otra vez a los que van detras como un perrito del vasco más otros que solo se han hecho la foto durante años,viajecitos con la Visa del vasco,y luego faltando dos meses,el aparato de ambos partidos se rebela al Vasco ¿o no es verdad que ha sido así? tirar de hemerótecas los CiU y los de Ic-Euia.

Con este escrito,lo que quiero como VOTANTE es que el Vasco no tenga las manos libres otros cuatro años,a Montcada le iría bien y a la democracia tambien,la prepotencia,arrogancia,la ley del toxo,mostrada por el Vasco merece un control y un seguimiento por los partidos locales,y no claudicar por la cartera d Urbanismo a cambio.

Como lista más votada,que gobierne en minoría que termine sus infraestructuras faraónicas,y que le da cancha a los vecinos a las ratas,a las calles,lo mismo que ha hecho en MasRampinyo,lo haga en todos los barrios de Montcada.

Anònim ha dit...

k facil es decir: "va, estos no son unos niños a los k les interesa promocionarse"... Conozco bien a estos chicos de JSC y no son para nada unos lameculos. Hay que entender que ahora han estado de campaña, y todo el mundo sabe que en campaña hay que ser pues eso, campañero! Parece que algunos han nacido ayer...
El tiempo pondrá a todo el mundo en su sitio. ya vereis

Anònim ha dit...

Kaiser, fes-te el HARAKIRI.

Anònim ha dit...

Unas juventudes que van a los mitines de cla-ca para aplaudir a su jefe,van en la lista (curiosamente no repite la Lupe,porque será)son corderillos domesticados del vasco.Quedan retratados cuando van de cla-ca y ejercen de cla-ca,,claquistas del Vasco,si,y buenos claquistas,me merece más respeto la Lupe,esta si que le habrá cantado la caña,por eso no va en la lista.El Vasco y señora saben a quien ponen en las listas.

Anònim ha dit...

Es cierto que en estos cuatro ultimos años, icv-euia, a pactado con el kaiser estando tambien ciu , y han permitido, que cesar hiciera lo que le diera la gana , sin tener en cuenta al pueblo que es al que le debe el sueldo que tiene como alcalde, por tanto parte de culpa la tiene la coalición por permitirlo y no hacer oposició.
Ahora hay un nuevo cabeza de lista en la coalicion espero que cumpla con lo que dijo en campaña, osea liderar el gobierno o liderar la oposición, creo que esta claro, o pactan con psc si se ajustan al programa,o hacen oposicion.

Es muy probable que psc pacte con ciu, si esto es así ,espero que icv-euia, no caiga en el error del pasado, y haga oposición.

me preocupan los resultados, porque de los tres regidores que ha perdido el Kaiser 1 se a ido a Ciu, hoy la derecha, tiene 1 regidor mas
Creo que es para pensarlo.
el pp a ganado votos.
Creo que es para pensarlo

recuperemos la fuerza de la izquierda. no pactos con la derecha

saludos

Anònim ha dit...

que sepa yo las juventudes xico las juventudes eligieron sus candidatos en asamblea. quién es la primera secretaria? Lupe. por tanto a callar, k es ella kien tambien ha elegido a los candidatos de juventudes y ella sabe mu bien como son. ale, a cascarla! basta ya de opinar sin saber! desinformaos! joee k rabia...

Linx ha dit...

1 / juny / 2007 20:41:00 EET

Tranquil, no fa falta empitar-se tant, la gent pot opinar lliurament, "desinformaos", "a cascarla", "joee que rabia..." aquesta és la gent que desensa a la JSC? Doncs, "agárrate que vienen curvas". No faré cap comentari més.

Linx

Anònim ha dit...

Vaya,vaya, vaya... ahora resulta que vamos a enmierdar también a la JSC.
Mirad, la JSC ha hecho lo que le tocaba hacer.
Para aquéllos que no lo sepan, la JSC es una organización que estatutariamente no pinta nada en el partido (aunque dependa económicamente de él... cosa que la mata).
El único poder que ha tenido la JSC es el de crítica y créanme que lo ha hecho, y es posible que Lupe esté fuera por eso.
JSC se debe a su militancia y su militancia decidió estar dentro del desaguisado para poder, en el momento que toque, hacer la reparación que sea necesaria y que esté en su mano, pero recordemos el poco margen de maniobra que tiene esta organización y menos dentro del partido.
Al Linx, mira, creo que tienes todo el derecho de opinar cosas como que son lameculos, seguidistas... pero no te equivoques, no son cachorros de César, ni de su camarilla, no tienen nada que ver con ese círculo y sí mucho con el pequeño universo socialista que queda en la agrupación.
Ah, y por favor, sigue con tus comentarios, no dejes de hacerlos, los necesitamos para enriquecer el debate.

Linx ha dit...

Jo no crec així. No podem anar amb el puny i l'estel, i defensar un oci consumista. A tots els pobles més o menys grans n'hi han, això el tinc en compte. Però no podem defensar-lo com a proposta de l'administració, si algú ve i vol montar cinemes doncs mijor pel seu negoci, però no ha de ser una proposta pels joves desde l'Ajuntament i crec que és important lo que estic dient. I no crec que aquesta sigui una proposta de la JSC, segur que no. Però que no la defensin els deixa en evidència. Que surtin públicament i critiquin.

Això no està passant. Llavors... que voleu que digui. Amb tot el meu respecte, falteu greument al socialisme.

Linx

Anònim ha dit...

A caso Linx, usted es el que decide quién es socialista y quién no? usted reparte carnets? pues me ponga cuarto y mitad de alguna ideología, no sé, la que le parezca bien a usted, ya que es usted el que sentencia quién falta y quién no.
Sabe sr. o sra. Linx que empieza a recordarme a alguien...

Linx ha dit...

Alguns trindrien que rentar-se els ulls pel matí, i fer una reflexió. Sobretot després de mirar el programa electoral del PSC i de la publicitat de la seva pàgina i de pàgines properes. Algú pensa que això és un partit d'esquerres. Sembla el bolletí oficial d'aquest pixa pins. Primer fent propaganda del Alcalde a punta pala com si fos l'únic socialista que hi ha a Montcada, com els grans dictadors als qui s'hi rendia pleitesia a diari. I després fent del PSC-Montcada com si fos el salvador de Montcada, per un moment he pensat que Montcada estava amb l'imperi del mal fins que va arrivar el vasco de gama aquest.Quina porqueria de desinformació. Això es treball de l'amic Zara.

A... i si algú està amb aquest mestre, que no es queixi, ja que els pals els hi caura igual que a ell. Ja que si ningú dels que estan amb ell surt públicament a criticar-lo és tant culpable com ell. Socio què?

Linx

Anònim ha dit...

Que hem fet per tenir la desgràcia de tenir un alcalde com aquest,Sr? Per l'amor de Déu no podrem aguantar 4 anys més.

Anònim ha dit...

Linx, em recordes molt a alguns i algunes que pul·lulen pel PSC.
Sembla que no ets molt millor que ells.