21 de maig 2007

UN PLAT DE LLENTIES....


“Un àpat diari a la gent gran que ho necessiti” (llegit a la web dels socialistes de Montcada)

Aquesta proposta, inclosa en el programa electoral del PSC, ens fa pensar en aquelles polítiques de senyors del caciquisme: quan arriba el dia de les eleccions, aquests, ofereixen als seus “ parroquians “, a peu d’urna, “cafè, puro i un duro” , a canvi, naturalment, del vot pel “senyor del poble”.

Oferir "un plat per qui té gana" aquesta classe d'idees, fan pensar malament. "No sólo de pan vive el hombre"...

És una proposta electoralista i paternalista, Cal fer polítiques més intel·ligents, com ajudar a Cárites a fer, si això és el problema de la gent gran, menjadors públics, promocionar residències de la tercera edat a Montcada, destinar més recursos per pagar factures de consums bàsics (que ja es fa) a families amb dificultats, o bé eximir els impostos municipals, i també aquells extra-municipals, com el recàrrec del transport públic metropolità, etc. etc.

Si aquestes NOVES IDEES són les que ens proposen els socialistes, anem bé! Tenim la sensació que anem enrera, la democràcia està caient en algun sentit en escoltar aquesta classe de propaganda electoral.

Cridem a la ciutadania, al seny català, per salvar i defensar el nostre sentit de ciutadania davant d’aquestes bestieses, que surten d’un cervell escalfant que no pas d’un col.lectiu polític Estem davant d’un candidat que cerca com sigui el vot per continuar fent allò que li plau, vestir el seu ego i de pas, omplir les seves butxaques.

Aquell passatge Bíblic, “del plat de llenties” torna, un altra vegada, a ser protagonista en alguna ment malaltissa.


J.A.C.

13 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Madre mía, me puedo imaginar de qué manera se ha elaborado el programa electoral... Claro entre el César y el plantel que se ha buscado para formar la lista, puedo imaginar las propuestas.
Algunos socialistas, los desterrados, tienen que estar alucinando...

Anònim ha dit...

Y por qué no denuncian estos socialistas desterrados la manipulación que ha hecho y sigue haciendo el kaiser? ¿Por qué ?

Anònim ha dit...

Este payo se piensa que esto es Brasil, je,je,je, allí en el programa electoral se intentaba que la gente pudiera comer tres veces al día, pero la situación es algo diferente. , je,je,je ¿las lentejas las darán a pie de hurna o hay que enseñar la papeleta a los interventores?je,je,je es increible....mira que he visto tonterias en programas electorales, pero esta supera con creces...¿el churrusco de pan entra?je,je,je... vaya asesores que tienen,je,je,je y encima cobrando un pastón....por cierto, ¿incluyen los palillos? je,je,je, para esto tanta incognita...je,je,je.....
Sophia

Anònim ha dit...

Brasil no, Sophía. Pero se ha creído dueño y senor de su feudo, ahora duda si podrá seguir igual que antes, como cacique en su cortijo. Éste de domócrata no tiene ni la menor idea. Es un ser enfermo de poder, rencoroso,vengativo, populacho con unos aires dictadores que más de un@ se quedaría helado si supiese el elemento que está hecho. Montcada necesita un cambio, democracia y que los problemas de la ciudad sean resuletos y menos Montcada de futuro de obras faraónicas, kaiser. Que rayas la xaladura. Deja ya la alcaldía y cumple con tu palabra,pìnochillo.
Te aseguro, kaiser que pasarás a la historia como un mero mercachifle nada más, no tienes talla de alcalde.

Anònim ha dit...

Necessitem que torni l'honestetat a Montcada, necessitem un govern difeent honrat, votaré i hem de voatr a Marta Aguilar d'ERC.
Ex-votant del PSC

Anònim ha dit...

Vull manifestar la meva preocupació per aquells que es pensen que votar en blanc afavoreixen a quí...doncs, als mateixos los del PSC i CíU. Cal votar a ERC o bé a IC-V-EUA.

Per una esquerra unida, PSC no es d'esquerres, a Montcada NO....¡

Sergi

Anònim ha dit...

en todas la casas siempre ay una oveja negra. no pue en la del psc la tenemos en las casas. los familiares los amigos se ayudan para sacarlo del hoyo negro de donde esta metido pues bien que el pueblo nos ayude asacarlo de donde esta que es en la alcaldia entre todos lo sacaremos por que para eso dice que esta en nuestras manos no pos adelante saquemoslo

(marfi)

Anònim ha dit...

Por el bien de MONTCADA, fuera el fascismo del ayuntamiento, por favorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Anònim ha dit...

Sentir parlar en aquests termes al PSC es desolador.... necessitem un canvi i politiques d'esquerres de veritat amb programes seriosos i amb contigut.... les seves propostes són vergonyoses.

Anònim ha dit...

Trobo tan desafortunada la proposta com la crítica que han fet. Per una banda, trobo malament que es faci propaganda tan explícitament a "Cáritas". Per altra banda, quina diferència hi ha entre que et doni el plat càritas o l'ajuntament? Les propostes són igual de paternalistes, no m'agraden i, certament, evoquen a altres èpoques.

Anònim ha dit...

No soc J.A.C.
Elcomentari anterior critica com desafortunat la critica i la proposta, estic d'acord no mes en part .
S'ha citat Caritas( entec jo) com es podria haber citat una altra institució benefica.( si un te gana, l'importa molt poc qui li dona de menjar)
La reflexió final es que alguna cosa continua fallant si en ple segle xxI encara em de donar plat de menjar a la gent. aquesta es la cuestió i caldria reflexionar per que passa.
Altra es que es critiqui la proposta ( feta en temps electoral) de dona un plat de menjar. Estic d'acord amb la critica. Si es fes en altra moment seria diferent, s'evitaria la sensacció d'oportunisme .
La proposta evoca temps que ja semblavan superats ( epoca franquista)

P.G.

Anònim ha dit...

Passa perquè cada dia dia hi ha més injustícies al món, Sr.I volen fer-nos creure que aquest sistema econòmic i polític és el millor ( democràcia)

Anònim ha dit...

KAISER gracias por fichar al de los trajes de zara para que te diseñara una campaña dirigida a paletos, que como verás en montcada no lo somos, je,je,je, mira, quien diria que tu asesor y tu ego te han hecho perder 3.000 votos....se dice pronto..y yo que pensaba que era de las pocas personas a las que me dabaís asquito!!!pues mira, pagando un sueldazo de 4.000 euros has perdido 3 regidores y has ganado el odio de todo el municipio..je,je,je
besos a quien te lo recomendo!!!! ,je,je,je
Sophia