24 de maig 2007

LA FRAGÀNCIA D'ALGUNS...

TRANSPARÈNCIA
Aquest és el nom de la colònia que dimecres van repartir els socialistes al “mercadillo" , la veritat és que no se si feia o no bona olor, però transparents si que ho son, certament.

Ja sabem com son i a més no amaguen les seves intencions, és molt transparent que un empleat municipal, càrrec de confiança i número 3 de la candidatura socialista, estigui repartint colònia dins del seu horari laboral, aquestes hores que dedica a repartir propaganda socialista les paguem tots i totes, a preu d’or. Quina cara més dura, quina manca d’ètica, quina manera més transparent de dir-nos que amb els nostres diners ells fan els que volen.

No vull imaginar-me que passarà si aquest personatge arriba a tenir càrrec polític, la impunitat serà absoluta, desprès de la colònia vindrà el perfum.

Els diners municipals son per fer coses que millorin Montcada i no per perfumar a ningú, jo em poso la colònia que vull.

Qui no vulgui veure-ho que no ho faci, però amics i amigues hi ha coses que no podem acceptar, ni tolerar i ja fa temps que amb els nostres diners estem pagant el sou a una persona que té com a objectiu fer feines pel partit socialista (exclusivament).

L'última hora de les seves aventures és que fan una jornada de portes obertes del camp municipal de futbol de Can Sant Joan (un camp milionari) i només hi van els socialistes, no convidem a cap portaveu municipal i ho fan en mig d'una campanya electoral, això és legal?.

Prou d’abusos, que us heu pensat, que amb l’ajuntament podeu fer els que us passi pels......................Que no som tontos , que ja fa temps que us tenim calats!!!!!!!!!!!

PACO RABANO

17 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

SÍ, sí... para todo hay dinero: perfumes, banderolas, viajes etc. Pero los Servicios Sociales con el presupuesto mínimo.

Anònim ha dit...

No m'ho puc creure, lo de la inauguració del camp i només per ells. Ahir ja es va dir en el debat de can San Joan que la gespa costa 55 milions de pessetes i jo penso, amb tots els respectes per la gent de Can Sant Joan i pels que els agrada el futbol, que ja hi ha un camp nou que també costa no sé quant, que tampoc passa res per jugar amb una altra classe de gespa o sense i que imagino que amb aquests diners es podrien comprar tos els llibres, per exemple, del curs vinent, oi? I se'n benficiarien més families o es podrien dedicar a altres necessitats. Necessitaria moltes més ratlles per enumerar els diners que s'estan gastant pagant tots, quin despilfarro; és que ja no sé per on començar; i l'altre donant colònia i les tanques al cementiri i la propaganda amb quantitat de fotos del Cesar amb els famosos Montilla, Maragall, Clos, de Madre... això, ai la madre!!!
Ara que els altres que gevernen amb ell que no em vinguin a vendre res mentre no es desmarquin, que el senyor Maresma ahir no se'n va desenganxar, perquè? Un vot pel senyor Gonzalez que encara que el partit que encapçala estigui en el govern, mereix aquest senyor un vot perquè és nou i independent i encara no ha pogut trepitjar l'Ajuntament.
Que no ens passi res i la mitat de gent sense assabentar-se de res o no volent. Anem arreglats per diumenge i ja tremolo pel que ens espera!
M.Sentis

Anònim ha dit...

y lo peor de todo esque se inagura el campo de futbol para hacer campaña que inmoralidad que cuenten en este foro cuantas calles de montcada an asfaltado en los ultimos siete años por que las calles estan que danpena que yo recuerde solo icieron tres o cuatro calles esosi muncha colonia munchas banderolas y munchas parafernalia servicios sociales precarios colegios precarios ensenñanza precaria con todo eso a hora bas y le votas perdonen mi falta de ortografia pero es lo que ay el que quiera entenderlo que lo entienda y sino haseguir comentando

(marfil)

Anònim ha dit...

Han inaugurado el campo con chocolatada con magdalenas a go-gó y sombreritos de paja para la tarde campera.

Estos sosialistas tienen passsta por un tubo,habían jugando incluso constructores promocionados por el Cesar.

No hay passsta para arreglar el tema de las ratas ni el tema de las aceras y calles pero para el campo de futbol,si.

Este Cesar ya tiene dos coliseos,a falta de zona verde en el parque de al lado del campo,está el sintetico que estába de pena por inaugurarlo a toda prisa.

Todo sea por el voto del dame chocolate y el gorrito,los habían que llevaban en su cabeza 10 gorritos.

Anònim ha dit...

Els perfums tenen la característica de tapar la pudor i lo que necessita Montcada és un bon KH-7. De veritat, quina llàstima de PSC de MONTCADA, aquesta administrció només fa que perdre la motivació per creure que aquest partit és d'esquerres, quina llàstima.

César no et volem veure més a la VEU, no surts per casualitat, surts de la forma més artificial i antidemocràtica que he vist. Espero amb tot cor que perdis la majoria absoluta i tot el tinglao que tens muntat a Montcada es vagi al garete.

Linx ha opinat amb el cor.

Anònim ha dit...

Avans de fer l'acciò de votar els i les socialistes de Montcada tindrian que fer la seguent reflexiò: Un vot a favor pot donar la seguent situaciò: ALCDALDE una persona sense principis , sense humanitat utilitzan els impostos de tots els ciutadans /nes per "despilfarranlo" en les seves alucinacions narcicistes; un candidat a la sustituciò independentiste(el nen de Zara) que ha dit moltes vegades les seves afirmacions clasites contra España i els ciutadans que aixì senten i un primer secretari de la Agrupacio, Don Julian, junt a tots els que volen guanya diners fem negoci amb l'ajuntament.
Això es el futur de la Agrupacioò del PSC : gen sense principis, gen sense ètica, gens sense ideologia socialistes, fem ostentació de els seus diners guanyats amb les comissions, i el/la militant socialiste ocutant els seu rostres per la vergonya......

Anònim ha dit...

Lo de las colonias es ya lo último, que lo hacen ¿porqué todo lo que hacen huele a mierda? pues con colonia no basta, aqui se tendrían que hechar Zotal, pero ellos.....
por cierto hoy es el dia del "Orgullo Friki" pues desde aqui mi felicitación a toda la gente que va en las listas del PSC y en concreto mi felicitación más efusiva al kaiser, al de los trajes de zara, al Guijarro y a la Eva Gonzalo, para mi, son los más frikis de todos....FELICIDADES FRIKIS!!!
sophia

Anònim ha dit...

El futuro de la agrupación socialista estará en manos de los militantes. Nunca estará en manos de una persona que ha entrado hace unos meses por interés, que no es socialista ni de corazón ni de boca, ni de nada.
No creo que nadie en la agrupación excepto un par de pelotas que le salgan estén a favor que este tio sea el futuro alcalde y menos que domine la agrupación. Es que además es de chiste..

Anònim ha dit...

L que es verdaderamante de chiste es que la agrupacion socialista haya permitido que el kaiser maneje todo a su interés personal, eso es lo lamentable y lo pagaréis muy caro, habéis perdido toda la credibilidad.
Ex-votante socialista.

Anònim ha dit...

Es increible, no doy crédito... ¿quién se ha dedicado a diseñar la campaña? ¿el que hizo marketing político? pues me parece a mí que lo tendrían que haber suspendido, porque entre lo de la colonia y las propuestas, léase la de "garantizaremos un plato de comida diario a nuestros mayores"... Este chico ha nacido en una época equivocada y en lugar equivocado.
Chaval, te recomiendo que veas "Los Santos Inocentes", o si no, mejor lee la obra, a ver si te culturizas un poquito.

Anònim ha dit...

Quanta pasta a costat la brometa sr alcalde? que te complexes d'inferioritat?
Pasarà vosté a l'historia com el despilfarrador major que mai s'ha conegut a Montcada. Quin sentit tenia ahir el "catering" que es va montar en el camp de futbol de C.S.Joan? Qui paga tot aixó?
Tanta opulencia en un partit que es diu socialista no s'enten.
Tanta por a perdre?
Qui paga de veritat tot aixó?

Es tant ridicul per no dir patetic que em fa pena al recordar amics socialistas de veritat que varen patir presó per defensar aquest ideals.

Un que al va veure ahir molt animadet ( ja m'enten, no?

Anònim ha dit...

MORALEJA

Pueden más "dos cespes de campo" que dos carretas.

Un buen perfume lo tapa todo, incluso esconde el "farum" de los billetes del gran bolsillo.

Kalicatres

Anònim ha dit...

Resposta al comentarista de les 23.34.Ho paguem tots els ciutadans/nes. El que passa, és que hi ha molts interessos... Les inmobiliaries a Montcada mai gauanyaran tans diners com ho faran ara... Els compromissos que té el Kaiser amb ells ens ha hipotecat per molts anys. Un de dintre...

Anònim ha dit...

El perfume es una cosa y la colonia otra... LO que sí ha quedado muy claro es que el kaiser no es trigo limpio. Ni con perfumes ni colonias se puede camuflar la putrefación del aire fresco o fresco con AIRES. Nunca antes Montcada vivió un despotismo tan ruin. Mañana se a quien no he de votar.

Anònim ha dit...

El pasado miércoles me dieron los del PSC en el mercadillo, una botelita de perfume, la acepte para provar su olor. Llegué a casa, la abrí...y no me gustó demasiado, así que abrí la tapa del WC, i vacié su contenido para guardarme la botellita, puesto que las colecciono, pero al verterla me subió un extraño olor, un tanto obtuso, vaya como "romo".
Rosa

Anònim ha dit...

me parece un poco fuerte el tema colonia es una manera de camuflar la mala olor de algunos socialistas queestan disfrutando de una muy buena vida sin dar golpe mientras otros trabajamos para poder vivir ydejando que el caiser contrate empresas mediocres que esplotan a sus trabajadores incupliendo los estatutos y de sobra el lo sabe pero claro las subastas se las llevan los mediocres socialistas a cambio de presupuestos tan bajos que por eso el caiser permite que los trabajadores esten tan quemaos pero que le quede claro una cosa esas mediocres empresas no recaudan votos se los hace perder porque realmente no estan con el solo les une intereses economicos felicidades caiser

Anònim ha dit...

PORQUÉ EL PSC SIGUE SILENCIANDO LO QUE HA GASTADO EN CAMPAÑA?
PIENSO QUE LE HACE FALTA BEBERSE "SU COLONIA" A VER SI LES COJE UNA COGORZA DE "TRANSPARENCIA" QUE FALTA LES HACE.
EL DIA 27 VOTE A OTRO PARTIDO CUANDO LO HABIA HECHO TODA LA VIDA POR EL PSC: A MONTORO, GARCIA SOTO, CESAR (1999 Y 2003)... ¡QUE PENA¡
Antonio