28 de maig 2007

LA FESTA MAJOR 2007 ....I LA VEU D'UNS JOVES ...


Les festes majors en els anys on els nostres avis eren joves es feien gràcies a l’aportació de cadascú. Era una festa de tots, no feta des de un organisme públic que al nostre parer no deixa prou participació del poble en el programa de la festa. Volem que la festa major es faci des de tots els estaments de la societat montcadenca, fent així una festa més humana i popular. Un simple exemple és la poca oferta de música amb la nostra llengua durant aquestes festes o les activitats tant impersonals que ens presenten. Els joves de Montcada volem fer una crida a tot el poble per que desperti, per que no deixi en mans dels governants la cultura i la gresca , per que el poble ha de parlar des del mateix poble i ha de saber aprofitar allò que té de positiu. En aquesta festa major popular el poble ha de sortir al carrer, però no només a ser un simple espectador.

Així doncs, el 2 de juny entre el c/Bogatell i St. Antoni, els joves amb l’ajut de comerços de la ciutat hem organitzat tallers per nens, xocolatada, jocs de rol, botifarrada popular, gimcana per als més joves, i actuacions musicals i culturals entre d’altres des de les 10 del matí fins les 21h. Esperem trobar-vos-hi a tots!
Més informació: www.fotolog.com/fmpopular

4 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

PARTICIPARÈ DE VUESTRA FIESTA ALTERNATIVA, SIN DUDA.FIESTAS POPULARES ES LO QUE HACE FALTAS...TAMBIEN SE ESTABAN PERDIENDO, ME ALEGRA SABER QUE ESTAMOS REACCIONANDO. SUERTE A ESTOS JÓVENES CON GANAS DE CURRAR Y CONTRIBUIR AL MOVIMIENTO ASOCIATIVO!

Anònim ha dit...

por fin unos jovenes con iniciativa!!!! despierta Montcadaaaaa!!!!

Anònim ha dit...

Ahi estaremos con nuestros hijos!!!! ya se empieza a mover la cosa... porque vaya bodrio de fiesta mayor, es digna de los años 40...kaiser que aunque seas un facha y te sientas como franco en los primeros años de autarquia, en montcada hay grupos, como la Pegatina, que son del pueblo!!!y gente que sabe hacer actividades ludicas...aqui tienes un ejemplo..¿ qué pasa que tus hijos no les va el ramalazo artistico y por eso traes gente de fuera?...
¡que patetico eres kaiser!

Anònim ha dit...

Por fín hay reacción.Imaginar cómo me sentía hasta ahora que esto me recuerda a los años posteriores a la época de represión.
ESTIC MOLT CONTENT,GRACIES I ENDEVANT.