24 de maig 2007

COMUNICAT D'ERC

COMUNICAT ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

Les inauguracions de Montcada i Reixac.

L’actual alcalde, el senyor César Arrazabalaga, després de deixar per més endavant la inauguració del complex El Punt de Montcada i Reixac, avui inaugurarà el camp de gespa artificial del camp de Can Sant Joan.

L’actual alcalde, el senyor César Arrazabalaga el qual havia ser present durant l’acte d’inauguració d’El Punt de Montcada i Reixac, la qual estava prevista i anunciada pel divendres dia 25 de maig i que finalment no es realitzarà per no haver acabat unes obres a temps, tenia previst també intervenir, avui dijous dia 24 de maig, en la inauguració del camp de gespa artificial del camp de Can Sant Joan. L’acte també havia de comptar amb els parlaments de del regidor d’esports, Juan Parra (PSC).

Des d’Esquerra Republicana de Catalunya - Montcada i Reixac volem denunciar públicament aquests fets exposats, ja que demostren que:

1. L’actual alcalde de Montcada incompleix la llei electoral, la qual prohibeix inaugurar qualsevol tipus d’instal·lació abans d’un mes d’eleccions.
2. Que hi ha hagut una complicitat entre les empreses constructores del Punt de Montcada i Reixac i l’actual equip de govern a l’hora de treure un rendiment polític de la construcció d’aquesta infraestructura.
3. L’actual alcalde ha utilitzat a les entitats de Montcada i Reixac a l’hora d’inaugurar equipaments públics en benefici del partit al qual representa (PSC), en les dates en què els hi era prohibit fer-ho com a partit.

Des d’Esquerra Republicana de Catalunya – Montcada i Reixac, després de veure les actituds fraudulentes de l’actual alcalde de Montcada i Reixac, i de l’actual equip de govern en general, instem a la secció local del Partit Socialista de Catalunya de Montcada i Reixac a fer públiques les fonts de finançament de la campanya del PSC en aquestes eleccions municipals del nostre municipi, tal i com ens comprometem a fer des d’Esquerra un cop acabades les eleccions d’enguany.

Cordialment,

Marta Aguilar
Cap de llista d’Esquerra –Montcada i Reixac.

Montcada i Reixac, 24 de Maig de 2007

4 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Marta, tienes toda la razón y esto se ha de denunciar a la junta electoral, y ya de paso el atropello de ayer de los vecinos de zona 21,hace que el facha del alcalde quede a la altura de los fangos de la depuradora....¿ qué más va ha hacer este despota? no tuvo ni la decencia de ir a visitar a los atropellados...
es una vergüenza.......espero que podaís sacar varios regidores/as para poder hacer oposición, ya que tu sola, aunque eres admirable por tu coraje, necesitas alguno más.
animo Marta, eres la mejor!!!!
Sophia

Anònim ha dit...

AIXÒ ÉS EL MÍNIM QUE HAURIEN DE FER ELS SOCIALISTES LOCALS, ENSENYAR ELS SEUS NÚMEROS, PERÒ MOLT EM TEMO QUE L'ÚNIC QUE ENSENYARANT SÓN LES SEVES VERGONYES.
RRJ

Anònim ha dit...

Una buena pasta se hab ran gastado los sociolistos...He recibido entre otros impresos y CD, uno cuaderno de "bitácora" del candidato fotografiado con todos los personajes, hábido y por haber. Pero se han fijado un detalle NO SALE CON SU COMPAÑERA BASCA ROSA DIEZ...? que le ha pasado, la ha sacado de su ALBÚN? Le recuerdo al señor candidato que sale en más de una con ella. Ay...Ayy... estos vascos...que no se llevan bien.

Fotomatón

Anònim ha dit...

Marta,
Ho heu denunciat a la junta electoral?