25 de maig 2007

EDITORIAL

VOTAR...? SEMPRE! PERÒ CAL FER-HO AMB CONVENCIMENT, AMB INFORMACIÓ.

Diuen que disposar d’informació és important, perquè, entre altres opcions, i en el cas d’anar a votar, es disposa d’una millor eina per decidir amb més coneixement i més encertadament allò que tots volem, elegir de la millor manera al nostre candidat/ta, o bé el millor programa de govern, tot això amb concordança amb els nostres i legitimes aspiracions.

Montcada Confidencial va néixer amb aquest esperit d'informar i provocar un debat permanent, un debat que en aquests darrers anys ha estat massa presoner de les voluntats de determinats personatges. Durant el camí que hem fet junts, hem intentat d’informar i tractar de fer reflexionar als nostres internautes sobre la situació real de Montcada i Reixac. Calia i cal una altra informació a l’oficial.

Modestament, varen creure que mancava un espai on tothom, pugues expressar lliurement la seva opinió. Avui són ja més 70.000 visitants els que han entrat a les nostres pàgines. Així, doncs, amb aquest cabdal de visitants podem afirmar avui, que la creació d’aquest blog no ha estat tan descabellada, i podem dir que no anàvem errats.

Ara ens toca a tots i a totes, decidir amb quines sigles o candidats podem confiar-nos per aconseguir la Montcada que necessitem i desitgem. Durant els propers quatre anys, seuran possiblement uns altres persones al Consistori, o bé continuarem igual. Aquests moments poden ser decisius per dibuixar la Montcada futura. Ara, tenim raons per pensar que tenim molts dubtes farcits d’incògnites. Necessitem clarificar, netejar, i sobre tot encertar, amb aquells que gestionaran el dia a dia i el nostre futur com a municipi. El diumenge podrem exercir el dret al vot, i així ajudarem a desvetllar les incògnites que avui ens preocupem.

La democràcia amb defectes i virtuts té la capacitat d’oferir-nos cada quatre anys la possibilitat o no de canviar les polítiques municipals. En aquest fantàstic dia de les votacions, la ciutadania té la clau, la vareta màgica que fa possible aquest miracle de poder canviar o no les coses. Això es diu “sobirania popular”.

Per això és tan important anar a votar el dia 27 de maig, ningú hauria d’abstenir-se i renunciar aquest dret que tantes vides i sang s’han vessat per aconseguir-lo.

Des de Montcada Confidencial, dins de les nostres modestes limitacions, hem volgut sempre donar-vos el màxim d’informació, perquè el diumenge 27 tinguéssiu un criteri fonamentat i clar, perquè el vostre vot, sigui el que sigui, serveixi per dipositar a les urnes tot el poder de la vostra opció, amb orgull, conscient, ben rumiat, valorat, però sobre tot, convençut. La vostra participació, malgrat el “passotisme” d'alguns, continua sent molt important i necessari.

Està arribant el solemne moment, d’exercir el dret a ser objectius i crítics amb tots aquells que han estat al front del Consistori i a l’oposició.

Des de Montcada Confidencial us convidem a què feu una repassada dels articles, comentaris i opinions que hi han escrites en aquest blog, des de la nostra perspectiva i la dels nostres col.laboradors, hem intentat d’oferir al conjunt de la ciutadania més elements de judici, perquè lliurament pugueu escollir millor.

Així doncs, dels resultats del diumenge serem nosaltres, els veïns de Montcada, els responsables i els protagonistes, i ningú més.

Votem amb coneixement de causa, votem amb responsabilitat!

Montcada Confidencial, guanyi qui guanyi, seguirà amb la mateixa línia de servei crític. Aquest és un espai d’opinió obert per a tothom. Estem convençuts que ha de continuar, principalment, amb tot allò que com a poble ens interessa, així com, i perquè no, amb unes altres matèries o qüestions d’interès ciutadà. Els components d’aquest blog i els seus col.laboradors que estem participant tenim opinions i sentiments polítics diferents, però per damunt de tot ens uneix dues coses: La llibertat d’Expressió i l’estima a Montcada i Reixac.

MONTCADA CONFIDENCIAL



Nota:

Fins el proper dilluns aquest blog es mantindrà "en silenci" (sempre i quan no hagi quelcom important per difondre), això no treu que si voleu, podeu continuar enviant comentaris sobre les vostres estimacions electorals, una mena de "porra", i si cal també podeu opinar d'allò que vulgueu exposar. Com sempre recordem el respecte que s'ha de mantenir envers les persones i les seves vides privades. Siguem respectuosos.

38 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

La meva porra es aquesta:
psc......7
ciu......5
ic.......4
erc......2
pp.......3

Potse que això sigui un desitg solament ,per fer moure's al socialisme en Montcada i altre regeneraciò es possi en marxa.
Sempre , en municipis amb una fidelitat electoral tant gran, les sigles polítiques amaguen liders nefastos.
Això pot passar al nostre municipi : la fidelitat al socialisme pot fer que un personatge tant negatiu pel nostre poble continui sent el seu batlle

Anònim ha dit...

Viendo los frentes abiertos por los socioslistos,y como han navegado los peces rèmora de CíU, me atrevo a dar este pronóstico
La participación unos 12.000 votantes.
Votos en blanco 380.
Votos nulos 110
CONCEJALES:
PSC 7-8 concejales
CíU : 4
ICV.EUA 6
ERC 2
PP: 2

As de Oros

Anònim ha dit...

La meva:

PSC- 9
CiU-4
IC/EUA-4
PP-2
ERC-2

llastima del J.Mª Glez, que s'ha donat a coneixer tard!

Un record pels ferits d'ahir, desitjo que es recuperin.

Pep i Joana

Anònim ha dit...

Apuesto que puede surgir una alternativa al "reinado" de Cesar.

PSC 8 Convergencia 5 IC 4 PPopular 2 Esquerra 2


Era de los que no pensaba votar, pero visto y oido el que ha pasado estos ultimos dias he cambiado de opinión

Anònim ha dit...

Vecinos ,todavia el actual alcalde Cesar Arrizabalaga no se ha dignado a llamar a los heridos ni a sus familias.
El no se molesta por esas cosas , en su lugar hace llamar al Carlos Guijarro.
¿Tan ocupado esta?
La categoria de una persona se mide siempre en los momentos dificiles ,ayer era un dia dificil, el escogió esconderse ,no presentarse donde hay que ir, se supone que es el Alcalde de todos, para lo bueno y lo malo, pues no., prefirió tomarse un par de cervezas y enviar a otro ( mira ayer delegó ,ya es casualidad)
Lo siento tener que decir esto: El accidente de estos vecinos ha puesto en evidencia la verdadera catadura moral y altura humana del que dice que nos representa a todos.

J.L.P

Anònim ha dit...

PSC 9
CIU 4
IC/EUA 4
ERC 2
PP 2

y si el pronóstico no me falla, para bien o para mal, todo seguira igual.

Anònim ha dit...

Bueno, como son las 23.07 horas aproximadamente, puedo aún hacer mi "porra", o no ?

PSC-PM 7
IC-V EuA 7
CiU 3
ERC 2
PP 2

Buena suerte y mi respeto para todos.

Anònim ha dit...

Felicitats Montcada Confidencial, estic d'acord amb la vostra reflexió.
Com molt bé es diu, sigui quin sigui el resultat val la pena seguir denunciant el que passa al nostre poble.
El que es vol fer a la Cerveceria es un atemptat als que tenim records inolvidables d'aquell lloc.
Quin malt gust penjar cartells al Cementiri Sr.Arrizabalaga

Guanyarà el de sempre ( 8 o 9) Maresma 5 , el nou Glez 4 , PP (2 o 3) Marta 2

Enric ( Montcada Centre)

Anònim ha dit...

Ya que se esta haciendo una especie de porra yo dire la mia;

PSC 12
CiU 4
ICV-EUiA 3
ERC 1
PP 1

Anònim ha dit...

Mi pronostico para el domingo:

Psc 11-12
Ciu 3
Icv 4
PP 1
Erc 1-2

Anònim ha dit...

PORRA:

Con que no suba ya me doy por ganador.La propaganda que ha colgadoindica dos cosas o tiene un miedo a perder enfermizo o le sobra lo que nos falta a muchos, dinero.

CESAR : 21 concejales
los demas 0. ( sino saca esto, ha pinchado en toda regla.

ES BROMA!!!


PSC=9 , CIU = 4 , IC = 3 , PP = 3 , ERC = 2

Eto'o

Anònim ha dit...

Apunteu aquest pronòstic:

PSC 10
IC-V EUiA 5
CiU 3
PP 2
ERC 1

Linx

Anònim ha dit...

mi porra:
psc-9
ciu-4 ó 5
ic-5 ó 6
erc-1
pp-1

amb 7 ó 8 a la opossició es poden fer moltes coses!

Anònim ha dit...

psc 9
icv-euia 4
ciu 4
pp 2
erc 2

Anònim ha dit...

Tenía decidido no ir a votar pero he cambiado de opinión.

PSC 9
ICV-EUiA 5
CiU 3
PP 2
ERC 2

Anònim ha dit...

La meva
PSC 7
CiU 4
IC/EUA 6-5
PP 2 - 3
ERC 2
Posaré una espelma a Sant Pancraci¡
a veure si ens treu aquest aire podrit.¡

El mestre Matheu

Anònim ha dit...

M'apunto a la que ha fet M.C.

PSC 9/10
CiU 4
IC/EUA 3/4
PP 2
ERC 2


N' hi haurà canvis radicals, el votant en general es mostra conservador i repeteix la mateixa opció amb petites fluctuacions.

Tant de bó m'equivoqui!

Anònim ha dit...

¿Influirá el tiempo atmosferico, lloverá o hará calor?
¿Una abstencion alta a quien favorece?

Vi a Cesar en el mercadillo del miercoles, le noté muy nervioso, hasta me saludo en poco tiempo dos veces.

Me gustaria que el resultado electoral corrigiese el actual reparto de fuerzas .
Bajar los humos es bueno para todos,enviar un aviso a quien nos ha gobernado con formas un pelin prepotentes seria el mejor remedio para curarle de esta enfermedad.
Repetirá PSC con unos 10 y los otros 2 se lo repartiran los otros.

A.Torres G.

Anònim ha dit...

Hay un factor que puede ser determinante para que cambie la actual correlación que forman el ayuntamiento. Si despierta el deseo de votar, es decir, si aumenta en Montcada, aunque sea pocos puntos, de participación con relación a otros lugares, nos indicará que el voto de calidad se impondrá en Montcada y dará al traste con las aspiraciones "triunfalistas" de aquel que ha empapelado en pueblo.

Kalikatres

Anònim ha dit...

Cada dia leo vuestros comentarios.

Conviene ir a votar , cada uno al que quiera, las urnas nos hablan muy claro.

Soy jubilado y hablo por mi experiencia , lo mejor es votar, a los que les da lo mismo les pido que despues no se quejen.

Que gane la seriedad y el buen hacer. Suerte a todos.

Esta nota la escribe mi nieto Jonatan de 13 años que os tiene metidos en favoritos.

J. Fernandez

Anònim ha dit...

Naci en Cómpeta ( Málaga), llevo en Montcada 42 años.
Siempre voto a las izquierdas, me enfado luego porqué me engañan, primero Campos cuando cambió de partido y ahora los socialistas que parecen capitalistas.
Votaré con la esperanza que los comunistas sean de verdad serios esta vez, este chico Gonzalez les va a dar un aire nuevo, eso espero.

Creo que sacaran 4 o 5 .

Manolo desde Valentine

Anònim ha dit...

Simpatizante socialista

Mi porra:

PSC = 10/11
CIU = 3/4
ICV-EUIA = 3/4
PP = 2
ERC = 2

Anònim ha dit...

Mañana decidiremos los próximos 4 años de gobierno municipal. Mañana hemos de ir a votar masivamante a pesar de la desconfinaza que la graa mayoría sentimos hacia el panorama político. Votar en blanco beneficiará a los partidos mayoriatarios, pero si queremos cambiar el panorama actual, hemos de ir a votar.

Anònim ha dit...

!OJO! con ERC, va a dar la sorpresa.

Todos estan que si el PSC , ICEUA ,CIU PP , nadie dice nada sobre la formacion de los independentistas.

Pueden tener un resultado mucho mejor de lo que se predice.
Estoy oyendo comentarios de muchos vecinos en tiendas y en la calle que comentan que les votaran, algunos los conozco y me consta que votaban a los socialistas y ahora estan enfadados.
No me extrañaria nada que recibiese muchos votos.

Luismi

Anònim ha dit...

Soc estudiant de periodisme UAB, us segueixó des de fa setmanes.

La meva porreta raonada:

Pujaran tots els partits en porcentatge de vots , excepte el PSC. L'any 2003 ( excepte ERC) CiU, IC i PP van tocar el terra electoral i el PSC el sostre, per tant, pitjor no pot ser pels primers i millor tampoc pel PSC

PSC 8-9
La resta 1 més a CiU i ERC i els altres 1 o 2 entre IC i PP

Pol

Anònim ha dit...

Per a l'estudiant periodisme:
Penso igual , el resultat final serà aproximadament el que pronostiques, ara bé, pot variar si:

PSC = 8 o 9 si la participació supera el 55%, tot el que sigui per sota del 53% beneficiarà als socialistas amb 9-10 regidors.

Anònim ha dit...

Creo que todo el mundo esta de acuerdo con el principio que dice que la abstención perjudica a todas las formaciones en general.
Si la participación es del 50-51% , la regla d'Hont siempre castiga menos al partido mayoritario. En Montcada el PSC obtuvo el año 2003 (7500 v.) el mas cercano CiU ( 1950 v.), salvo sorpresa morrocotuda que toda la abstención fuese ( muy dificil) de antiguos votantes socialistas, el PSC de Cesar Arrizabalaga podria volver a repetir la mayoria absoluta con bastante probabilidad.

Mi familia , somos 5, queremos un cambio, por eso votaremos mañana.
A lo mejor ayudamos voto a voto a que se gobierne mejor.

Familia Ruiz.

Anònim ha dit...

LOS SOCIALISTAS NO HAN DADO A CONOCER SUS ENCUESTRAS, QUE LAS TIENEN, NO LO DUDEIS!.
HAY TOMATE, NO LAS TIENEN TODAS, HABRÁ SORPRESAS.
SE DICE QUE EN MONTCADA HABRÁ UN BUEN BAJON DEL PSC.
PREPARAR EL CACA AMIGOS, TGENDREMOS SORPRESAS, AQUELLAS QUE HABRÁ QUE BRINDAR.

KALIKATRES

Unknown ha dit...

LA MIA

Participación 48%
Votos en Blanco- 450/500
PSC- 7/8
ICV.EUA – 4
CIU- 4
ERC – 3/4
PP – 2

Por encima de todo, gane quien gane, que a partir del lunes, tengan en cuenta que seguirán teniendo al pueblo exigiendo que se les escuche, que se acabe el golpe de estado de estos últimos cuatro años, que se acabe el caciquismo y la prepotencia.
Sobre todo que sean honestos, sinceros, Que dialoguen y no manipulen al pueblo.

Anònim ha dit...

Partido cesarista 7
CUI 4
ICV-EUA 6
ERC 2
PP 2

Este será el resultado socioslistos,jejejejejeje.

Anònim ha dit...

¿Sera un mal fario?

Por primera vez en 36 años la Fiesta del Rocio que se celebra en Mas Duran no cuenta con la presencia de caballos . la causa es un virus que ha obligado a la Conselleria de Agricultura a prohibir su presencia .

Algunos representantes politicoslocales han hecho acto de presencia al largo del dia.

Se confirma que la aparicion de este virus ( rinopneumonitis)se detectó en Llinars a principios de semana y por lo tanto negamos el rumor que insinuaba que se debia a la presencia de Cesar Arrizabalaga en la Feria.
Esto ultimo ES BROMA !!!

Pero ya saben lo que dicen los gallegos .... haberlas hailas ..
¿ Será un mal presagio para el Ilustrisimo?

Anònim ha dit...

Votaré convençut, votaré amb orgull.

No oblido lo del Cementiri. Ha sigut una manca de respecte que no li perdono.

rumiat i concient del que faig.

Jo a IC i la meva dona CiU.

X.J. Masrampinyo

CiU 6 -IC 5 -PSC 6 -PP 2 -ERC 2

Anònim ha dit...

Ahi va la nuestra,


PSC 7
Ic EuA 4
CIU 5
PP 3
ERC 2

Saludos desde Pla d.Coll

Anònim ha dit...

!HAY QUE VOTAR!



HI HA QUE VOTAR!

Anònim ha dit...

Fora de Montcada la prepotència i caciquisme imperant.

Anònim ha dit...

NO HABRÁ MAYORIAS ABSOLUTAS, LA ABTENCIÓN QUE SE EXPERIMENTA Y LOS VOTOS DE CALIDAD QUE SE ESTAN DEPOSITANDO INDICAN ESTO. HABRÁ SORPRESAS.
PINCHAZO DE LOS SOCIALISTAS A LA VISTAAAAAA......¡¡¡¡
FELIX MAGO 2

Anònim ha dit...

Aquel o aquella que dijo que Montcada confidencial habia hecho una psuencuesta, le digo:

Hágase mirar por el oculista su vista, la tiene fastidiada.
Estaria bien que rectificase sus afirmaciones.

Kalikatres

Anònim ha dit...

el pronóstico no me falló, di en la diana, y, para bien o para mal, todo seguirá igual.
que pena, si lo hubiera apostado en una primitiva....