7 de febr. 2008

CRISI EN EL C.D. MONTCADA

(Foto i text : Montcadaradio.com)


Dos regidors de l'Ajuntament entren a la Junta Gestora del CD Montcada

L’Ajuntament no està disposat a deixar sol al CD Montcada en la seva delicada situació econòmica. Dos regidors, el d’Esports, el socialista Juan Parra, i el president de l’Àrea Econòmica, el convergent Joan Maresma, han entrat a la Junta Gestora que es va constituir ahir a la tarda durant l’Assemblea de socis que es va celebrar a l’Estadi Municipal de la Ferreria. Aquesta Gestora, formada per quatre socis més, tres dels quals ja estaven en la Junta Directiva que va dimitir la passada setmana, portarà la direcció del club de forma provisional fins a les seves eleccions. El seu president és Modesto Sanchís ‘Tato’ i té com a vice-president a Manuel Quintanar. Els vocals, a més dels dos regidors del Consistori, són Rodrigo Caballo i Joaquín Simó.A l’Assemblea de socis, que va aprovar l’entrada de Parra i Maresma a la Gestora, també es va formar una Junta Electoral, amb tres socis més. El president de la Junta va llegir un manifest, signat per tota la plantilla del CD Montcada, en el que els jugadors expressen el seu compromís en l’aspecte esportiu i la seva confiança en que l’entorn pugui solucionar els greus problemes econòmics que pateix el club. El regidor d’Esports, Juan Parra, que va estar present a l’Assemblea i es va dirigir a tots els socis per donar un missatge de tranquil·litat, explica que l'Ajuntament no ha dubtat ni un moment en implicar-se activament en la constitució de la Gestora.Per la seva part, el president de la Junta Gestora, Modesto Sanchís, ‘Tato’, que ja treballava al club amb el grup que encapçalava Gonzalo Frasnedo, valora molt positivament la importància del suport de l’Ajuntament en aquest període de transició fins a la celebració de les eleccions. A l’Assemblea es van posar a disposició dels socis les comptes actualitzades fins a la sortida de l’anterior Directiva, i es va constatar que s’hauran de fer retalls per poder pagar a la plantilla el que resta de temporada. Del 19 al 25 de febrer, el socis que vulguin podran presentar les seves candidatures per optar a dirigir el club. Si només es presenta un candidat, la proclamació del nou president es faria el 29 d’aquest mes. Si hi ha més d’una candidatura, es celebraria una campanya electoral entre el 29 de febrer i el 10 de març. Les eleccions es farien el dimecres 12 de març.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nota: La crisi del CD Montcada era una crisi anunciada, tothom amb veu baixa ja feia temps que anunciaven el que ha passat. L’anterior president Sr. Antoni Alcalà s’ha cansat de posar diners de la seva butxaca, s’ha cansat de promeses que no és compleixen. El que passa a Montcada no és molt diferent a com es troben altres equips del nostre entorn, tots tenen el mateix problema: com poder quadrar el pressupost i mantenir un equip competitiu.

Ara l’Ajuntament (no oblidem que és l'avalista d’un important crèdit) ha de tutelar aquest impàs fins que es facin eleccions. El moment és delicat ja que el dèficit acumulat és important.

Comença ha ser hora de posar els peus a terra, som el que som, somiar estar molt bé però quan et despertis et trobes amb una realitat que has d’afrontar. Estirar més el braç que la màniga sempre dóna mal resultat. Dos més dos fan quatre, mai sis.

A Montcada hi ha exemples que s’haurien de tenir sempre presents, dos són dignes de destacar: El basquet (El Valentine), ha renunciat a pujar de categoria quan ha comprovat que econòmicament no era sostenible fer el salt endavant que per mèrits esportius havien conquerit, aquest pragmatisme ha salvat el club d’enfonsar-se per sempre més. Per altra banda tots tenim present encara, allò que va passar amb l'handbol femení quan va pujar a la màxima categoria, la bogeria que va seguir els va portar perquè, pràcticament, hagi desaparegut del mapa.

3 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Això dels diners no es tant important, cal adreçar aquest assumpte a aquell "sponsor" que ja està donant generosament diners al Club, ara cal fer la vista grosa i que puji (construexi) un parell més de plantes allà on calgui. I tot arreglat per dues temporades més.
A què sí¡
Moraleja
"No hay nadie que de dinero sin pensar en aumentar su patrimonio"
anónimo

Panxo

Anònim ha dit...

Tienes razón Panxo

Sólo con la generosa concesión que nuestro insigne Alcalde se encargó de facilitar al de los rascacielos, preocupandose personalmente de aumentarle todavía mas el techo edificable del futuro centre de serveis del Pla d'en Coll, hay dinero para financiar no un club sino cuarenta, para dar miles de paseos en Yate, para salir a pescar a altamar etc, etc, etc, me coges amigo Panxo.

Anònim ha dit...

El C.D Montcada va como el ayuntamieto si eres hijo de o sobrino de puedes estar donde quieras asi van las cosas en los dos sitios si se cojiera a la gente que vale y no a los que se recomiendan puede que funcionase mejor en juego y en direccion.