1 de febr. 2008

RESSÓ EN ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ....


(Foto Montcadaradio.com), on ja és visible la presència dels edils .
Montcada Ràdio s'ha fet ressó de la mani d'ahir en els seus butlletins informatius al llarg del dia. Recomanem que visiteu la seva web montcadaradio.com ja que recull una bona part dels comentaris d' ahir i els que s'han fet avui.
El mitjà de comunicació local és un dels exemples del seguiment que han fet els diversos mitjans de comunicació, destaquem de moment: El Periodico ( hi dedica una plana) , El Punt, La Vanguardia ( ahir una plana) , El Pais ( fa dies també va fer un reportatge), poc o molt també cal citar als diaris "gratuïts" com "A Fons Vallès" , que fa dies que segueix la notícia, la llista, a manca de confirmació, ( que s'ha afegirà) serà més llarga. Les televisions han dedicat també uns minuts a la protesta: TVE va enviar un equip fent el seguiment, així com TV3 que en el seu informatiu estrella " La nit al dia" se'n va fer ressó, aquest mitjà ha confirmat a la Plataforma que prepara un especial dedicat a Montcada. Diversos mitjans "electrònics" com Vilaweb, E-noticies, ACN també segueixen la notícia i altres webs del mon mediambiental. El senador per Catalunya Joan Josep Nuet ha fet públic en la pàgina d'EUiA http://www.euiamontcada.com/ també el seu rebuig. En el mon de les ràdios, practicament tots han dit quelcom , algunes fa dies que fan el seguiment: Catalunya Ràdio, COM ràdio, RNE, punto ràdio, Catalunya informació, R-5 , etc, etc.
------------------------------------------
en el blog de la Plataforma Anti.incineració : http://mirairenet.blogspot.com/ es pot veure els videos de la Mani d'ahir i també l'intervenció en el programa de TVE "España en directo"

1 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Avui, a Montcada Ràdio, he escoltat les notícies i la intervenció de l’alcalde per explicar la seva presència m’ha deixat, com diu el president Montilla “cabòirat”, doncs, l’alcalde ha estat al carrer per uniren-se als manifestants com ciutadà i veí. És a dir, que no ha manifestat expressament que ho feia també com alcalde, aquesta ambigüitat vostè ha volgut vestir-la en un atac a la defensiva, “no estava molt d’acord amb l’alarma que havia generat la crida d’aquesta manifestació”. Sembla, almenys a mi em va copsar, que el nostre alcalde, el de tots, té una doble personalitat, com “Carlos Jesús” que amb un “fiuu..fiuu.” es presenta com a Micael de Ganímides i, amb una altra “fiuu...fiuu..” retorna a una i anterior personalitat.

Tant li costa pronunciar-se en favor dels veïns, quina por té, és que potser ja s’ha compromès amb la Generalitat, sense preguntar abans a ningú, com ho va fer quan va vendre la instal.lació a Montcada de l’Ecoparc 2, crec que ho va portar al seu grup com un projecte tancat i acceptat per vostè.

És la segona vegada que una Plataforma l’agafa amb el pas canviat, se’n va cinc dies a Singapur, a no sé que fer, i ho troba tot remenant, descontrolat i fora de lloc. Doncs, no viatgi, coí¡ o bé posi un equip d’autòmatats, connectats a la xarxa informàtica per poder-los dirigir des d’allà on es trobi, via internet.

Ahir, el vaig veure a la mani, i vaig veure un rostre prou eloqüent per adonar-me que estava passant un mal tràngol, això es diu: la soledat de poder, vostè ahir estava ben sol.... crec que s’hauria de mirar.

Roura