19 de febr. 2008

INFORMACIÓ ACTES PLATAFORMA ANTI-INCINERACIÓ

LA PLATAFORMA ANTI-INCINERACIÓ, INFORMA:

Properament es repartirà per a tot Montcada una nota informativa que resumeix els motius i raons que ens porten a dir : MONTCADA DIU NO A LA INCINERACIÓ.

La Plataforma continua la seva campanya informativa. Les xerrades ja realitzades, són: barri de la Ribera, Montcada Centre, Can Sant Joan i Can Cuyas així com diverses entitats associatives; continuarem el 3 de març a les 19 h. amb la propera que s’està preparant a Terra Nosta-Zona 21 ( lloc : Casino de Terra Nostra) per seguir després a Masrampinyo, les dates s’ anunciaran pròximament.

Continua també les xerrades en els col·legis de Montcada. A les fetes en l’Institut Montserrat Miró, La Salle, Col·legi El Viver, seguiran altres als diferents instituts o col·legis que resten pendents. Podem anunciar que el Col·legi El Viver, els alumnes faran un treball específic sobre el tema.

Per altra banda, podem confirmar que en el dia d’avui (19/2) ja sobrepassem les 5000 firmes recollides, aquesta tasca continuarà encara unes setmanes més, de moment hi ha una taula de recollida diària en el carrer Major, així com també és continuarà recollint firmes en els dies de Mercat (dimarts a Can Sant Joan i dimecres a Montcada Centre). El divendres hi ha previst fer recollida en El PUNT (Mercadona). Estem organitzant també uns grups de persones que faran la mateixa tasca de recollida ,en aquest cas, fent el porta a porta.

Podem avançar que la Plataforma de Montcada assistirà a la Manifestació que està prevista el proper dia 26/2 a Sant Feliu de Llobregat, la mateixa començarà a les 19 h. a la Plaça Dot i finalitzarà a les 20 h. davant l’Ajuntament sota el lema: NO A LA INCINERACIÓ DE RESIDUS EN LA CIMENTERA. És previst que assisteixin diferents representacions d’altres poblacions que es troben sota la mateixa amenaça que nosaltres. La Plataforma convida a tothom que pugui a fer-ne acte de presència, ja que la seva lluita és la nostra.

Amb motiu de l’assistència a la manifestació del dia 26 queda ajornada la reunió que era prevista aquell mateix dia del Secretariat Permanent que és reuneix en els locals del CEAV c/ Bateria de Can Sant Joan.

Per a tenir més informació es pot entrar: http://mirairenet.blogspot.com/ on hi ha penjat un vídeo musical que us recomanem .

.. la lluita continua.... seguirem informant.

PLATAFORMA ANTI-INCINERACIÓ DE MONTCADA I REIXAC

1 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Els joves tenim molt a aprendre dels grans encara!! Fins ara havia cregut que la convicció, el compromís, la lluita, la solidaritat... eren valors que es diluïen amb l'edat.

Vui mostrar públicament la meva admiració cap als integrants de la Plataforma. Per un costat trobo molt entranyable la dedicació de tots ells en pro de tots els veïns i veïnes de Montcada i Reixac; els acusen de ser els de sempre. Els de sempre són els que estan evitant que estiguem molt pitjor del que estem. Els de sempre són els imprescindibles.
Per un altre costat m'estan mostrant una metodologia de treball perseverant com poques: El porta a porta, arribar a tots els barris, escoles, instituts, comerciants, entitats.

Tota aquesta feina no servirà de res si els ciutadans arribats el moment no donem el cop de puny a la taula i diem prou. Hem de fer veure als nostres polítics que no permetrem que juguin amb la nostra salut ni que ens tractin com a simples votants!

L'Asland mata, el nostre Alcalde ho permet!