27 de març 2007

REUNIÓ DE L'AA.VV DE CAN SANT JOAN I L'AJUNTAMENT

Notícies des del barri de Can Sant Joan

Ahir, després d’un estira i afluixa, es van reunir Ajuntament i l’Associació de veïns de Can Sant Joan. Per fi les reivindicacions dels veïns, van ser escoltades. Les dues parts han decidit continuar negociant en els propers dies.
Un dels acords, ha estat la creació d'unes taules sectorials, per treballar i per fer el seguiment dels problemes que afecten a la barriada. La primera reunió de la comissió Social es farà el proper 10 d’abril, el dia següent la d’urbanisme i el 25 del mateix mes analitzaran de nou totes les propostes i accions a prendre.

Els representants dels veïns han decidit convocar una Assembla Informativa el proper dia 29 de març a les 19:00 hores al Col.legi El Viver.

Membres de l’associació de veïns han comentat que la reunió va ser franca i molt receptiva per part de l’Ajuntament, - no s'entén- van afegir aquests, com s’ha tardat tant temps per poder-nos reunir. De tota manera, aquests continuen pensant que atès l'experiència que dona els anys de lluita i de reivindicacions veïnals, caldrà comprovar amb fets, totes les bones intencions de l’ajuntament i que ahir van ser escoltades. Molts es preguntaven amb escepticisme: no serà tot degut, perquè ara venen eleccions i només es vol guanyar temps?, no es tornaran pas a enganyar?, cal gastar tants esforços, perquè, finalment, es dignin a escoltar-nos un dia?
Temps al temps...

6 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Donç jo afirmaria que es deu al fet de que proparament hi han eleccions.
Ah desconfieu, aquesta proposta de reunions sectorials que us han fet,vigileu que no intentin trencar la vostra unitat i el moviment veinal. Es mol propi i de l'estil del Cesar.
Ho ha fet en altres ocasions.

Anònim ha dit...

Pues yo aqui tb pienso que ahora, y tras varios años de no escuchar las reivindicaciones del barrio, a pocos días de las elecciones municipales, de golpe, le salga la "vena" dialogante, pues me da que es unna maniobra electoral, para ganar votos en el barrio..
Yo, como vecina del barrio, todas las promesas que quiera hacer, las haría que no sólo las colocara en el programa electoral, sino que las firmará ante notario, pq ya esta bien de la degradación que sufre Can Sant Joan...ya que con las "buenas intenciones"no creo que se nos quité la chatarreria, ni se incineren lodos en Lafarge, ni se haga el pla de barris de la montañeta...
Y por cierto, teneís a alguien x ahí, que se ha ido a la consistotio a decir que no esta de acuerdo con la manera de trabajar de la AAVV y algunas lindezas más...para más pistas de esa persona, su hijo trabaja en el ayuntamiento desde hace unos meses....
una vecina del barrio

Anònim ha dit...

CUIDADO

QUE VIENEN CON LA BURRA DE PARIS,SE ASFALTAN 4 CALLES Y ADIOS MUY BUENAS

ELECTORALISMO PURO Y DURO

Anònim ha dit...

¡¡¡¡ Veis en el fondo no son tan malos como se decía ¡¡¡¡
Es que vosotros no entendéis de política.
Eso si poneros mucha crema, por que después de las elecciones la gastareis por cajas.

Anònim ha dit...

hola amigos estoi leyendo el periodico del afon vayes y se dice que se va a montar dos mesas sectorial para trabajar conjuntamente pos tener cuidado que en el varrio de la rivera se monto la mesa civica y eso es para que cuando tengais quejas no la llebeis al ayuntamiento y les pongais la cara colorada y asi cargarse el movimiento vecinal en la rivera la mesa civica no cuenta para nada con la asociacion de vecinos ace las cosas como les da la ganay lugo todo lo que digan o agan la culpa sera de la asociacion de vecinos tener muncho cuidado con esto que ya no bolvereis a ablar nunca mas con el alcalde por que para eso a montado las dos mesas cuidado cuidado o sino tienpo al tiempo chao me boi a currar

(marfil)

Anònim ha dit...

Crec que al moviment veinal de la Ribera li queda corda encara, no us penseu que han acabat amb ells.