1 d’abr. 2007

ACTE DE PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATA A L'ALCALDIA, PER PART DEL PARTIT POPULAR DE MONTCADA



Presentació d'Eva García (PP) 31 de març 2007. 11.30 h.
Casa de la Vila


Acompanyat per Josep Piqué (President del Partit) Dolors Montserrat (Presidenta Provincial) i altres diputats. El Sr. Teodor García ha presentat l’acte passant el testimoni d'encapçalar la llista a Montcada a Eva García, de la qual ha destacat la seva preparació per ser en un futur, l’alcaldessa de Montcada.

Dolors Montserrat, en un breu parlament, ha destacat la tasca feta per Eva García en el Parlament de Catalunya i les iniciatives que presentava contínuament.

A continuació Josep Piqué (1) a pres la paraula, entre mig de flashs i càmeres de TV, ha començat dient que és un honor per ell, fer en aquest acte de “telonero “ . El PP , i a Montcada, no és una excepció, presentem sempre propostes concretes, no de cara a la galeria, idees clares que de veritat interessen a la gent i les ha contraposat a l'esperpent i desgavell que està sotmesa la política catalana. El seu verb senzill però contundent a calat en la Sala d’Actes de la Casa de la Vila, que es trobava plena de gom a gom, amb molt públic en peus, ha estat especialment dur amb els socialistes, però ha carregat molt fort amb el paper que està fent CiU , tant a Catalunya com a Montcada. Finalment ha lloat a la candidata local, destacant, la seva convicció i valors i que representa una altra forma de fer política.
Eva Garcia (candidata a l’Alcaldia) , emocionada, ha agraït la confiança que han dipositat en ella els companys de partit, ha recordat les iniciatives que ella ha desenvolupat en el darrer mandat, va destacar, concretament, l’Hospital Comarcal, que ara altres ( PSC) s’ho apropien únicament com seu. Ha destacat els eixos principals del seu programa, del qual destaca la creació d’una Regidoria d’Immigració, així com baixada d’impostos, retirada taxa escombraries, més i millors serveis i seguretat. Ha finalitzat l’acte, dient i reconeixen, que malgrat estar on estan, lluitarà per aconseguir que les coses canviïn, explicarà el seu programa a tothom, vol parlar només de problemes reals, hi ha sol.licitat l’ajuda dels simpatitzants per a fer arribar el seu missatge, la campanya serà, segons ella, modesta però efectiva.
El senzill acte ha finalitzat amb un refrigeri.

(1) L'anècdota, per inesperada, s’ha produït quan parlava Josep Piqué, ha aparegut en la sala Patxi López ( Secret. General Socialistes Bascos) que es deuria, és de suposar, confondre de lloc. La cara que han posat els assistents en veure’l, ha estat una sorpresa digna per destacar-la en aquest comentari, bajà¡ un d’aquells moments que calia tenir una oportuna màquina de retratar.

10 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Jo no estava convidat però vaig anar a veure al Piqué i em va agradar molt i també l'Eva García que va fer un discurs impecable i sense un sol paper !

Anònim ha dit...

La Sra. Eva García habla como Piqué, se nota que le ha enseñado él.

Anònim ha dit...

Les propostes que van presentar si governen em van convèncer, com a mínim, es poden portar a la pràctica no com les que presenta CiU...votaré PP !

Anònim ha dit...

Com a mínim tota la gent que va anar a l'acte de l'Eva García era de Montcada. A l'acte del PSC hi havia gent de tota la comarca perquè sinó el gran César no té prou gent !

Anònim ha dit...

Eva ponte las pilas y si en un pleno tienes que alzar la voz hazlo.
Y que no te de miedo nada, por que representas a los que te han votado pues ellos han callado para darte a ti su voz.
¡¡¡ no te juntes con el Pique ¡¡¡

Anònim ha dit...

Pues yo le recomiendo a la Eva que no alce la voz, no por mÁs gritar se dicen más cosas, mira la de ERC que solo sabe gritar y no dice nada ! Eva sigue así !

Anònim ha dit...

Encara que sigui del PP però m'encantaria que aquesta senyora García fos l'alcaldessa de Montcada

Anònim ha dit...

Espero que esta Señora García esté a la altura de Teodoro que estoy seguro de que sí ...

Anònim ha dit...

el cesar trae gente de fuera en sus actos públicos pero la eva, también.
Dios nos coja confesaos si el futuro de esta ciudad es esta señora y el de nuestro pais su partido.
El P.P. ahora se hacen llamar neocons (neo conservadores. Pero no nos engañan, se trata de un partido formado desde su inicio por ultras y empresarios que entran en la política para enriquecerse antes (algo q cada vez es menos exclusivo de ellos por desgracia, aunque ellos son mas expertos).
la mezcla de elegante y pijeria nunca me ha dado garantias de decencia.
Y ellos son los culpables de ello.

Anònim ha dit...

HAY QUE ARRIESGARSE, VOTAR A ESTA SRA. Y A ERC. En las municipales nada tiene que ver las siglas.
¡TENEMOS QUE QUITAR CONCEJALES AL PSC!