11 d’abr. 2007

NOTÍCIES DES DE CAN SANT JOAN

INFORMACIÓ SOBRE LES REUNIONS I ASSEMBLEES, ENTRE L’AJUNTAMENT I L’A.V. DE CAN SANT JOAN .

Per demà dia 12 d’abril està previst celebrar una Assemblea a les 19.30 hores en el Col·legi “El Viver” .

La reunió és de caràcter informatiu, per explicar als veïns la marxa de les reunions que estan realitzant amb l’Ajuntament.

Ahir, van fer la primera de les diferents que estan previstes. Per demà a les 11 h. és realitzarà la segona, pel proper dia 23/4 la tercera, i finalitzarà, el dia 25 d’abril amb una reunió en la qual es farà una valoració de tot el temari tractat durant aquests dies.

L’Associació de Veïns, creu que cal esperar a la finalització, per treure les conclusions i valoritzacions oportunes, així com per poder comprovar si les negociacions han donat el fruit desitjat.

La seva experiència els indica que cal ser prudents i més en aquest període pre electoral.

El que si podem afirmar, és que el dia 25 d’abril, després de l’ultima reunió de les que estan previstes amb l’Ajuntament, es convocarà a una Assemblea pel mateix dia, per fer balanç de la situació i plantejar el futur pla d’actuacions, del qual, avancem, l’enviament a cada un dels 1300 associats d’un full informatiu detallat, així com la valoració que farà l’AAVV, punt per punt, de tots aquells que han estat reivindicats a les diferents reunions.

0 COMENTARIS (clica i escriu els teus):