13 d’abr. 2007

LA CANDIDATURA D'EUíA de MONTCADA

CANDIDATURA D'EUíA (llegit al blog d'aquesta formació política: http://euiamontcada.blogspot.com/)

"Aquí teniu els 5 primers membres d'EUiA a la llista electoral de la coalició ICV-EUiA. EUiA disposarà dels llocs parells i ICV ocuparà els llocs senars. Els noms están disposats en ordre, del numero 2 al número 10 de la llista de la coalició.

ALBA DE LAMO OLLERO
36 anys.
Veïna de la Font Pudenta. Va ser regidora al 1999 per la coalició IC-EUiA. Es va integrar al Col·lectiu de Joves Comunistes l'any 1988, més tard va esdevenir membre del Partit dels Comunistes de Catalunya, l'any 1993 i es membre d'EUiA des de la seva fundació. Actualment és coordinadora local i membre de la direcció nacional d'EUiA. Treballa com administrativa a Montcada i Reixac.

OSCAR GIL SOTILLO
21 anys.
Veí del barri de Terra Nostra. És estudiant d'Enginyeria Informàtica a la UPC i treballa al sector de les telecomunicacions. Actiu als moviment associatiu jove de Montcada i Reixac, esdevé membre del Col·lectiu de Joves Comunistes i d'Alternativa Jove – Joves d'EUiA l'any 2001. Actualment es coordinador local i membre de la direcció comarcal d'Alternativa Jove – Joves d'EUiA.

SANDRA PUNTAS JAEN
25 anys
Veïna de Montcada Nova. Diplomada en Educació Social i estudiant d'un màster en cooperació internacional. Treballa com a tècnica de cooperació i solidaritat. És membre del Col·lectiu de Joves Comunistes i d'Alternativa Jove - Joves d'EUiA des de finals de 2001.

FRANCISCO CASTRO LLORIA
49 anys
Veí de Can Cuiàs molt actiu en el moviment associatiu i esportiu del barri. S'integra a la llista d'EUiA com a independent. El seu compromís amb els seus veïns i veïnes, i la seva manera de veure el barri i Montcada l'integren a l'espai polític d'EUiA. Treballa com a encarregat de voluminosos a Barcelona.

CARLOS CERA IZQUIERDO
24 anys
Veí de Can Cuiàs. Reconegut esportista del nostre poble, membre del Ripollet Unió Atlètica ha sigut becat com atleta d'èlit al Centre d'Alt Rendiment de Catalunya. Ha participat en europeus i mundials d'atletisme. Treballa com administrador de logística i és membre del Col·lectiu de Joves Comunistes i d'Alternativa Jove – Joves d'EUiA desde l'any 1999."

6 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Molt bé per EUA.
I els d'IC, s'han perdut?
A que esperan?

Anònim ha dit...

Respecte i agraïment a la gent disposada a portar endevant les seves idees polítiques.

El fet de presentar-vos amb una opció política, en mereix tot el respecte.


Salutacions i que tingue-ho sort.

J.Antoni Martínez
CpC

Anònim ha dit...

Salut EUiA.
Soc veina del barri Zona 21 de terra nostra i us animo a donar la vostre opinió o posició sobre la modif. del PGM de la Zona 21 de terra nostra.
En ella, la majoria de veins estem molt preocupats si no es prenen correccions importats en aquest Pla urbanistic... serà la ruina per molts veins i veines. Envio un missatge publicat a aquest blog i els convido a que llegeixin la carta de la sra. MIlagros (una veina molt respetable i una histórica del nostre barri sempre marginat).
Estem perden la ilusió en la politica. No es just el psc.

¿En que se ha convertido nuestro barrio?
En UN PARAISO PARA LAS INMOBILIARIAS y LA RUINA PARA LOS VECINOS QUE SÓLO QUEREMOS VIVIR EN PAZ EN NUESTRO BARRIO.Así de claro!.
¿QUIEREN ECHARNOS DE NUESTRO BARRIO?, Pues, NO LO VAN A CONSEGUIR.
ALGUNOS PODEMOS ACEPTAR PAGAR GASTOS URBANÍSTICOS pero,
NUNCA unos gastos de REPARCELACIÓN que PUDIERON EVITAR estos "individuos". Ellos CREARON Y MINTIERON CON ESTE PROYECTO VERGONZOSO.
HAY QUE CORREGIR ALGUNAS INJUSTICIAS DE ESTE JODIDO PROYECTO Y NO PAGAR NI EJECUTAR UNAS EXPROPIACIONES "DRAMÁTICAS" QUE SE PUDIERON EVITAR SI NO HUBIERAN DIVIDIDO NUESTRO BARRIO A LA CONVENIENCIA DE ESTAS INMOBILIARIAS Y PERSONAJES INFLUYENTES.
Se ha perdido algo mas que sensibilidad social. Algunos han perdido la verguenza y criminalizan a todos los que se salen de la "senda del negocio inmobiliario".
Un ejemplo descarado de lo que van a hacer con nuestro barrio está en un ánuncio de la vanguardia. Veanlo. Vean la foto de nuestro barrio y vean como arrasan con todo. Nuestra zona 21, los pinos del Pinar,...etc. El negocio puro y duro nos va a golpear a casi todos (además de exigirnos mas de 10 mill de pts por familia modesta para pagar expropiaciones innecesarias, ya que se debió dividir el barrio con un Plan evitando expropiaciones, ya que habia zona verde de sobra para no expropiar a nadie (pregunten a cualquier arquitecto urbanístico sobre la zona 21 y preguntele si era necesario expropiar sin dividir el barrio en 5 unidades de actuación ,incluso, sin afectar al negocio del pinar).
http://wwwd.lavanguardiainmobiliaria.es/lvi/Publica?COMPID=51310882830&ID_PAGINA=5008&ID_FORMATO=500&PARTICION=500
Gracias por la atención y les animo a ser escuchados.

Anònim ha dit...

Y los de ICV donde estan? no dicen nada? a que se dedican? van de estrellas? o es que, entre ellos no se ponen de acuerdo, el Sr. Sanchez, el presidente Sr. Chics que no es ni de Montcada o el Sr. Lopez Pi de Cerdanyola, que no se hablan entre ellos. asi no se va a ninguna parte.
IR VOSOTROS SOLOS, NO LES HAGAIS EL TRABAJO. LOS CONCEJALES QUE SAQUEIS SERAN VUESTROS Y LOS TRABAJAREIS VOSOTROS.
Si vais solos tendreis mas votos.pensarlo bien.

Antonio Fernandez (Terra Nostra)

Anònim ha dit...

I quines son les perspectives electorals de ICV-EUIA? Perque si son 3 regidors serien 2 d'IC i 1 d'EUiA no?

Anònim ha dit...

Sense ànims de convertir aquest blog en un foro per EUIA, m'agradaria respondre a la companya de terra nostra a una pregunta directa que ella ens fa.
Com ja vam expresar a la reunió amb l'associació de veïns de la Zona 21, no compartim haver dividit la zona en 5 unitats d'actuació diferenciades i que es podien haver buscat alternatives que minimitzesin la quantia a pagar pels veins i veines per les expropiacions. El tema és complexe i estens i la convido a traslladar-nos qualsevol opinió a euiamontcada@gmail.com o a través del nostre blog euiamontcada.blogspot.com
salut
alba de lamo