19 d’abr. 2007

ACTE PER REIVINDICAR L'ANTIGA CERVESERIA DEL CARRER MONTIU


LA CERVESERIA

L’Associació de Veïns de Montcada Centre prepara un acte lúdic reivindicatiu pel proper dia 6 de maig a les 11 hores. Sota el lema “Salvem l'espai de la cerveseria" i que està situat al carrer Montiu on està previst l’inici d’una manifestació, que marxarà fins a la Plaça de l’Església, on es llegirà un manifest. També volen celebrar en aquest lloc una sèrie d'activitats lúdiques.

L’Associació està treballant el programa d’actes que penjaran propperament en botigues i comerços de Montcada.

Recordem que aquesta AAVV va lliurar a l’Ajuntament més de 2000 signatures per sol.licitar que aquest lloc sigui destinat com a zona d'equipaments (zona arbrada) i no pas que aquesta parcel.la verda es converteixi en un bloc de pisos. Els components de la junta d'aquesta entitat, no perden l’esperança de què tot és possible i confien, amb la resposta i recolzament del poble de Montcada, per aconseguir, finalment, que els nostres governants locals canviïn d’opinió, i tirin enrera aquest projecte immobiliari.

L’Ajuntament de moment, sembla que no està massa disposat per ajudar-los en aquesta iniciativa lúdica i reivindicativa, atès que no han volgut facilitar les demandes veïnals, és a dir, poder disposar d’una tarima, megafonia, etc., necessari per poder desenvolupar aquest acte de ciutadania.

… seguirem informant.

(foto: arxiu Montcada Confidencial)


8 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Maresma promet treballar per recuperar aquest espai. Cesar mut, senyal que no farà res, de la resta de candidats no tenim opinions clares envers la Cerceveria.

Salvem La Cerveceria!

Ferran.

Anònim ha dit...

Moltes reivindicacions es podrien evitar si, abans, s'informés adecuadament als ciutadans del municipi. Però no. Primer aprovan actuacions urbanístiques d'esquenes als veins i després, quan s'ha fet la barbaritat urbanística, el govern local respon que ja s'ha aprobat tot i que no es pot fer res.
Aquesta forma urbanística d'actuar es molt indecent i l'estem patin al municipi: la cerveceria i, en altre ordre de coses, les Modif. urbanístiques escandaloses de Can Pomada o Terra nostra zona 21.

Caminante ha dit...

No conocía el problema de la cervecería. Que pena, tengo buenos recuerdos de crío y de adolescente. Me pasaré por el acto a ver que tal.

¿Existe la AAVV de Montcada Centro? Dónde está?

Salud!

Anònim ha dit...

Ya no nos queda nada en Montcada, "estos" se lo han vendido todo, incluído Maresma que es hijo de Montcada.
Arrizabalaga se irá a Euskadi, a Deva, y qué nos va a dejar ??

Yo estaré en este acto. He nacido, vivo, y si nadie lo impide moriré en Montcada, y me fastidia perder el Club de Aismalibar, la torre Bombita, La cervecería, etc.....

Maresma, Sánchez, sois hijos de Montcada, por qué callais ???

Anònim ha dit...

No a la pérdida del patrimonio local , a pesar que ya se ha perdido demasiado en los últimos 30 años.

Habrá que recuperar la memoria patrimonial , habrá que hacer un censo de lo que se ha hecho desaparecer, de quienes han estado
los artifices de que esto sucediera,etc.

NDM

Anònim ha dit...

Hauríem de pensar senyors per què fins el moment no han fet res i sembla que l'espai estigui abandonat. Si no m'equivoco l'adjudicació d'aquest espai ja estava fet (pisos i més pisos) Evidentment fins que no passi el 27 de maig, tranquils senyors, que a la cervesseria no faran res. Això sí, si torna a sortir PSC, d'espai verd ja ens podem oblidar!!

Anònim ha dit...

Maresma, sanchez...lacayos del caiser, comiendo las migajas que les da!

Que promenten que?? jajajajaja!!!

Si si, ya vereis los pactos ya...

Anònim ha dit...

Mentre ens preocupem de la cerveseria, la piqueta no para. Ja estan enderocant una casa a la cerretera Vella que està(va) al catàlet d'edificis protegits.

Amb tal d'entrar diners per llicències, l'Ajuntament no es mira el catàleg. És una vertadera ll'astima, ja ni ho som a temps.