13 d’abr. 2007

EL PERI DE LA MUNTANYETA DE CAN SANT JOAN

Recordatori al Sr. Alcalde.

Quan es fan declaracions en el sentit de què per fi l’històric, etern i mai resolt problema de la Muntanyeta de Can Sant Joan pot entrar en la solució definitiva, cal ser conseqüent amb les mateixes. (Recordem que l’any 1999 el PSC va anunciar que tenia solucions, cal veure una informació d’aquest blog del 22 de gener, sota el títol PERI de Can Sant Joan)

El Sr. César Arrizabalaga en unes declaracions fetes a Montcada Radio i després recollides en La Veu nº 294 del mes Gener 2007 en la seva pagina nº 7, deia el següent:

“ L’Ajuntament presentarà el Projecte de Millora Urbanística, Social i Econòmica de la Muntanyesa de Can Sant Joan a la 4ª Convocatòria de la Llei de Barris al Departament de Política Territorial de la Generalitat, volem que la Generalitat ens ajudi com ha fet amb La Ribera”

La Generalitat oficialment va fer la Convocatòria el 19 de gener 2007 (cal veure DOGC d’aquella data) , convocatòria que finalitzarà el proper 20 d’Abril 2007.

Ens agradaria i molt equivocar-nos, amb molt de gust rectificaríem, però ens sembla que estem davant d'unes altres declaracions fetes molt alegrament per a quedar bé, per tapar boques momentàniament.

Montcada Confidencial, pel que sap, l’Ajuntament de Montcada i Reixac, no ha presentat cap Projecte a la Llei de Barris fins el dia d’avui al Departament de Política Territorial i el termini per sol.licitar els ajuts finalitza d’aquí a 7 dies.

Si durant els pocs dies que falten, l’Ajuntament no presenta el projecte, caldrà demanar explicacions, del perquè i perquè. Si la sol·licitud d'ajuda per l'any 2007 s'ha deixat passar, ara se’ns dirà que serà per l'any 2008? o bé farant un estudi sociològic de la zona, etc? o serà pel 2009?

Si es diu una cosa i no es compleix, el mínim que hauria de fer l’Alcalde, seria explicar-lo públicament, doncs, no fer-ho, seria una manca de respecte al poble de Montcada i, una vegada més, una nova promesa sense complir, que anirà a enfortir i donar la raó a tots aquells que manifesten i diuen allò de: ”no crec amb les promeses dels polítics”

Sr. Alcalde, Porta vuit anys en el càrrec, vostè deia i diu que té solucions per aquesta zona, si és així, perquè no s’ha solucionat encara? I sí pels motius que sigui, vostè, que coneix bé el problema, veu que la solució no és factible, perquè no es diu la veritat?

De veritat, existeix avui, un projecte fet per l'Ajuntament?. El problema de la Muntanyeta requereix per la seva adequació una quantitat de diners molt elevada de milions d'euros, fer una altra cosa en un pegot.

Ens agradaria equivocar-nos, però…..?

10 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Aquest batlle no té solucions per PERI de Can Sant Joan , ni pel PERI de la Font Pudenta, per una raó essencial: Aquests planejaments no son rentable pels promotors inmobiliaris , ni per empreses constructores que donen diners per les campanyes electorals.
L'ayuntament i més concretament la regiduria d'urbanisme no han fet bé el seu treball. Molts diners per pagar nómines, i molts diners per publicitat però cap resutat. Els regidors d'urbanisme tenén que asumi les seves responsabilitats polítiques per aquest fracás.
Diu Reflexió

Anònim ha dit...

La regidoria d'urbanisme a Montcada la porta Cesar Arrizabalaga, desde fa 10 anys com a minim.
El Sr. Romo va ser durant anys regidor responsable de la materia, formalment era ell, peró les decissions i l'estrategia a seguir les marcava l'actual Alcalde.
Tot el que s'ha fet, bo i dolent, es responsabilitat dels regidors i en ultima instancia del Cesar, peró en urbanisme la responsabilitat a Montcada es unica i exclusivament de Cesar Arrizabalaga.
Els PERIS no donan vots i si malt de cap , dificilment s'afronten pel responsables politics.
El de Can Sant Joan es un bon exemple del que dic.

Marc Arenas.

Anònim ha dit...

Los PERIS, como el barrio del Barrio de la Ribera (Valentine), no los controla el Ayuntamiento, sino que es el Departament de Politica Territorial de la Generalitat, y pagan por factura presentada. No paga el Ayuntamiento.

Esta es la pequeña diferencia.

La Generalitat, audita y controla.

El Ayuntamiento, no lo sé.


Qué dicen los estatutos de la empresa Montcada Optima ? Entren en la página www.montcada.cat, y por favor leánlos. Y entenderan el comentario que hago a continuación.

Quién es la regidora de Habitatge de Montcada i Reixac ? La esposa del Sr. Alcalde.

Esto es un chollo, yo (Cesar Arrizabalaga) controlo el Urbanismo (Zona 21, etc...) y tú, esposa mía (Fina Manzano) controlas y vendes l'habitatge (los pisos).

Brubaker

Anònim ha dit...

El Ayuntamiento en los P.E.R.I. ( Planes Especiales Reforma Interior) tiene mucho que decir y hacer.
La Direccion General de Urbanismo suele aprobar la mayoria de expedientes si los planteamientos se adaptan a la legalidad. Otra cosa el la financiación de los mismos , esto ya depende de la voluntad politica de ponerlo en marcha.
Montcada, hay que reconocer , es dificil de gestionar y solucionar en poco tiempo la multitud de problematicas heredadas de otros tiempos , no es nada sencillo.
Pero planificando y con decidida voluntad de afrontar la solucion se podria mejorar mucho, no como ahora que la "dificultad" se deja siempre para el que venga detras mio.
Eso si, si hay una inmobiliaria que ve claro hacer negocio en la zona, hay que ver entonces lo rapido que se va ¿ Porque?

Anònim ha dit...

El de Can Sant Joan hauran de buscar una HERCESA i el PERI es posarà en marxa. Aixó es segur, peró aneu en compte que el Pla no el faci Cesar.

Anònim ha dit...

La ideología socialista se basa en equiparar a los más pobres con los más ricos, es decir, los pobres que no sean tan pobres y los ricos no sean tan ricos, entonces por qué están como buitres en la Z-21 y la montanyeta de Bifurcació está abandonada.
¡VAYA SOCIALISMO DE MIERDA!

Anònim ha dit...

vaya, vaya, que ahora el alcalde es también un poco mentirosillo..pues nada que hable con su amigo Alcaraz y se cargue ya lo poco que queda de Can Sant Joan, ya no le ira de un barrio por destrozar...y eso que esta en campaña, cuando no leo esté miedo me da la calamidades a las que va a llevar al pueblo.....
vaya cruz!!!
Sophia

Anònim ha dit...

El Sr. Cesar nos acostumbra a realizar promesas que después no cumple, y que por pureza democrática, debería dar una explicación del porque esa promesa o afirmación (en este caso mentira) y que en un país democrático si esta aclaración no fuera lo suficiente explicita o convincente se le haría dimitir.
Pero aquí parece que todo el mundo puede decir lo que le de la la gana, pues después no tiene ninguna consecuencia política ni moral.
¿Alguno se puede creer un programa electoral de una persona que miente mas que habla?

Anònim ha dit...

Vecinos:
¿Habeis pensado en regalarle dos pollos?
¿O tal vez mejor invitarle a cenar?
Para algunos esto funciona.

El estomago es a veces muy bueno para convencer. Una buena comida acostumbra a facilitar acuerdos.
Aunque para solucionar el problema de La Montanyeta haria falta algo más que 2 pollos, tal vez un corral entero.


Suerte vecinos.

Anònim ha dit...

¿Por qué no arreglais la montanyeta que da pena?...Será porque los constructores de esa zona no la valoran tanto?