5 d’abr. 2007


AVÍS ALS INTERNAUTES


L’administrador, els redactors i els col.laboradors de Montcada Confidencial ens anem uns dies de vacances, a canviar d’aires, que no és el mateix que prendre “aire fresco”.
Tornarem després del dilluns de Pasqua, ens prenem uns dies de festa, és bo, cal descansar, reflexionar i carregar les piles.

Si voleu, podeu continuar enviant els vostres correus i els comentaris que creieu adients, mirarem de penjar-los, si és possible, un cop al dia.

Ens queden moltes coses en el tinter per comentar-vos, algunes per manca de temps, altres, perquè és necessari confirmar les dades i les fonts d’informació, o bé altres que convé esperar, per conèixer públicament la majoria dels programes electorals que estem segurs, que aviat sortiran per part de les diverses formacions polítiques. Sense oblidar de fer el seguiment de la pre-campanya i el dia a dia dels molts conflictes que hi ha oberts al nostre poble, com: Zona 21 , la cerveseria del carrer Montiu (se’n tornarà a parlar, i força) , el Mercat Municipal, el Patrimoni, les reclamacions veïnals, l’Asland, la plataforma “Soterrament Total” (sembla que, per diversos motius que explicarem, la cosa no acaba d’arrancar al ritme que caldria) , etc, etc.

Us podem anunciar que estem treballant sobre dos casos que considerem importants i que l’opinió publica cal que les conegui, és tracta d’uns fets que a primera vista poden semblar anecdòtics i que, per nosaltres, demostren un estil de fer política i una forma d’actuar denunciables.

Salut per a tothom.

L'equip de Montcada Confidencial

8 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Molt bé gent, jo també estic de vacances i puc des del portàtil connectar i veure el vostre blog, doncs, m'ho passo pipa¡
felicitats aquest blog cada vegada s'escampa més.
Jordi des de Puigcerdà.

Anònim ha dit...

Felicitats i descanseu que us tocarà aviat la feina. La cosa s'escalfa...¡ venen eleccions i cal donar canya¡
Manel des de Tortosa,

Anònim ha dit...

Ep tios¡ bones vacances
Enric

Anònim ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=A8HFoAHJs7g

Anònim ha dit...

Los vecinos indignados salen a la calle
a protestar el largo contrato de 100 años que ha firmado el sr Cesar por la cementera muy conocida en Montcada llamada ASLAND

http://www.youtube.com/watch?v=mE6sCIqKvCI

Anònim ha dit...

Bones Vacances, sius plau penjeu tots els escrits que us arrivin, fins i tot els que parlen del problema de l´EUIA amb el seu regidor al ajuntament actualment Sr. Carles Tabernero, gracies.
(jo he escrit mes d´un escrit amb aquest problema i el de la denuncia i no le heu penjat)

Tomas

Anònim ha dit...

Sr. Tomás, l'administrador li diu que no tenim res de vostè per penjar. Si vol, ens ho pot tornar a enviar. Ignorem de quins comentaris es tracta.
Atentament,
Montcada Confidencial

Anònim ha dit...

Anims amics del Confi.

Canya al mono!!!