13 d’abr. 2007

PER UN DEBAT PLURAL

Saludem la iniciativa d’ERC de Montcada, per acceptar allò que Montcada Confidencial havia suggerit: obrir un debat entre la ciutadania i els partits locals, sobre tots aquells temes d’interés municipal.

Felicitem, doncs, a ERC per aquesta voluntat de contestar-nos i fer-nos saber les seves propostes davant de les nostres preguntes. També volem fer extensible aquesta iniciativa a la resta de partits locals, perquè s’afegeixin en aquest fòrum de ciutadans i ciutadanes.

Montcada Confidencial ha posat en l’apartat “d’enllaços d’interès” una nova adreça, d'un nou blog, el d’ERC, que ja contesta a les preguntes que anem i anirem desgranant durant aquests dies i fins que finalitzi la campanya electoral.

Montcada Confidencial no té cap inconvenient de penjar i recomanar altres enllaços, d’altres partits, sempre i quan compleixin amb allò que els ciutadans i Montcada Confidencial volem, crear un debat obert i fomentar les opinions de tothom, especialment dels diferents partits que tenen intenció de presentar-se a les properes eleccions municipals. Volem saber els seus compromisos davant de les preguntes que la ciutadania i nosaltres anirem penjant.

Moltes gràcies

L’equip de Montcada Confidencial

4 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Crec que és una bon pas que ERC hagi recollit "el testic" de la proposta que M. Confidencial va llençat sobre la necessitat d'un debat. ERC tindrà els defectes que els hi vulguin, però demostren una cosa: dignitat i esforç d'una única persona que ha tingut el coratge d'enfrontar-se durant quatre anys a "un lleó" avui molt tocat i a prop de llençar la tovallola, la davallada electoral serà significativa. Ahir, Jordi Pujol, l'antic president de la Generalitat, feia un pronòstic molt negre sobre l'alta abstenció que a ben segur es produirà. Això unit a la fugida del vot socialista a: Can Sant Joan, Can Cuyàs, Zona 21, etc.etc. Farà cauré -per molta propaganda de disseny i de diners que a ben segur faran servir els sociates- que deixin de tenir la majoria absoluta i que una alternativa de govern pugui esdevindrà un nou panorama en aquest poble que necessita més que mai desempallegar-se de tants "lapes" promotors i immobiliaris. Jo, abans, he votat PSC, ara per primer cop canviaré a una altre opció. És l’única forma que desaparegui “aquest aire” que va entrar fresc i s’ha convertir, amb el poder local, “en uns auténtics frescos i....,” bé, no vull ser mal educat.
Charley

Anònim ha dit...

M'agradaria que aquest blog publiqués tots els actes que fan els partits i, altre tipus a'ctes, de debat, conferencies, etc.. que es fagin a nivell municipal.

Gracies

Anònim ha dit...

Mi confianza hacia erc viene por la decisión de elegir a la izquierda (aunque se pueda desgastar mas) que a la derecha (pudieron apoyar a CiU y conseguir el poder igualmente con mas influencia incluso y, no quisieron). Creo que solo por esto ya me hace pensar que son mucho mas de izquierdas que la mayoria de partidos que presumen de ello.
Animos, ànims i endavant.

Anònim ha dit...

Animo a plantejar debats i, si fos necesari, denunciar un estil i un fenómen urbanistic molt greu al nostre municipi i fácil de demostrar. Parlo de la aprovació de Modif. i Projectes urbanístics sense convocar abans cap assamblea veinal ni cap iniciativa de participàció veinal,...Els animo a denunciar la INDEFENSIÓ que pateixen molts veins d'aquest municipi greument perjudicats per aquest estil. Aprovar plans urbanístics sense transparencia i claritat i no poder presentar els veins alegacions al seu moment ni de poder participar als projectes del seu barri (que tant afectaran a les seves vides i el seu futur) es molt, molt greu.
I sinó, pregunteu als veins de Can Pomada, o als de Zona 21 Terra Nostra o, en altre ordre, a l'aa.vv. montcada centre i la cerveseria, o ...