20 d’abr. 2007

LA CANDIDATURA DEFINITIVA D'IC-EUíA


1-Josep Mª Gonzalez
2-Alba del Amo
3-Ramon Sanchez,
4-Oscar Gil,
5-Laura Campos
6-Sandra Puntas
7-Ramon Contijoch
8-Fco Castro
9-Meritxell Cabané
10-Carlos Cera., fins aquí el 10 primers que varem anunciar, la llista seguéis amb:

11-Salvador Beteta (CCOO)
12-Lucas Tudela ( Ind.)
13-Pedro de la Paz (IC)
14-Carolina Izquierdo (EUíA)
15-Casandra Vergara ( Ind.)
16-Diego Alvarez ( EUíA)
17-Manuel Betran (Independent)
18-Eloisa González (EUíA)
19-Ana Ponce (IC)
20-Mercedes López (EUíA)
21-Fèlix Chic (IC)

SUPLENTS:

22-Paulina Valiente (EUíA)
23-Alejandra Hernández (independent)
24-Pilar Descarrega (EUíA)
25-Laura Martin (IC)

La llista es presentarà a la Junta Electoral demà dissabte i possiblement es presenti en roda de premsa els primers dies de la setmana vinent.

9 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Analizar la lista uno por uno, sacareis conclusiones de la cultura de algunos de sus componentes, y luego todos esos que tanto criticaron a otras formaciones,que se miren a si mismo.
Que apañados estamos.
La renovacion? de toda la lista son 9 en total, de los 10 primeros 5, eso es renovacion?
Amos anda...

Albert (Terra Nostra)

Anònim ha dit...

Molt bé per EUiA i per ICV!!! Una llista ben equilibrada i renovada.

Son l'alternativa real i d'esquerres al PSC.

El meu vot està decidit.

Anònim ha dit...

Sobre tot és un llista representativa, amb experiencia en els moviments socials i politics, que creuen en un projecte i no en un sou.

Anònim ha dit...

Respecte i agraïment a la gent disposada a portar endevant les seves idees polítiques.

El fet de presentar-vos amb una opció política, en mereix tot el respecte.


Salutacions i que tingue-ho sort.

J.Antoni Martínez
CpC

Anònim ha dit...

Teniu molta feina. I una feina molt especial a les modificacíons i projectes urbanístics del nostre municipi.
El tema urbanistic es tan greu que molts montcadencs ho valorarán enormement.
Srs. un consell per sempre. No confieu mai del que us digui aquest partit de govern (Cesar& cia), quan s'aprovi un Projecte o Modificació urbanística. Els veins enganyats de Can Pomada i la zona 21 de Terra Nostra som un exemple clar de patir manipulació i, inclús, calumnies si no aceptem totalment un Plà urbanistic traumàtic i antisocial.
Us demano un favor. Urgent!. parleu amb els actuals presidents d'aa.vv. de Can Pomada i Zona 21 o veins preocupats d'aquests barris. Ara mes que mai.
El president d'aquesta ultima associació a estat detingut a data d'avui. i si pregunteu per què (per penjar uns cartells?), feu una reflexió: les modificacions PGM disenyades pels especuladors i privilegiats, mes la repressió contra els veins greument perjudicats i la seva descalificació es pot traduir en una alarma social molt greu. Això es un tema molt serios. Mes greu del que penseu. Per cert, i per respondre a les intoxicacions contra els veins de Can Pomada i la zona 21 afectats i crítics a les irregularitats dels Plans us diré dos coses:
-Tots volem pagar les despeses urbanístiques justificades, tothom!. El que no estem d'acord es en dividir els nostres barris sota interesos descarats (que ja sabeu)i evitar les mes de 70 expropiacions a la zona 21 per la força i que, a mes a mes, tenim que pagar( a un preu ridicul)la resta de veins modestos del barri.
- Ens han informat d'aquestes Modificacions del PGM traumatic, anys desprès de que s'aprovés definitivament i sense poder alegar al seu moment! Com poden dir els Cesar-cia, que "els veins pensem que aquest Plà es fantastic" i solament els crítics estan en contra perque es volen lucrar ??? !!!.
Volem pagar per despeses d'urbanització i viure al nostre barri i no vendre (inclús estem a favor de signar un conveni que ens obligui a no vendre les nostres modestes, antigues i legals cases fins que no passin molts anys. Obligació similar als vpo per no especular amb el preu d'adquisició). Com veieu predispocició per la nostre part, tota.
Son moltes les irregularitat i algunes molt, molt greus.
Polítics d'esquerres no us deixeu manipular!.
Esteu a temps d'actuar amb contundencia. Per Montcada i per la vostra dignitat. Ânims.
Una veina molt indignada.

Anònim ha dit...

ICV i EUiA son l'alternativa real al César. Cal fer pinya i acabar amb un alcalde que ja no es que maltracti economicament i socialment als veïns... Avui hem arribat al maltracte fisic.

Anònim ha dit...

Felicidades por esta lista!!! por fin una alternativa joven, formada y realista y muy superior en todos los aspectos a la del psc.
Y en cuanto al comentario del primer bloquistam pues que se mire la del psc y los estudios de sus representantes, así se podrá callar la boca un poco....
para mi es una muy buena alternativa.
Esther

Anònim ha dit...

Ya toca abrir ventas y que corra un poquito de aire en el ayuntamiento...ya se sabe que cuando un equipo pasa tanto tiempo en el gobierno se acaba degradando pero esto les pasa a todos...

Es hora del cambio!

Anònim ha dit...

Estos con que pillen dos o tres regidorias "tontas" ya les va bien...que se está muy agustito en el despacho hombre!!

De oposicion cero patarero!