11 d’abr. 2007

LA CANDIDATURA NACIONALISTA (CíU) A LES PROPERES ELECCIONS LOCALS

LA LLISTA DE CiU.

Des de fa uns dies ja disposàvem de la informació, mancaven uns detalls per fer-la pública, i ja podem avançar, amb poc marge d’error, l’ordre de la llista que serà presentada demà a les 12 h. a la seu de CiU, al carrer Major.

Aquesta:

Joan Maresma (Economista)
Joan Carles Paredes (Advocat)
Amèlia Morral (Puericultora)
Mª Carme González (Metgessa)
Alfred Canals (Enginyer)
Mª Teresa Subirana (Cardiòloga)
Daniel Poyo (Comercial)
Anna Anaya (Metgessa)
Joaquim Castellví (Jubilat)
Carme Pozo (Administrativa)
…………………….. fins el 21 , ocupat per l’Enric Expósito., 22, Antª Bofill,


La presentació oficial es farà el proper 4 de maig en un sopar que és celebrarà al Restaurant La Masia, la coalició nacionalista espera una assistència massiva, de moment, el local reservat és per més de 400 persones. CiU estant segurs de millorar la seva representació en l’Ajuntament.

Comentari:
En una primera impressió, la llista que es presentarà indica una notable renovació, si es compara amb l’anterior. També cal afegir, fent un símil, que sembla una candidatura que vol tenir una “salut de ferro” .

… seguirem informant.

15 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Sembla una llista prou atractiva , pero ara cal veure que faran amb la força dels seus vots . Realment si comparem la llista de CIU i la del PSC , no té color , la del PSC és molt fluixeta ( en el pais del ciego el tuerto es el rey). Pero si el pacte PSC - CIU ja esta fet de res servirá vota a CIU . Joan fes una declaració d'intencions , digues realment que faras , parla clar i català . Deixau per escrit ( no cal notari )perque els que tenim dubtes puguem votar a consiència.NO ENGANYIS .

Anònim ha dit...

La llista té pés.
Tindrà pés electoral?

Amb el respecte que es mereix tothom, aquesta es la millor de les conegudes fins el moment.

Anònim ha dit...

Aquesta llista sembla de veritat, però cal fer una declaració d'intencions, cal fer un pas endevant.

La mateixa llista amb una altre cap en la mateixa, seria una llista encara més il
il·lusionadora

un iluso

Anònim ha dit...

Ja els veig a tots a peu a Montserrat.
I no cal patir pel cor, podeu anar segurs.

Se que no será facil, peró lluiteu per canviar aquest malt ambient que es respira al meu poble.

Bona campanya i encert en el futur.

Anònim ha dit...

Bona nit !!

Respecte i agraïment a la gent disposada a portar endevant les seves idees polítiques.

No tinc el mateix pensament polític que vosaltres, però el fet de presentar-vos amb una opció política, en mereix tot el respecte.


Salutacions i que tingue-ho sort.

J.Antoni Martínez
CpC

Anònim ha dit...

Estranya renovació, no? El Cap de llista es el mateix, 2º es el President local (ma dreta del Joan) sempre a les llistes , 3º repeteix, i la renovació comença al 4º? I on es L’Enric Expósito, al 21???, no es mereix una posició avançada? això si que es estrany, per que per mi i per molts dels simpatitzants i militants la seva valoració política i social es molt alta i amb ganes de fer coses per Montcada, quin es el motiu? espero que ho poguen saber.
Per tant, si ara tenim 3 regidors, jo no veig cap renovació , es mes, veig una continuació de la política personal de Joan Maresma i com s’ha dit en altres comentaris a aquest blog penso que voldrà acabar la feina , es ha dit 3º pacte amb el Cesar

Anònim ha dit...

Dons a mi en sembla renovada.

I molt si es compara amb la del PSC, en el 10 primers llocs. Cesar Arrizabalaga va qualificar la seva llista de renovada, oi?
Repeteixen : Cesar ( va dir que no més i estaria 8 anys, ja va cap a 16)
Carme Porro , Eva Gonzalo, Carles Guijarro ( uff, quan anys porta xupant la mamella?) Anna Rivas, Parra, Sergio Hermoso.El del trajes de Zara ( imitador dolent del Buenafuente), es l'exemple de renovació del PSC?

Tot depent en que es compara, no?

P.J.R

Anònim ha dit...

¿os habéis leido por casualidad la memoria de la reparcelación de la zona 21? ¿Porqué no hacéis justicia y no favorecéis a las inmobiliarias de forma tan exagerada?. Que tal si hacéis un programa electoral que favorezca a los ciudadanos? Hacer un planteamiento de defensa de los ciudadanos de la zona 21 y tendréis muchos votos, somos muchos los afectados que si nos garantizan justicia, ya que estamos dispuestos a dialogar (cosa que no hace el actual alcalde) tendréis vuestra recompensa. Necesitamos creer que existen ayuntamientos que sirven al pueblo y no a las inmobiliarias.

Anònim ha dit...

Me gustaría que existiera una oposición real. Todos sois iguales. Haced planteamientos en mejora del pueblo, no de las inmobiliarias.

Grupo de vecinos afectados sona 21

Anònim ha dit...

Si compares nombre de regidors de cada partit , es el mateix, CIU de 3 repeteixen 2, PSC de 12 repeteixen 7/8? , i el nombre futur no variarà tant a las dues forces. Que pot passar que CIU guany 1/2 mes?, i PSC perdi 2?, per tant tots dos partits son de continuïtat. Per CIU la seva força podria estar en els 3/4? primers de la llista, i PSC ho te amb els 10 primers que es ho que podem esperar.

Anònim ha dit...

És un missatge pel company Enric Expòsito.
Crec honestament que s'han equivocat, el teu partit, no t'han posat allà on calia per sortir. Tu has estat una persona honesta, com poques, i crec que haguesis fet una bona feina si haguessin confiat amb tu i naturalment no estar pas l´últim de la candidatura sino el segon o tercer.
Ara parlaré de l'Amèlia Morral. No tinc res en contra d'aquesta senyora,i veïna, ara bé, hauria d'explicar a més d'un perquè va dir a molta gent que no es tornaria a presentar....Què ha passat ? Els votants de CíU es mereixen una explicació (no els militants).
Crec Joan, que t'has equivocat parcialment amb la confecció d'aquesta linia.
Un votant de CíU decebut.
Jaume (Masrampinyo)

Anònim ha dit...

En cuestion de gustos no hay disputas .
Globalmente me parece buena, incluso mejor de lo que esperaba.
Pero en la viña del señor hay de todo.
Un militante de Convergencia me daba ayer tarde su parecer , encontraba a faltar en la misma algun que otro nombre y lo razonaba , pero al final reconocia que tambien a él le ha sorprendido.
Complacer al 100% es imposible.


De momento doy mi aprobado, mi voto os lo tendreis que ganar

ISMA

Anònim ha dit...

Esta lista de CIU me parece bastante renovada, el que no se renueva es el sr. Maresma. Amelia Morral es una mujer educada y seguramente querría dejarlo porque en el PSC no hay educación, ahora bien, si se cambia puede continuar pero no entregando los votos nuevamente al PSC.
Que hagan promesas por escrito.
Que digan lo que van a hacer con la Z-21 y el pinar OXIGENO.
Que solución hay para la Cementera
Y por supuesto la firme promesa que no volverán a gobernar con el PSC.
Marta Aguilar de ERC también me agrada.
Que se una CIU con ERC y saquen del poder absoluto a los grandes capitalistas del PSC.

Anònim ha dit...

Estoy totalmente de acuerdo con el comentario de Jaume (con relación al Enric Expósito). Enric, eres terriblemente elegante hasta para ir en las listas, el " 21 ",si señor. Dónde tú digas, no dónde él quiera (Joan). También, es el momento que CiU valore la posibilidad de pasar a la oposición, en el caso de que el PSC saque mayoría.

Así, " amic Joan Maresma" tus votantes dejaremos de tener la duda de tus verdaderas motivaciones..$$$$$$$

El Conde de Montecristo

Anònim ha dit...

Si todos los comentarios de gente que dice que vota a tal o cual formación fueran ciertos , el mapa político de Montcada i Reixac seria diferente.

opinium