15 d’abr. 2007

CIUTADANS PER CATALUNYA-PARTIT DE LA CIUTADANIA.

PREPARADA LA CANDIDATURA.... ?

DE CIUTADANS PER CATALUNYA-PARTIT DE LA CIUTADANIA.

Montcada Confidencial s’ha posat en contacte amb el coordinador d’aquesta agrupació política a Montcada per poder corroborar unes notícies (contradictòries) que afirmen que la decisió ja està aprovada. El coordinador ens ha manifestat que tot està preparat, però els hi manca la confirmació de l’acceptació del que seria (independent) nº 1 de la llista, així com un altre persona molt coneguda al nostre poble, ambdós han demanat temps per reflexionar si accepten definitivament la proposta.

La direcció política d’aquesta formació decidirà finalment, el proper dimarts o dimecres, si es presenten a Montcada, sigui quina sigui la resposta de les persones que l’encapçalin.

17 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Si ciutadans se presenta... mal rollo. El voto se repartirá aun mas entre los partidos alternativos al PSC i el César saldrá beneficiado por la ley de Hondt.

Le viene de fabula al César que se presente esta gente, que sacaron 300 votos en las elecciones autonomicas, no llegarán a un regidor ni de coña, hacen falta mas de 500 votos.

Anònim ha dit...

A Ciutadans pel canvi , o a su representante en Montcada i Reixac.


Quisiera darles mi más enhorabuena , por el paso que han decidido dar al presentarse ( por anticipado aun no es oficial)
a la carrera de las elecciones municipales.

Le agradecería que si ud. lo sabe me pudiera informar de cuantas candidaturas en solitario realizan uds. en toda Catalunya?

Que programa tienen uds especificamente para Montcada i Reixac?

Participarían uds. hipoteticamente en un gobierno municipal con CIU?

Estoy seguro que podrán uds., dar las respectivas respuestas a los temas que les he planteado,reciban mi cordial saludo.

NDM

Anònim ha dit...

Fora Ciutadans de Montcada!!!
Aquí en sobren els mentiders i demagogs!!!

Anònim ha dit...

La manca de reflexió fá que gen, amb una cutura mitjana faci els comentaris que ha fet l'anterior comunican. L'única demagodia que hi ha es la que voste representa.
Que pensi diferent com voste es una clau de la llibertad i de la democracia. Que es presentin a les eleccions defensan, amb la paraula les seves idees es una qualitat de la democracia.
La ciutadania té els drets , els territoris no. LLibertad , igualtat i fraternitat. Aquestes paraules defineixen els plantejaments de Ciutadans. Té que fer una reflexió , avans d'escriure el que voste ha escrit.

Anònim ha dit...

NDM, estas confos, aquests son els ciutadans del Albert Riera, no son CpC. aquests son els antiestatut, no tenen mes arguments.

Anònim ha dit...

Son lliures de presentar-se .
Cal respecte. Es un principi que convé practicar si vols que després et respectin.

Anònim ha dit...

No estic confòs. Aquests ciutadans estàn cansats de l' imposiciò del etnocentriste dels poders autonòmics.Tant incompetens o més que alguns govers centrals.Tens que llegir més, i amb una mica més de cultura tindras argument per poder fer opinions que siguin més adients sobre els diferents témes
Hi ha molta pó a la consolidació d'aquest partit. Tots els diaris finaçiats pel gover autonómic , tots els intelectuals orgànics del poder critiquen a aquest partit ;per qué no hi ha res més perillos que un partit d'esquerra no nacionalista. Tots ,i sobretot el PSC és que pitjo ho tendria perque són els seus votants els que votarien i votaran a aquest partit. Això fá perdre molt poder i moltes "carreres politiques". IGUALTAT , LLIBERTAD I FRATERNITAT,

Anònim ha dit...

Tiene ud. razón , me he confundido ,pero las preguntas son válidas igualemnte para esta formación democrática.

Me gustaria que el representante en Montcada i Reixac , o el partido en si me pueda responder las preguntas formuladas.

Sería conveniente conocer sus puntos de vista sobre la actual situación del mapa político en nuestro municipio.

Cómo son unas elecciones locales quisiera saber sus propuestas referentes a los problemas que hay en Montcada i Reixac.

Agradeciendoles de antemano sus respuestas.

NDM

Anònim ha dit...

Vui reiterar les meves paraules:
Fora Ciutadans de Montcada!!!
Aquí en sobren els mentiders i demagogs!!!

Poder m'he pricipitat una xic aquest matí dient aquestes coses. Ara pensant en fred ja amb va bé que es presentin...els vots i/o regidors que puguin treure s'els restaran a la gran massa social del PSOE. No podria veure com aquest poble es podreix durant 4 anys més.
A més a més, aquesta gent té la capacitat de fer-me tirar endavant.
Un partit no nacionalista a Catalunya no deixa de ser un invent del espanyolisme disfrasat de progre. Al que ja li està bé la nacionalitat imposada, és el que es fa dir no nacionalista, ja no enganyeu a ningú, o espanyols o espanyolistes...

Per altre banda aquests mesos al Parlament han servit per veure que Ciutadans - Partit de la Ciutadania no té res més que grans titulars i grans frases buides de contingut.

Ni els volem, ni els necessitem!
Visca la Terra Lliure... de mentiders i demagogs!

Anònim ha dit...

MALOS TIEMPOS SI LOS DEMAGOGOS MAS PELIGROSOS (ENTRE ELLOS ESTOS "CACHORRILLOS" DEL P.P. Y LA COPE) SON LOS QUE INTENTAN ENFRENTAR A LA CIUDADANIA EN NOMBRE DE LA LIBERTAD Y LA FRATERNIDAD.
PRIMERO DEBERIAS APRENDER A LIMPIAROS EL CORAZON DE TANTO ODIO ENFERMIZO (HASTA EL PUNTO DE HACEROS SOCIOS DEL FASCISMO MAS GOLPISTA DE ESTE PAIS)Y LUEGO, DAR CLASES DE LO QUE QUERAIS.
LA GENTE ES MENOS TONTA DE LO Q PENSAIS.

Anònim ha dit...

Ostras jo passo del tema.

Que fotin el que volguin

Anònim ha dit...

Endavant Ciudadanos!
Sou el millor antídot contra el Cesarisme.

Anònim ha dit...

Molta gent de la Plataforma de Can Cuias votarà Ciutadans.
Representen una part del poble que moltes vegades no té veu.
A mi em sembla bé que es presentin.

Anònim ha dit...

molts votants socialistes de tota la vida els votarem perque no estem d'acord amb la deriva nacionalista del partit

Anònim ha dit...

Darrera d'aquest partit está una ideologia reaccionaria y predemocratica (barreixa de fascistes i "pijos" resentidos bajo una estética "progre").
Si detras está la COPE y los ULTRAS mas reaccionarios de "la patria" (P.P. incluido) que podeis esperar?.
No soy nacionalista ni patriota ni independentista, solo un ciudadano que desea vivir en paz y en convivencia con todo el mundo y para eso, los discursos "incendiarios" y falsos de estos manipuladores sin escrupulos solo ayudan a lo contrario.
Denunciemos a los gobernantes que no nos merecemos y luchemos contra ellos pero... evitemos movimientos fascistoides porque su esencia es antidemocratica, antiplural y el amiguismo mas descarado lo impondrán siempre que puedan.

Anònim ha dit...

Con tres décadas de una posible democracia, se nota por algún comentario que algo hemos dejado atrás y la ideología de la tribu perdura.

Anònim ha dit...

Debatir sí, injuriar y propagar campañas incendiarias desde el poder de los medios de comunicación, no. Es la diferencia entre una democracia imperfecta y manipulable y un estado intervenido totalmente por un pensamiento único y represor.
¿Porqué olvidamos la censura absoluta del franquismo y la represión criminal de los que, simplemente, no pensaban como ellos?. Somos una sociedad irresponsable. Cuanto mas nos llenamos de odio, mas inmaduros nos volvemos.