25 d’abr. 2007

DARRERES NOTÍCIES – URGENT

Demà dijous 26 d’abril, serà l’últim Ple municipal d’aquest mandat local.

Montcada Confidencial ha pogut saber que coincidint amb aquest acte plenari, està previst una important representació veïnal de la Zona 21 de Terra Nostra, així com de la barriada de Can Sant Joan, aquests darrers han decidit avui, en assemblea, tornar a les mobilitzacions i per això es manifestaran i protestaran per la problemàtica i les deficiències d’aquest històric barri. Els assembleistes han mostrat la seva decepció davant dels minsos resultats que evidencien la falta de compromís de l’ajuntament, desprès de les promeses i les converses mantingudes amb els representants de l’equip de govern local. Per això demà, repetim, sortirà des de Can Sant Joan una marxa reivindicativa fins a la Casa de la Vila

També s’ha informat que la Junta d’aquesta associació veïnal adreçarà propperament una carta a tots els associats per informar-los fil per randa, de totes les converses efectuades entre l’ajuntament i els representants veïnals. És important destacar, que aquesta carta, té un clar desig: informar acuradament als veïns/veïnes abans que aquests exerceixin el dret al vot a les properes eleccions municipals.

Continuarem informant......

5 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Ostres ! segú que ja no em deixen entrar..Estarà tot ocupat

Anònim ha dit...

Si. Jo hem portarè la cadira i m'ho tomaré amb calma. Pot ser, els Cesar's boys, ens fan un favor. Dintre "estarà molt plè i farà molta calor. Per això, ens "convidaran" a estar al carrer i "a la fresca".

Anònim ha dit...

¿ No habéis podido entrar ?

Ahora toca .. lo que toca... como se dice vulgarmente...

Como habéis entrado sin ningún problema ni impedimento...

" A Dios lo que es de Dios.. y al Cesar lo que es del Cesar "

juassssssssssssssssss

¿ Ahora que podéis decir ?

Anònim ha dit...

Algú em pot contestar com ha anat la mani i concentració davant de la casa de la vila? Gràcies.

Anònim ha dit...

Uff... el tal juassss, o tiene un humor "galactico", o se quiere burlar de alguien y no entiendo por qué.
Yo fui a la sala de plenos poco antes de que acabara y no me dejaron subir. Escusa? está lleno!(of course).
No sé a qué viene esa burla ante vecinos preocupados por la injusticia que están padeciendo. Que sean pocos vecinos no le da derecho a que se burle de la desgracia de sus vecinos, caballero.
Tanta desverguenza le deja en evidencia. ¿Hace tiempo que ha perdido la dignidad, caballero?
En el psc se sospecha de cierta euforia de "espabilados y vividores" que no son buenos para la mayoria de ciudadanos (y menos en su partido).
Siempre se está a tiempo de rectificar.
Yo no actuo acercandome a nuestros gobernantes locales. Aquellos que consiguen mas riqueza y mas poder sembrando desgracia y aprovechandose de la confianza y el esfuerzo de vecinos honrados.
Por sus palabras intuyo que está bajo la influencia de algo que le convierte en un ser despreciable.
La politica barriobajera nos puede convertir en "lo peor" si nos dejamos tentar.
La burla o el desprecio ante la desgracia y injusticia puede ser tan peligrosa para la dignidad, como "ir cerrando bares" o vivir de la política y del esfuerzo de los demás.