7 d’abr. 2007

IC-V NOTÍCIES

DIVENDRES, 06/04/2007 - 18:10h

Els Verds es retiren de les llistes d’Iniciativa a tres ciutats i de la
directiva del partit, es queixen de com s'han confeccionat les llistes electorals

El portaveu dels Verds i representant de la formació a la Permanent
d’Iniciativa per Catalunya Verds (ICV), Antoni Garcia, ha anunciat que el
grup es retira de les llistes electorals de Terrassa, Montcada i Reixac i
l’Hospitalet per a les eleccions municipals del 27 de maig. Els Verds
també han abandonat l’òrgan directiu d’ICV, decebuts perquè no se’ls ha
atorgat llocs d’importància a les llistes del partit. No obstant això,
Garcia ha dit que no perilla la coalició amb Iniciativa.

Els Verds discrepen d'algunes tendències i actuacions de la direcció
d'ICV, començant per la decisió d'assumir la Conselleria d'Interior sense
sotmetre-la a un debat dins del partit.

Els Verds tenen presència en una vintena de municipis de l’àrea
metropolitana de Barcelona, però la seva situació a les llistes electorals
es limita als últims llocs. A tall d’exemple, a Barcelona ocupen els cinc
últims llocs, al costat de candidats simbòlics.

Notícia facilitada pel comunicant: Enric

12 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Sembla que la tendència a Montcada es que IC continui perdent influència... pero que pasa amb EUiA? Perque sembla que poc a poc van creixent. Aquesta coalició es una mica extranya, em semblaria bastant escandalòs que encapçalés algú d'IC quan EUiA per influència hauria de ser el 80% de la coalició.

Anònim ha dit...

Això és el que passa per fer servir l'ecologia com a un salvavides polític, quan perds els referents ideològics.

Pere trespeus.

Anònim ha dit...

Si iniciativa no se unde en Montcada es porque los de eua mantienen un grupo importante de votantes. Desde luego lo unico que ha echo iniciativa estos cuatro años es dar pena y traicionar a sus votantes.

Anònim ha dit...

Realment no m´extranya res del que passi en aquest partit i per extensio en aquesta coalicio, m´agradaria que expliquesin com esta el tema del Sr. Tabernero i al denuncia en la que el Sr. Ramon Sanchez anira com a testimoni en contra de l´EUIA en el judici que te aquest regidor que va estar triat per l´EUIA en les pasades eleccions del 2003, i aixo que tot sembla que el Sr. Sanchez de ICV sera el numero 1 de la coalicio ICV-EUIA si per fi es presentan junts en les eleccions del 27 de maig, jo encara no se que votare pero he de dir que crec que si van junts segur que no votare a aquesta coalicio ja que considero que nomes els de l´EUIA son els que mereixen el vot. i no els de ICV.

Jaume (Montcada Centre)

Anònim ha dit...

I com podem fer crèixer a EUiA dins la coalició? Es que sembla que tothom prefereix EUiA...

Anònim ha dit...

Parece que hay gente honrada en política.

Anònim ha dit...

Me gustaria saber algo de como estan las cosas entre los de ICV y la EUIA que esta todo muy reservado, y parece ser que esta la cosa bastante calentita, ya que no acaban de ponerse de acuerdo, ni con ir juntos, aunque al final tragaran los de la EUIA, tampoco se ponen de acuerdo con el numero 1 de la lista, que parece ser que deberia de ir el Sr. Ramon Sanchez y los de la EUIA no quieren, no me extraña ya que si es cierto lo de la denuncia del Sr. Tabernero y este Sr. sanchez va de testigo contra la EUIA no seria normal que fuera de alcaldable,ya que no seria serio, espero que alguien sepa algo de laa situacion, que practicamente solo faltan ellos, para saber a quien votar.

Luis Navarro ( Pla den Coll)

Anònim ha dit...

Y VOSOTROS A QUE OS DEDICÁIS? cómo es posible que en la zona 21 se carguen un bosque y no hagáis nada!!!! PONEROS LAS PILAS. Los ciudadanos queremos oposición real, no marionetas del alcalde
Ciudadana Terra Nostra

Anònim ha dit...

Loa de la EUIA ya han movido ficha y vosotros a que esperais, a que ellos os hagan tambien la lista vuestra, moveros que despues hireis de estrellas, que los que realmente se curran la campaña son los de la EUIA, que deberian de ir solos y dejaros a vostros que os espabileis, pero no caera esa breba.

Rafael (Font Pudenta)

Anònim ha dit...

hola a tothom.
Voldria saber la posició d'aquest partit d'esquerres - IC -. que tanta esperança i respecte ens mereixa, sobre el escandol de la Modificació y el Projecte de la Zona 21 de terra nostra. Li envio uns comentaris.
Una abraçada.
Salut EUiA.
Soc veina del barri Zona 21 de terra nostra i us animo a donar la vostre opinió o posició sobre la modif. del PGM de la Zona 21 de terra nostra.
En ella, la majoria de veins estem molt preocupats si no es prenen correccions importats en aquest Pla urbanistic... serà la ruina per molts veins i veines. Envio un missatge publicat a aquest blog i els convido a que llegeixin la carta de la sra. MIlagros (una veina molt respetable i una histórica del nostre barri sempre marginat).
Estem perden la ilusió en la politica. No es just el psc.

¿En que se ha convertido nuestro barrio?
En UN PARAISO PARA LAS INMOBILIARIAS y LA RUINA PARA LOS VECINOS QUE SÓLO QUEREMOS VIVIR EN PAZ EN NUESTRO BARRIO.Así de claro!.
¿QUIEREN ECHARNOS DE NUESTRO BARRIO?, Pues, NO LO VAN A CONSEGUIR.
ALGUNOS PODEMOS ACEPTAR PAGAR GASTOS URBANÍSTICOS pero,
NUNCA unos gastos de REPARCELACIÓN que PUDIERON EVITAR estos "individuos". Ellos CREARON Y MINTIERON CON ESTE PROYECTO VERGONZOSO.
HAY QUE CORREGIR ALGUNAS INJUSTICIAS DE ESTE JODIDO PROYECTO Y NO PAGAR NI EJECUTAR UNAS EXPROPIACIONES "DRAMÁTICAS" QUE SE PUDIERON EVITAR SI NO HUBIERAN DIVIDIDO NUESTRO BARRIO A LA CONVENIENCIA DE ESTAS INMOBILIARIAS Y PERSONAJES INFLUYENTES.
Se ha perdido algo mas que sensibilidad social. Algunos han perdido la verguenza y criminalizan a todos los que se salen de la "senda del negocio inmobiliario".
Un ejemplo descarado de lo que van a hacer con nuestro barrio está en un ánuncio de la vanguardia. Veanlo. Vean la foto de nuestro barrio y vean como arrasan con todo. Nuestra zona 21, los pinos del Pinar,...etc. El negocio puro y duro nos va a golpear a casi todos (además de exigirnos mas de 10 mill de pts por familia modesta para pagar expropiaciones innecesarias, ya que se debió dividir el barrio con un Plan evitando expropiaciones, ya que habia zona verde de sobra para no expropiar a nadie (pregunten a cualquier arquitecto urbanístico sobre la zona 21 y preguntele si era necesario expropiar sin dividir el barrio en 5 unidades de actuación ,incluso, sin afectar al negocio del pinar).
http://wwwd.lavanguardiainmobiliaria.es/lvi/Publica?COMPID=51310882830&ID_PAGINA=5008&ID_FORMATO=500&PARTICION=500
Gracies por l'atenció. La vostre posició es important per nosaltres.
gracies.

Anònim ha dit...

Yo siempre he votado IC, per estoy harto del barullo que son en Montcada. Que se lo hagan solitos.
Esta vez me inclino por el unico voto que creo que tiene pies y cabeza, y que irá a favor de Montcada, CiU (aunque sea solo por una vez en la vida)

Anònim ha dit...

Es una pena en que ha quedado I.C.testimonial por completo,se ha tapado a personas validas para seguir manteniendo los intereses personales de una casta que se tenía que haber ido.