2 d’abr. 2007

NO SABEM QUÈ PASSARÀ.....



No sabem què passarà.......

El mes de maig ens portarà nous representants municipals, cares noves o no, que donaràn un nou impuls i constituiran un nou Ajuntament pels propers 4 anys. Un futur on els diferents partits tindràn la representació que el poble els hi doni i amb la que intentaran fer les aportacions que políticament creguin oportunes.

Com diu el poema," tot està per fer i tot és possible" , però segurament el que ja està fet, és el proper pacte entre el PSC i CIU , un pacte que no farà més que continuar amb les mateixes dinàmiques que denuncia aquest blog.

Per això, demanem a CIU que faci bon ús dels seus regidors, que sigui responsable i que pensi amb clau de poble i no amb clau de mantenir el sou del seu cap de llista. Molts son els votants de CIU , votants responsables, votants implicats en moltes entitats del municipi i que volen que els seus vots siguin utilitzats amb respecte i amb sentit democràtic.
Senyor Maresme vostè explica a molts ciutadans que el senyor César és un dictador, que és un prepotent i moltes coses més, però desprès li dona tot el suport que calgui. Vostè ha intentat fer un front comú en contra de l'actual alcalde (*), reunions clandestines amb gent representativa del teixit social de Montcada, " independents " amb els que vostè volia comptar per donar el tomb a la situació actual i en els que ha explicat tots els detalls de la dinàmica interna de l'ajuntament.

Senyor Maresme faci del seu grup, un grup del que tots els votants de CIU se sentin orgullosos, no doni el seu sí, incondicional a un grup polític com els socialistes, planti cara, escolti el sentir de la ciutadania, un sentir que estem segurs li donarà moltes pistes. Faci que el seu darrer mandat com a candidat de CIU, sigui un exemple d'esforç. Vostè marxarà, però Montcada continuarà i si continua amb govern socialista i amb pacte amb convergència, el futur serà trist, fosc i manipulable.

(*) Si cal, donarem totes les dades.

62 COMENTARIS (clica i escriu els teus):

Anònim ha dit...

Joan : soc simpatitzant de CiU.
, et segueix-ho i entenc el que fas i ser que treballes per Montcada. El pacte amb el PSC ( majoria absoluta) m'ha costat d'entendre i dificilment entendria que de nou hi tornem.
Peró el que insinua l'autor de l'escrit , que plantis cara hi estic d'acord. Tu no saps , bé segur que alguna cosa t'han dit , que es el politic amb millor valorització al poble , superior al Caesar.

Cal aprofitar l'ocasió , cal ser valent, tu es una de les poques persones , malgrat tot el que es diu, que tens credibilitat.
No em fallis.

Victor.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb el comentari del Victor: sis plau, Joan, ets de Montcada, tens molta gent al teu costat, no fallis més i aprofita l'ocasió per demostrar d'una vegada que es pot fer una altra mena de política respectant el nostre poble, i no com en aquests darrers anys que només es va a la galeria i es trepitja tot lo nostre. Sigues valent i marca la distància que dius (amb la boca petita massa vegades) que hi ha entre l'Alcalde i tu, i segur que tothom surtirà guanyant i si calgués pactar amb les altres forces polítiques, fes-ho; deixeu al PSC a l'oposició i doneu un gir a la política que s'està fent fins ara a Montcada.
M.Sentis

Anònim ha dit...

Joan, ara tens una bona ocassió per demostrar que t'estimes a Montcada i cal donar un gir. No pots continuar donant-li oxigen al "dictador", que et penses que en política es fan amics? Trenca, separat, fes una campanya renovadora i proclamala necesidad de canviar aquest estat de coses. S'ho fas tindras el meu suport i el de la meva família.
Prou de cacics¡
Martí
Terra Nostra

Anònim ha dit...

Amic Maresma, en aquest moment Montcada necessita recuperar el "seny". Tú ets una persona de seny i estic segur que tens més talla d'alcalde que no pas el basc.
Cal que fer una campanya distanciadora, podeu recuperar els sis regidors i podries formar govern amb altres forces. ERC (2) regidors, EUíA-IC-V (4).
Despega, fes allò que s'ha de fer per realitzar una campanya entenedora, hi ha ara a Montcada, un sentiment per enderrocar al malgastador. Cal agafar el tren¡
Julia

Anònim ha dit...

Joan, tu ets un polític local millor valorat que ningú altre. Les enquestes van en aquesta linia. Tu ets català, d'aquest poble i les teves arrels estan aqui i no pas a un altre "pais". Tens que donar un cop de timó, aquest él el moment de dir prou aquest absurt pacte.
Sigues coherent amb el teu tarannà de català i a més d'allò que t'estimes...¡MONTCADA¡
Un votant socialista decebut.

Anònim ha dit...

Amigo Joan.
Te acuerdas cuando desde otra pagina web, se intento "piratear" y desprestigiar a tu persona, a tu partido (CíU) por parte de un personajillo que se definia como: "Guillem de Montcada", una persona cercana, protegida por el anonimato y el visto bueno de su protector y benefactor. ? quieres que te recuerde quién te informó y te lo advirtió con pelos y señales? Después, vino el cierre de esa "página". Lo recuerdas?
Información es sinónimo de poder.
Estas metido en un nido de viboras, y para más INRI no son politicos, como lo eres tu, sino són puros escaladores.
Haz el salto y ponte las “pilas” Juan, ponte con los que queremos de verdad a este pueblo, que si no lo remediamos pronto, nos lo van a destrozar aún más por parte de los foráneos y los lapas del oportunismo.

Pd/ estoy muy de acuerdo con algunos escritos que se han colgado en esta misma página de comentarios.
Saludos cordiales,
(cuenta conmigo)

Garrote

Anònim ha dit...

Quan s'ha publicat que el Sr. Maresma es el politic local més valorat? Quan es va fer l'enquesta? Algú ho ha llegit a La Veu?

Ai, ai que aixó em sona a trampa.

En toc cas , fes el que tinguis de fer.
També la meva opinió va en el sentit que el Sr. Maresma ara té una bona oportunitat. Un altre pacte semblant aquest ultim seria molt dificil de justificar.

Anim Joan!

Anònim ha dit...

" Si cal, donarem totes les dades"


Eso de las reuniones clandestinas para hablar con "independientes" no se muy bien como tomarmelo. En broma o en serio.
¿ Es que hay que esconderse para poder hablar? ¿ De quien se tiene miedo? ¿ Es solo querer guardar discrecion?
La gente que quiera votar a Joan Maresma debe de tener claro que va hacer con sus votos. De momento se intuye que no tendrá problemas en volver a pactar con Cesar, si su intención es otra seria importante que lo clarifique antes. Eso de estar en misa y repicando , no vale.

Si hay datos, que se publiquen YA!

Anònim ha dit...

Maresma
estao que dice la noticia lo hemos comentadomuchas vecesjuntos el malestar delosregidorescon las broncadeCesar con laAntonia LaAmeliay muchas cosas mas teaucuerdas deeso
todos losque votamosconvergencia queremo quete impiques combiene alosde moncada.

Maresma meconoces soydelbarça.

Anònim ha dit...

Recorda Joan l'any 1995 que CiU estva disposada a fer Alcalde a J.A.Garcia Soto (PSC), per fer el canvi que Montcada necessitava, no fa ser possible per culpa dels socialistes.
Soc nacionalista i potencialment votant vostre, en totes menys l'any 2003 ( abstenció) .
Crec que Montcada necesita una regeneració etica-moral i poder canviar sobre tot les formes de governar seria molt important pel futur del nostre poble .
Tu has de saber per a on van les previssions electorals, pero el meu nas em diu que aniran millor que ara fa 4 anys.
Tinc ganes de tornar-te a votar.
Fot un cop de puny sobre la taula d'una vegada!

Roger.

Anònim ha dit...

En les votacions municipals els vots a CiU han mimbat elecció darrera elecció, aixó es un missatge clar que ens diu que n'agrada el pacte amb PSC.

Soc vei del Centre, les converses d'amics meus en vers el paper que fem a l'Ajuntament son negatives, ja que el redit del treball que feu s el'apunta un altre(CESAR).

A Montcada Centre ,Joan, s'han fet molt poques inversions ( C/S.Antoni i prou)i molts creiem que l'Alcalde ho fa per perjudicar-te. La Cerveceria es un exemple clar ( m'agrada que intentis recuperar-ho) .
Voto sempre als meus, l'article explica veritats que molts nacionalistes pensem, ens convé marcar distancies, convé a CiU i sobretot al poble.

Joan , només que facis un gest clar, estic segur que recupararies molts vots, per exemple la meva dona que diu que vol votar a ERC

Un Convergent.

Anònim ha dit...

Maresma, rumiat bé aquesta oportunitat. Si recuperes la credibilitat i el potencial de conv ergència, sis regidors, podràs fer tú allò que tots els convergents volem. Canviar de soci i recuperar el seny.
Jo et conec i crec que el teu cap està dubtant, i això és bó, doncs, finalment has i faràs el pas per aconseguir tú formar govern el proper 28 de maig.
Roser

Anònim ha dit...

Joan no ves que te estan usando, que estas colaborando en un gobierno que el único que decide es uno. No tiene partido destras de el solo fachada y muchas imagenes con "famosos" que lo visitan y nada más. Hay en ese partido socialista muchos pero no en calidad sino en cantidad. Es como los espermatozoides, muchos pero muy pocos llegan al óvulo. Tu puedes romper este desproposito de pacto que hace llenar bolsillos a algunos.
Recupera la iniciativa, soluciona lo de la Cerveceria y tendras muchos más votos que aquel que esta empecinado en hacer pisos en ese espacio que los vecinos queremos para disfrutarlo.
José M. G.

Anònim ha dit...

Lidera el cambio de recalificación de la cerveceria del carrer Montiu y seguro que conseguirás mucho, mucho mejor resultado que tres concejales. Toma el testigo del cambio, tu campaña debe ir en ese sentido para que los votantes votemos un Alcalde de Montcada y para Montcada. Como ha dicho otro comunicante, ¡pega un puñetazo en la mes¡ El alcalde actual tiene los pies de barro.
Julian M.
Montcada Font Pudenta

Anònim ha dit...

El Sr. Maresma tiene tres salidas

Seguir igual "comparsa cobrando" facil y buena

Hacer oposición callando y .... esta hasta tendría algo de gesto

O Hacer frente a una dictadura y recuperar Montcada para los de Montcada y para las personas que trabajan para Montcada.Esto último ya hace tiempo que debería estar haciendolo

un desilusionado de la política

Anònim ha dit...

Joan,
provecha la oportunidad que muchos vecinos de Montcada i Reixac te vamos a dar.
Yo te considero un politico, que muy a pesar de haber pactado dos legislaturas con el PSC, la buena educación que tienes, el buen saber estar, y la honestidad que tienes, hace que en este momento confié en que tengas el suficente valor, y que te haga reflexionar con los votos que varios ciudadanos vamos a depositar en ti, para que des un giro al gobierno actúal.
Y esta muy claro, que como politico, como persona, sobrepasas y con nota al alcalde actual..
Esta claro, que eres una persona mucha más cercana al pueblo que el actual alcalde, y que muchos de nosotros , te preferimos a ti como representante nuestro en las instituciones.
Yo te voy a votar y toda mi familia, en total 10 votos, pero eso sí,queremos un canvio, y eso Joan, significa que no queremos ningún pacto con el psc, estamos cansados, apaticos y aburridos, de la mala politica de estos últimos años, así que valora la oportunidad que desde aquí se te va a dar, y piensa en ello.
Me resulta inevitable, volver a remarcar la corrección con la que tratas a la gente, y con mucha diferencia a la actitud despota del actual alcalde, así que Joan, tendrás nuestros votos y nuestra confianza, pero haz un buen uso de ella.
sabemos que ese tal "Guillem de Montcada" se encargo de hacer una grave campaña de desprestigio hacía tu persona, y esa es una de las razones por la cual muchos ciudadanos te queremos dar una última oportunidad, y lo más triste de todo, es saber, que ese tal Guillem, posiblemente sea el número tres de la lista del psc.....y por nada del mundo, queremos a ese personaje pueda llegar al poder....
Joan,piensaló bien, y si juegas bien tus cartas, el pueblo ahora mismo puede querer que tu seas nuestro próximo alcalde, ya que al actual NO lo queremos.
Mira Joan, queremos que acabe de una vez esta "venta"indecente del municipio, queremos que nuestra cerveceria siga ahí, que sea un parque, queremos que la gente de can Sant Joan, de Zona 21, de Can Cuiàs, y un largo etc. podamos vivir tranquilos.....
reflexiona, que lo que aquí se esta diciendo va muy en serio....
Familia Fernandez Acín

Anònim ha dit...

Joan,
Estas en deute amb Montcada, mai és tard si ets capaç de plantar cara i defensar allò que penses. Tu ets l'únic que té les qualitats per ser un alcalde, ponderat, amb un discurs catalanista, arrelat al teu poble, el nostre.
Pensat'ho, cal que donguis un canvi de fer política des de la màxima responsabilitat, l'alcaldia. Tu ets un home de consens, de raonament, saps escoltar a la gent i raones sense imposar res sense que hagi consens enteniment entre les parts.
Fes-lo per Montcada¡¡¡
Tindràs molts vots, però ho has d'explicar perquè el teu missatge arribi a tots els recons del municipi.
Sibelius (fill)

Anònim ha dit...

El dia 3 de Maig , si no vaig mal informat, CiU presentará la llista.

Convindria que molt abans , no se quina es la millor formula, que els votants nacionalistes tinguessim ben clar que es farà en el futur.

Aprofito l'escrit per demanar un aclariment , cal saber per a on aniran les decissions.
Comprenc perfectament que Joan Maresme no vulgui corre, no cal presionar-lo tant. Estic segur que triará la millor opció, experiencia en té.

Si es que pot ajudar et diem ( a casa som cuatre) que ens agradaria que es noti algun que altre gest , que ens indiqui que pensas o penseu fer.

F.Puig ( Masrampinyo)

Anònim ha dit...

Cuarta vez que intento que me publiquen este comentario, esta vez lo haré en castellano !!

Veamos vayamos por palmos, (anem a pams)...

1999. PSC (Cesar Arrizabalaga) i CiU (Joan Maresma) pactan el Gobierno Municipal ("Pacto de sangre")
2003. PSC (Cesar Arrizabalaga) con mayoría absoluta i CiU pactan el Gobierno Municipal ("Pacto de sangre")

Pregunto, Qué necesidad tiene PSC de pactar con CiU teniendo la mayoría absoluta ?
Qué hace CIU (Joan Maresma) en el gobierno Municipal ?

CiU (Joan Maresma) es corresponsable de las decisiones que se toman en el Gobierno Municipal, como el incremento de la presión Fiscal, IBI, recalificaciones urbanísticas, contratos con empresas de servicios, Montcada Optima ..... y un largo etc....), o es que el no ocupa cargos de responsabilidad en estas empresas públicas municipales ?

No me vale la excusa, del tan traido y llevado, "Es que sin nosotros no sé que hubiera hecho esta gente".
Pero es qué le hacían falta para algo ??

De todas las actas de los Plenos Municipales, na hay ninguna de las medidas en las que ha tomado el Gobierno Municipal, que se haya opuesto, en los últimos 8 años CiU (Joan Maresma), ni tan siquiera se han abstenido. Todas las han votado conjuntamente.

En el 2003, ya se le dijo al Sr. Maresma que se quedara en la oposición, que haría mucho más trabajo, y no pudo o no quiso
("Pacto de sangre").

Es más, estoy seguro, de que el "Pacto de sangre", para las elecciones del próximo mayo ya está hecho.

En qué me baso ?
El Sr. Arrizabalaga dijo que estaría dos legislaturas, ocho años, y dónde está ??
Quién va a ser su sustituto dentro de dos años ??

Sr. Maresma como persona le tengo un gran aprecio, pero me ha defraudado Usted como político.

Se le dije en el 2003 ....... recuerdelo, (Joan ves a l'oposició, ja s'ho faran ...)hoy tendría usted, el 95% de posibilidades de ser Alcalde, se lo habían puesto muy fácil !!!

Anònim ha dit...

Si cal donarem totes les dades

A que esperais , dar todos los datos , estamos ansiosos a saberlos, o se trata solo de una amenaza velada.

Joan Maresma , representa a un partido y a su vez una coalición de partidos, que cuenta con una ejecutiva local que se reune y debate los temas de interés , en ella participa gente que no se beneficia economicamente de la política ( cómo muchos militantes de diferentes partidos).

Esta ejecutiva ,junto a colaboradores externos no militantes pero si interesados en expresar su opinión y aportar sus ideas ha elaborado el programa del partido.

Asi pues no den palmaditas ahora a Joan Maresma,el y su equipo lo tienen claro , otra cosa es lo que el pueblo deposite en las urnas.

Eso si lean detalladamente el programa , y después obren en conciencia.

Pero no exijan que explique que pactos hará , cuando esto ya se sabe por activa y pasiva , los únicos que podemos cambiar la tortilla somos el pueblo, y estoy seguro que aún no conociendo a Joan personalmente este ya sabrá que hacer .así cómo la ejecutiva del partido.

Acción

Anònim ha dit...

I amb qui hauria de gobernar el Maresma? Amb els comunistes?

Jjajajajaja, aquesta es bona.

Anònim ha dit...

Doncs en les circumstàncias actuals ja aniria bé un pacte d'entresa IC-EUA, ERC, PP i CIU i donar un gir a la merda de municipi que s'està convertint Montcada.

Fora les dictadures
Per l'expressió de llibertat
Per Montcada

Fora el Basc Cesar, Fora els Gratacels, fora les ciutats dormitori, fora l'especulació,

Anònim ha dit...

Doncs segurament seria més digne en aquests moments governa amb els comunistes i amb esquerra i fins hi tot amb el PP. Aquesta gent si que s'estima Montcada i no pensen només en veure els ciutadans com a vots sino que veuen persones . L'estructura de l'alcaldia sembla més un ministeri que un Ajuntament. Que estem a Montcada!!!! que la gent vota sense tant canapé!!!! que tant de protocol despersonalitza les relacions !!!!!!! i que us té més preocupats un blog , que la vostra feina!!!!! La politica s'ha de viure amb naturalitat!!!! relaxeu-vos una mica !! que es veu d'un hora lluny que sou de la corda de l'Alcalde els que feu aquests comentaris. ja us agradria poder manipular aquest blog , pero no podeu i aixó us fot molt oi? i tú el del traje , que vas boig per veure que es diu de tú i el teu jefe , no tens altre feina?

Anònim ha dit...

Milito a Convergencia Democratica de Catalunya , des de fa molts anys. ( no volia intervenir peró la dona m'ha "obligat" a fer-ho)

Els comentaris escrits hi ha un denominador comú que m'agradaria destacar i ojalá fes reflexionar a més d'un dels meus.
M'explico: Aquesta petita mostra d'opinions sobre Joan Maresma, no deixa de ser unes expresions d'uns desit-jos , malgrat no ser una mostra numerosa , indica quelcom interessant. No més insinuar que Joan Maresma vol lluitar pel poder com ens relata l'escrit, s'ha de veure com rapidament a tingut una resposta en que tothom vol el mateix. Imagineu-vos per un moment que en lloc d'insinuacions fosin declaracions formals i publiques, s'arma el "cristo" , la resposta seria l'ost...
Tu i jo Joan hem parlat d'aquest tema més d'un cop, tu saps com penso, per repetir "lo" mateix no val la pena.
Com diu la cançó: " Si tu me dices ven lo dejo todo"
Fer el mateix dels ultims anys ( amb tot el bó fet per nosaltres, per cert mai reconegut com cal per qui tu saps) ) seria un error, es millor anar sols.

Joan , no més que diguis que va en serio, ens menjem el mon, i no estic somiant, escolta i escolta bé el que es diu al carrer.

Pert cert , hi ha algun comestarista que es passa de la ratlla : " Pacto de sangre" , ostras! com si estiguessim el mig de families mafioses.

Anònim ha dit...

Cal anar per totes !!

Cal deixar ben clar que representa CiU a Montcada, som una opció que vol guanyar,que no som comparses de ningú.

Cal dir-ho ben clar i alt!!.

Parlar amb la boca petita per no molestar fa que molt pensem que no es vulgui lluitar, aquesta sensació de que no hi ha res a fer no es pot tolerar.

Ja tinc uns anys i recordo aquells temps en que feiem oposició al PSUC de J.Mª Campos, en deien de tot ( derecha pura y dura, capitalistas, etc) peró que bé aguantavem i amb orgull la nostra posició que el poble ens ratificava en cada elecció i guanyant vots!!.

Ara varem canviar d'opció i els resultats indiquen que el que fem no va per bon cami i perdem vots.

Cal anar per totes !! No es pot SORTIR AMB SINDROME D'INFERIORITAT, es nota molt i comparta que molts ciutadans afins a nosaltres vagin a l'abstenció.

Pitjor que ara es impossible que ens passi!!

Un nacionalista de Montcada Centre.

Anònim ha dit...

Coincido con el comentarista que dice que alguien se ha pasado con la expresión " Pacto de sangre" .
Sres, creo que hay que bajar el diapason, quiero tomarme todo esto como un cachondeo . Y puestos en este punto " tan dramatico" quiero añadir mas "leña al fuego" .
El comentarista ( Pacto de sangre) en su escrito dice :... le dije...., Como si le ordenase, parece como si el que escribe fuese el mismisimo Cesar Arrizabalaga, que según tengo entendido no entra nunca en este blog. Si fuese asi ( continuo con el cachondeo) habria que preguntar a Joan Maresma que RH tiene,es de suponer negativo como nuestro Ilustrisimo ( es de suponer al ser vasco).

¿Que tiene Joan Maresma que produce estas reacciones tan "tribales"?

Es mejor tomarse las cosas con humor y relajarse un poco. Hacer lo contrario es .....


M.Lopez Varela

Anònim ha dit...

Joan Maresma sempre actua igual, mai ha sigut decidit, es un autentic "cagadubtes".
M'agradaria equivocar-me , ell fará el següent: Una miqueta de cagarela, un bla, bla, molt adient que ens agradarà a tots, peró cap compromis de veritat. Esperará el resultat de les eleccions i depenen del mateix triará lo més facil, pactar amb el PSC ( es de supossar que será guanyador) i l'excusa serà que cal finalitzar la feina feta, total, molt igual, semblant ara.
Seria per mi un autentic miracle, que canviés de taranná.
Quina llastima tot plegat, s'olora una bona oportunitat, els socialistes tindran el clasic desgat, fins a quin punt esta per veure.
Vaig votar Esquerra en les municipals d'ara fa 4 anys i a CiU en les ultimes autonomiques.
Caldrà esperar que passa, veurem un miracle?


Oriol

Anònim ha dit...

Plantar cara el Maresma es com impossible, es com si a mi en toqués la primitiva.
Vaig presenciar l'ultim Ple del pressupostos , abans Nadal, en aquesta materia cal reconeixer que ho fa molt bé, es un moment de gloria per ell. Dons el PSC no li deixa que l'exit el pugui rentavilitzar ni uns minuts , el portaveu Carlos Guijarro(socialista)li va recordar( no feia falta) que els pressupostos no son del Maresma, que son de tot l'equip del govern.
Ho vaig trovar de molt mal gust que el soci principal intervingui per matitzar una cosa evident.

No s'enten com Maresma aguanta aquestes coses. jo hauria fotut una mirada de rabia per demostrar , que ja esta bé , que aixó no es un col.legi.

I ara es demana que planti cara, no em foteu riure, no te co...ns.

Em va Convergencia peró cal despertar , no? Es que fins i tot un cec ho veu.

Com diu un comentarista : Seria un miracle.

Damià

Anònim ha dit...

Què es eso de pactos de sangre...?
Ojo con las palabras y su significación, nos pueden llevar a interpretar eso como una semblanza con la simbologia y los métodos de la Camorra, La Mafia, etc. El que dice eso se esta dibujando su autoretrato con facciones de "padrino".
Los pactos finalizan cada cuatro años, lo de pactos sólidos y permanentes no son pactos politicos sino pactos personales, algunos, incluso inconfesables. Cómo se puede asegurar, antes de las elecciones, a cincuenta dias vista, queriendo asegurar la continuidad con los mismos socios? Dónde está la discusión interna, la dirección de las respectivas ejecutivas, pilotadas por los afiliados, las asambleas?
Ah¡ ya sé, de eso nada, entre lideres se lo guisan y se lo comen.

El que quiere asegurarse la continuidad de esos pactos, esta afirmando a los votantes su miedo...por no poder repetir resultados, lo cual supondria dar un carpetazo a todo aquello que se ha ido tejiendo durante esos años de mandato. No hace falta ser un lince para poder pensar que con mayorias absolutas o más que holgadas, se puedo coger con facilidad el camino equivocado, Ejemplos los ha habído y muchos en España. Don tocho ha sido motivo de rios de tinta de los medios de información social.
Es bueno y necesario que haya menos homogeneidad en cualquier gobierno, sea local, autonómico o estatal, eso es malo, el ejemplo de Montcada es más que evidente: 18 en el gobierno y 3 en la oposición. No podemos permitirlo. Asi nos han ido las cosas ! porqué tantas recalificaciones urbanísticas. Esto hace que pensar y porqué no dudar de la honradez de nuestros gobernantes.
Maresma, te pido transparencia y claridad para que los votantes podamos "efelexionar" nuestro voto. Claridad, amigo Maremsa, claridad.

José Manuel

Anònim ha dit...

Aquest divendres Sant, voldria enviar un missatge al nostre cap de llista Joan Maresma.
Joan, reflexiona i fes un pas endavant, prioritza els interessos de Montcada,necessitem un alcalde d'aquí, dels país, un alcalde com tu.
Crec que aquestes eleccions farà que els sis regidors aconseguits en altres legislatures locals, els poguem recuperar, això serà una bona oportunitat per donar un canvi en aquestes darreres legislatures socialistes. No et lliguis abans d'hora. Perquè t'ho dic?, doncs, perquè he llegit alguns comentaris i veig que et volen fer el llit.
Pensa, reflexiona i actua com un futur alcalde, que ho seràs. La teva preparació, t'ho permetrera.No hi alternativa, davant d'aquests caps de llista que no t'arriben a la sola de la sabates. Tu ets economista i has portat i gestionat amb molt bona nota, les finances municipals.
Res més.
Salutacions.
Carles

Anònim ha dit...

CAL APENDRE DELS ERRORS.

Anònim ha dit...

Aquest que diu "pacte de sang" sembla parlar,més amb la conciència "que l'ha trait" que no pas amb el seny. Si diu això és senyal inequívoca que té molt, però molt interés per repetir, perquè vol "acabar tot allò que ha començat". El ladrillazo ?.
Mai havia vist tan junts un alcalde amb constructors i promotors... mal assumpte¡ fa pudor....ufffff, i no pas de la Font Pudenta o potser sí ...? en aquest lloc també hi ha una construcció del senyor blau.
Jaimito

Anònim ha dit...

QUE FARÀ CONVERGENCIA AMB EL MEU VOT?
De moment tot apunta a que es vol continuar igual.
CONTINUAR AMB LA MATEIXA DINAMICA ES BÓ PER MONTCADA?
Es més que discutible seguin fent el mateix afavorexi Montcada ( les necessitats son diferentes) i ara estem en un periode , en un moment que no te res a veure amb el 99. El PSC , li va de "perles", a CiU molt malament i si a sobre veus i aixi ho diuen ( llegiu comentari Pacto de Sangre, per mi fet, desde l'Ajuntament, per un "anonim" personatge que coneix molt bé la cuestió) que no ens necessitan.
Crec que arrivat l'hora de fer quelcom més , de trancar aquesta dinamica.

M.D.A. ( Montcada Centre)

Anònim ha dit...

Recuperar l'orgull:

El que jutge si fem ( CiU) les coses bé o malament es el poble i de moment l'any 2003 ens va fotre un clatellot de " padre y señor mio", l'justificació del Joan : " El poble no ha entés la feina feta per nosaltres" , que pasarà ara? s' haurà entés?, sigui quin sigui el resultat , que es justificarà de una forma o altre , jo tinc clar , desitjo poder recuperar el sentirme orgullós de votar CiU, no com ara ,quan escolto critiques al govern que fa que tingui de baixar el cap,alguna si peró no totes injustes.El colmo es escoltar algun que altre regidor socialista ,quan algú defensa la feina de CiU, dien , en el fons ens fan "CARITAT".
Governar, com s'insinua, amb el PSC un altre cop no te cap ni peus. Si es posible fer alternancia ha d'intentarse, si no es pot no val la pena tornar a repetir l'error.
Es millor estar a l'oposició , amb orgull, que tindra de baixar el cap un dia si i altre també.
Deixa clar Joan quin cami vols seguir.No m'obliguis optar per l'abstenció.

N.V.
MONTCADA CENTRE

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb el comentarista N.V i en l'escrit del blog.

Quan després de les eleccions municipals any 2003, CiU opta a governar altra cop amb el PSOE, la meva decepció va ser i encara dura ,molt forta. L'aceptació a comportat durant aquest 4 anys les critiques de seguidisme, convidats de pedra , acompanyat de la demagógica " assegurar ingressos ", afirmacions que un a tingut de rebatre com a pogut,defensar un pacte que tu no hi creus es fa molt dificil , et gasta mica a mica.
Estic seguint d'aprop el que passa aquest dies, vaig esser present en la presentació de Joan Maresma a l'Auditori, vaig parar atenció al que deia i de moment no es veu per enlloc alguna intenció de voler canviar d'estrategia, en canvi si qui hi ha declaracions en el sentit de seguir més o menys igual que ara.
I com que es previssible el que passarà i no em vull decepcionar altre cop,i ja que no queda altre remei, es més que possible , em decanti , en les locals, per ERC.

Xiscu
c/ Anselm Clavé ( Masrampinyo)

Anònim ha dit...

Ei! tertulians, s'ha parlat més de Maresma i CiU en aquest blog que del canvi climatic... es broma!!

Interessant debat , molt significatius alguns comentaris.
Tant costa fer l'ou?
No penseu alguns que a lo millor l'ou ja s'ha fet i passat per l'aigua, fins i tot ja es trova dur.

Per que no proposem a tots els partits politics que volen fer amb els nostres vots?

Per exemple : El partit politic X.., si obté majoria absoluta,que farà? i si es relativa? Quins socis tindrian preferencia ? etc, etc.

En les respostes seria interessant matitzar i explicar si cal per que es triaria a uns i no altres, etc.

Anònim ha dit...

Lamentablemente este Sr. Maresma no tiene el suficiente carácter para enfrentarse a la colla del Cesar, por lo tanto lo que hará es como siempre prestar sus votos y seguir en el Ayuntamiento cobrando aunque sea bajo una política dictatorial o política del miedo.

Anònim ha dit...

Jeje... comentarios para que, Juan, te "lances a la piscina"... pero mira antes que "tenga agua".

Alguien apuntaba mas arriba que pudiste hacer a JA G S alcalde ahce años y los partidos lo impidieron... ¿ Y despues del 27-5, que pasara ?

Anònim ha dit...

Al del je, je , li diria ja, ja .

Joan Maresma:
La piscina en aquest moments ( pacte amb PSC/PSOE)es trova sense aigua per CiU, els teus socis de govern , Joan , no deixen espai per poder nadar.
Es tracta sencillament de guanyar espai electoral i si es repeteix el mateix escenari dificilment les coses poden millorar pels nacionalistes.
Cal lleguir amb atenció alguns comentaris, la sensació de imaginar que CiU pot canviar de criteri a posat nerviós a més d'un.
El debat endegat per aquest blog es possa interessant.

Per banyarse a la piscina, cal aigua(vots) i un bon traje de bany(voluntat), no et confonguis de piscina , allà es necessari fer-ho amb trajes de Zara.

Damià.

Anònim ha dit...

Una serie de preguntas, por qué Joan Maresma,(CiU) entró en el Gobierno con Cesar Arrizabalaga (PSC), si éste tenía mayoría absoluta ?

Alguién puede dar una explicación ?

Qué o quién le ha impedido marcharse a casa si no estaba de acuerdo con las medidas que tomaba el Gobierno Municipal en estos últimos ocho años ?

Cuántas elecciones municipales ha perdido Joan Maresma ?

Qué hará Joan Maresma si pierde, otra vez. ?

Qué CiU no tiene recambio ?

P.D. Ni trabajo en el Ayuntamiento, ni soy de la cuerda de Arrizabalaga, ni milito en ningún partido, ni soy el de los trajes Zara, ni ...... Simplemente constato una realidad. Estoy totalemnte de acuerdo con Xisco, no se puede justificar lo injustificable.

Anònim ha dit...

Volem , la meva familia , que els nostres vots siguin utilitzats amb respecte, com es refereix l'escrit.
Cal fer pactes si cal, cal pactar si es necessari, peró no es pot pactar per que sí.
Aquesta ultima legislatura no feia falta, a partir del 27 de maig ja es veurá quin resultat i sobre tot que es fa i com estar a l'alçada del mandat popular.
Convergencia pot tenir una gran responsabilitat, espero que no ens falli altra cop.

Carles&Anna

Anònim ha dit...

Parece ser que el Sr. Maresma se siente muy bien debajo el ala del Cesar. No era necesario pactar las últimas elecciones ¿por qué lo hizo?
¿quién le obliga?
¿CIU no tiene otros candidatos a la Alcaldía?
¿Qué tenemos que confiar nuevamente en el primo-hermano del Cesar para que después le regale los votos?

Anònim ha dit...

Tambien soy de los que piensa que se huele la oportunidad de equilibrar las fuerzas politicas en estas elecciones locales.

Otra mayoria absoluta no seria bueno para Montcada, quede claro que digo bueno no ilegal, mi punto de vista va dirigido al uso que se hace de las mayorias absolutas, Cesar Arrizabalaga me ha decepcionado, esperaba mas humildad y se me ha vuelto prepotente.

Si el pueblo le vuelve a confirmar la mayoria absoluta, habra que respetarlo , pero eso no me quita que siga pensando lo mismo de él.

Deseo que se vote masivamente, en conciencia.
Mi voto va a cambiar esta vez.

P. Mañas

Anònim ha dit...

Joan Maresma Morera:

El passat és el passat, ja no te remei. Lleguin el que es comenta en aquesta pagina, diria que tot esta molt clar, al menys per mi.

JOAN : DEIXA CLAR QUE VOLS FER, crec que s'enten el que vull dir.
Si tu ho deixes clar, JO TINC CLAR I LA MEVA DONA EL QUE FAREM.

Escrigas.

Anònim ha dit...

Vagi per davant la meva simpatia per Joan Maresma.
L'any 2003 va cometre (CiU) un ERROR i els errors tenen consecuencies sobre molts ( simpatitzans, votans nacionalistes i també el poble).
Tot el fet per l'Ajuntament ( bó i dolent) s'aprovat sense cap discussió, la majoria aplastant evita qualsevol debat i aixó comporta un riscos perillosos ( la dinamica urbanistica es un bon exemple).
CiU , no pot tornar a caure en el mateix error.
El poble ens col.locarà en el lloc que ens toqui , peró ajudar a qui no necessita l'ajuda es un inmens error, en politca es clarissim.
Cal apendre de l'experiencia.
Un amic que pensa tornar a votar CiU

Anònim ha dit...

Tota la feina feta per Joan Maresma, L'Antonia i Amelia s'ha confós , no a destacat, la majoria creu que es merit del PSC (Cesar) .
La revistes del Cesar ( La Veu i altres) no tenen cap mirament en matitzar-ho, tot es merit d'ell i CiU i IC/EUA no apareixen per enlloc.
La desproporció informativa a favor d'un ( Cesar Arrizabalaga) es una de les consequencies de formar part d'un pacte de govern en que alguns socis i son de "relleno".
Com molt bé diu un comentarista "amic" aquets 4 anys han sigut un error.
Rectificar es de savis.

Vei del carrer Barberà .

Anònim ha dit...

Joan : Sempre he votat en clau nacionalista, des de 1977 ( Pacte Democratic) fins ara.
Com diu l'escrit soc un votant implicat en moltes entitats ( ABI, L'Unió, Amics de Reixac...)
En l'Auditori vas anunciar la teva intenció de ser tú el que presentaria al nou candidat de CiU a les eleccions del 2011.
Per mi seria un orgull poder escoltar aquell dia que s'ha fet el que els nostres votans ens han manat, que totes les decisions,votacions s'han fet amb clau de poble, no com ara ( ho sento Joan peró es aixi) que practicament hem donat un xec en blanc, la nostra emprenta no s'ha vist, la nostra influencia en decissions polemiques ha sigut nul.la .
Vull tornar a sentir l'orgull de l que representa CiU.

No dubtis en fer un pas endavant.

Som-hi.

Anònim ha dit...

EN ESTE PUEBLO NOS CONOCEMOS TODOS
QUE NADIE ESPERE NADA NUEVO
MARESMA ES UN AUTENTICO"SUPERVIVIDOR" DE LA POLITICA.
SE ARRIMARA AL SOL QUE MAS CALIENTA
LE IMPORTA UN CARAJO LOS PRINCIPÌOS
SABE POR EXPERIENCIA QUE FUERA HACE MUCHO FRIO
ESTOY DISPUESTO A QUEDARME EN PELOTAS EN LA PLAZA IGLESIA SI NO ACIERTO EL PRONOSTICO.

Anònim ha dit...

Responsabilitat, responsabilitat i responsabilitat.
Primer : Montcada
Segon: El teu partit
Tercer: Tu.

Sempre tot aixó pensant amb clau de futur.

Sort.

Anònim ha dit...

Ostras tios !! que ha passat?... tornode vacances hi en trobo amb aquesta moguda.
He llegit, a favor:
Planta cara, seny, tens talla, millor valorat,sigues coherent, clarifica la posició,fot un cop de puny,lidera el canvi,estas en deute,escolta bé,no ens fallis, serás l'Alcalde, etc, etc, etc.
En contra:
Seguir de comparsa, por el sueldo, tu eres culpable IBI,presion fiscal ,es cagadubtes, cuidado que te engañan, has fet un "Pacto de sangre" , sindrome d'inferioritat, et fan caritat, estas en manos del primo Cesar, etc, etc, etc.

Només em queda , ja que tot s'ha dit, afegir-me a un bandol, amb una frase repetida:
Dona un gir a la politica que s'esta fent a Montcada.

Simpatitzant convergent.

Anònim ha dit...

Bé, diferents respostes a diferents contertulians.:
Amic José Manuel, un "pacte de sangre", el fan, entre d'altres els gitanos quan es casen, i vol dir "per sempre". Vosté mateix, diu que hi han pactes inconfesables, i aquest es un dels.
L'amic Maresma, no tornará mai més a l'empresa privada, si torna a perdre les eleccions el Sr. Arrizabalaga, ja el té colocat, no ho dupti, el temps en donará o en treurá la raó. I aixó, com est defineix ? "Pacte inconfesable" ?

Per cert, des de quan está Joan Maresma a l'Ajuntament ? 198?,. Quantes vegades te que perdre unes eleccions, per a marxar a casa ?.
Pot ser sigui ell el problema, o no ?.

Per qué al 2011, que sérá quan es jubili, tindrá 60 anys !!!

I mentres tant, taponant noves idees, gent jove de CiU, i aixó com ho definiriem ?.

Anònim ha dit...

TODO DEPENDERÁ DEL RESULTADO ELECTORAL, SI LOS SOCIATAS PIERDEN LA MAYORIA , SERIA UN BUEN MOMENTO PARA HACER UN CAMBIO DE RUMBO O DEJARLOS EN MINORIA SI NO ES POSIBLE UNA ALTERNATIVA FACTIBLE.
LA SOLUCION ESTARIA EN MANOS DE CONVERGENCIA,
SI NO ES ASI HABRA QUE SEGUIR CHUPANDO RUEDA 4 AÑOS MAS.

Anònim ha dit...

Contesta al tertulià del " Pacto de sangre" o Pacto Inconfedable"

En unes eleccions el guanyar o perdre es relatiu, tot depent de multiples variants.

CiU va estar la coalició amb més vots en les ultimes autonomiques, per tant guanyador.
El PSC, IC/EUA , ERC , varen obtenir pitjor resultat electoral i per tant serian perdedors, no?
Dons mira per on que el poder els tenen els "perdedors" i el "guanyador" es trova fent oposició.

A Montcada pot passar que un partit que no sigui el més votat obtingui l'Alcaldia, o no? .
Depenent del resultat, podria ser CiU, o no?

Anònim ha dit...

Tant de bó, amic meu, tant de bó ...

Però, la meva pregunta continùa sent la mateixa. Per qué no ho han fet ara ?. Si fins ara han estat al govern, com l'any 99. Que li fa pensá que aquest cop será diferent ?
Qué faran ara que avans no han fet al govern ?. Diguim una sola cosa.

No en val aixo de "Si no fos per nosaltres no se que farien aquesta gent", i ara será "Cal acabar la feina que varem comensar plegats"

No es aixo, company, no es aixo ...

PD Cada municipi es un mon. En tot cas es vota a la persona, no te res a veure amb altres tipus d'eleccions. De tota manera visca el tripartit !!! Ah ! per cert el Sr. Madi, ja está fora, sap per qué ?

Anònim ha dit...

L'escrit diu que segurament està fet el pacte entre PSC i CiU.
Molts comentaris apuntant en aquesta direcció.
Tant el PSC com CiU , tindrian d'informar a l'opinió publica de la veritat d'aquesta informació.
El votants tenim dret a saber avans de dipositar la papareta a coneixer la veritat per actuar en consequencia.
Si es un mentida que es digui ben clar i català , si no es fa rapid el desmentit, comenceré a pensar que existeix pacte.
L'informació pot tenir tota la mala intenció que es vulgui pensar, peró el rumor s'acava rapit si es talla en sec, dien NO ES CERT.

A.V. (Montcada Centre)

Anònim ha dit...

Joan: he llegit en A Fons Valles, que heu donat diners per arreglar el relotge de l'Esglesia, em sembla bé, espero que ara aixó es serveixi per posar el relotge a l'hora.
Ja m'entens, oi?

Som-hi!!!!.

Anònim ha dit...

Aixó, aixó , cal possar-se al dia.

Ai Juanito, quien ta visto i quien te ve.

Anònim ha dit...

Maresma : Que et quedi ben clar la meva opinió com votant d'aquesta formació politica:
Preferei-xo estar en l'oposició amb dos regidors que aceptar entrar en un govern amb el PSC-Cesar, encara que treguessim 4 regidors.
L'experiencia que es la mare de la ciencia em diu que no podem tornar a repetir errors.

JAC

Anònim ha dit...

Hi ha un tertulià que diu en les municipals es vota a la persona.
Bé, pot tenir raó en part, peró també es vota partit, el PSC ó CiU , o PP , etc , tenen un pés com a "marca" en les votacions molt gran.
Es vota a la persona? , aqui tindriam que definir que s'enten com "persona"i segurament hi haurian punts de vista diferens.
El meu punt de vista si es tractés no més de votar "persona" esta clar:
Joan Maresma guanya per golejada a Cesar Arrizabalaga. Potser, és una supossició personal, el pitjor deficit del basc es la seva "persona" ( la manca d'humilitat) .
No cal que li digui a qui votaré.

Alfred.

Anònim ha dit...

QUE PASSARÂ?
EL 27 MAIG SORTIREM DE DUBTES?
vull saber que passarà avans .

AMB TANS METGES A LA LLISTA, NO CREUS JOAN QUE NO CAL "CURAR SE TANT EN SALUT"

FOT UN GOL D'UNA PUNYETERA VEGADA

Eto'o

Anònim ha dit...

Si CIU pacta una vez más con el PSC, lo tenemos muy mal: MAS DE LO MISMO.
ZONA-21 TERRA NOSTRA, EL PINAR
BIFURCACIÓ Y LA MUNTANYETA
CAN CUIÀS
EL SOTTERRAMENT
LA DICTADURA
LA MALDAD, LA INJUSTICIA, LA INDECENCIA Y MÁS DINERO DEL PUEBLO A REPARTIR DURANTE CUATRO AÑOS MÁS, ES DECIR, CIU Y PSC = cuatro años más de la misma MIERDA, así de claro ¡Que no nos engañen y nos digan si piensan pactar de nuevo!
Si no lo dicen y se callan (como zorros) yo desde luego a CIU no les voto ni con médicos, ats, enfermeras y ni tan siquiera si se presentan con la virgen de Montserrat (moreneta).

Anònim ha dit...

Señores porfavor!
Hablar de pactos PSC - CiU, no es correcto, deberiamos de hablar de pactos Cesar - Joan. Creo ?
Porque me consta, que las ejecutivas respectivas, no están por el pacto. ¿Que respondan las ejecutivas?. Sería un ejercicio interesante. ¿No os parece?.
Esas ejecutivas silenciosas, tán prudentes, que no opinan para no ofender a sus líderes.
¿Tenéis la más mínima idéa del poder que se concentra en vuestras manos?. Discutir, dialogar, discrepar, acordar, votar..... pero por favor no calléis.

El Conde de Montecristo.